Caldo de Res (Mexicaanse rundvlees soep

500 Interne server fout

Voeg de aardappelen en wortels toe aan de pot, til de hitte op naar hoog, wanneer de vloeistof terugkomt om de kook te koken om de hitte naar medium-low, dekking te koken en ongeveer 25-30 minuten te koken, af en toe roeren.

Caldo de Res of Mexicaanse rundvleessoep, is een gezonde en troostende soep gemaakt met een smaakvolle bouillon en -quash, maïs, wortels, kool en aardappelen

Skim af en gooi elk wit of bruin schuim weg dat op de top van de pot zweeft, evenals de baaibladeren en knoflookteentjes. Breng de gekookte been-in rundvleesschenkel naar een gemiddelde kom en zet opzij om iets af te koelen.

terwijl de groenten koken, verwijdert u de botten en eventuele moeilijke pinezige delen van de rundvleesschacht en gooi het weg. Snijd het tedere vlees in kleine hapklemmen. Wanneer de groenten volledig zijn gekookt, voeg dan het vlees toe.

Calorieën: 507kcal, totaal vet: 16G, verzadigd vet: 6G, meervoudig onverzadigd vet: 1G, enkelvoudig onverzadigd vet: 1G, cholesterol: 79 mg, natrium: 249 mg, kalium: 1028 mg, koolhydraten: 58g, voedingsvezel: 8g, suikers : 21G, Eiwit: 35G, Vitamine A: 56, Vitamine C: 103, Calcium: 8, Strijkijzer: 38

kookplaat Top Slow Cooker Instant Pot Pressure Cooker-instructies

om een ​​pot van deze troostensoep voor te bereiden, worden het rundvlees en de botten over de kachel gestimuleerd totdat het vlees zacht is en resulteert in een aromatische bouillon. Het rundvlees en de botten worden uit de bouillon verwijderd en vervolgens worden grote stukjes groenten toegevoegd en gekookt tot het verzacht wordt. Beef chunks worden weer toegevoegd voordat ze worden geserveerd.

een pot Caldo de Res zal meestal de volgende groenten omvatten: maïs, aardappelen, wortels, yucca, squash en kool. Misschien vindt u in sommige Latijnse markten die de groenten voor deze traditionele soep en vooraf gesneden en verpakt zijn om mee naar huis te nemen en voor te bereiden. De soep zelf is niet pittig, maar als een persoon warmte wil toevoegen aan hun kom soep, kunnen een pittige salsa of gehakte paprika's worden toegevoegd als onderdeel van de beslag van het .

Guatemalanen kijken traditioneel uit naar het genieten van deze rundvleessoep voor zaterdaglunch. Het is ook populair om lunchkarren te vinden in Guatemala City Selling Caldo de Res als maandag Special om het weekendhangover en vele Mexicaanse huishoudens te genezen, ook genieten als een zondagse maaltijd. Kommen soep zijn meestal vergezeld met zijden van maïstortilla's en rijst. Favoriete Barmarding Toppings omvatten gehakte uien, paprika's, gesneden radijs, koriander of munt, avocado plakjes en een knijp van verse limoen. Bij het dienen van Caldo de Res, is het ook een goed idee om ook een klein bord aan de zijkant te serveren om de brokken van maïs of grotere stukjes groenten in te stellen om afzonderlijk te genieten .

Pat rundvlees droog met papieren handdoeken en strooi met zout en peper. In een grote 6 quart Nederlandse oven over middelgrote hitte, voeg 2 eetlepels plantaardige olie toe. Voeg aan alle kanten rundvlees met botten en bruin toe, ongeveer 5 tot 7 minuten totaal. Verwijder rundvlees en zet opzij op de plaat.

voeg nog 2 eetlepels plantaardige olie toe, voeg vervolgens uien en boet gedurende 4 minuten toe tot het verzacht wordt en doorschijnend . Â Roer in knoflook, oregano, komijn en kip bouillon en kook gedurende ongeveer 30 seconden, tot geurige.

giet in rundvlees en water en roer samen met het uimengsel om alle bruin bits aan de onderkant van de pot te schrapen. Roer in rundvlees met botten en baai bladeren. Breng aan de kook en verminder vervolgens de hitte tot medium-low en laat SIMMER gedurende 1 uur ontoverd .

Voeg in blokjes gesneden tomaten toe met vloeibare, tomatensaus, aardappelen, wortels en roer samen met soepmengsel. Ga door met het laten SIMMER gedurende 20 minuten blootgelegd, of tot rundvlees en groenten zacht zijn. Voeg uiteindelijk in courgette, maïs- en koolwiggen toe en roer in soepmengsel. Laat 5 tot 10 minuten sudderen of totdat maïs zacht is. Werk af door roeren in Cilantro en het seizoen met zout en peper naar smaak. Gooi de baaibladeren en botten weg.

serveer in kommen Gegarneerd met Cilantro, Jalapeo-plakjes, radijs plakjes en knijp een verse limoenwig over de soep en geniet ervan. Â Deze soep is uitstekend geserveerd met maïs of meel tortilla's aan de zijkant.

Pat rundvlees droog met papieren handdoeken en strooi met zout en peper. Voeg in een grote koekenpan op middelhoog vuur 2 eetlepels plantaardige olie toe. Voeg aan alle kanten rundvlees toe met botten en bruin, ongeveer 5 tot 7 minuten totaal. Verwijder rundvlees van koekepan en zet opzij op de plaat.

voeg 2 extra eetlepels plantaardige olie toe en voeg vervolgens uien en boet toe gedurende 4 minuten tot het verzacht is en doorschijnend . Â Draai alle bruin bits uit de onderkant van de koekenpan. Â Roer in knoflook, oregano, komijn en kip bouillon en kook ongeveer 30 seconden tot geurige.

voeg rundvlees toe met botten en ui mengsel aan langzamere fornuis en giet in rundvlees en water. Roer rundvleesblokken en baai bladeren. Bedek met deksel en kook 4 tot 5 uur op hoge warmte of 8 tot 10 uur op laag vuur.

Tijdens het laatste uur van koken, verwijder het deksel en voeg in blokjes gesneden tomaten toe met vloeibare, tomatensaus, aardappelen en wortels; Roer samen met soepmengsel. Bedek met deksel en kook voor rest van tijd of tot rundvlees en groenten zacht zijn.

Verwijder het deksel en voeg courgette, maïs en kool toe en roer in het soepmengsel. Bedek met deksel en laat 5 tot 10 minuten koken of tot het maïs zacht is. Werk af door roeren in Cilantro en het seizoen met zout en peper naar smaak. Gooi de baaibladeren en botten weg.

Serveer in kommen Gegarneerd met Cilantro, Jalapeo-plakjes, radijs plakjes en knijp een verse limoenwig over de soep en geniet ervan. Â Deze soep is uitstekend geserveerd met maïs of meel tortilla's aan de zijkant.

selecteer Saute-modus en hoge warmte-instelling. Pat rundvlees droog met papieren handdoeken en strooi met zout en peper. Voeg 2 eetlepels plantaardige olie toe aan de binnenpot. Voeg aan alle kanten rundvlees toe met botten en bruin, ongeveer 5 tot 7 minuten totaal. Verwijder rundvlees en zet opzij op de plaat.

voeg 2 meer eetlepels plantaardige olie toe aan de binnenste pot en voeg vervolgens uien en boet toe gedurende 4 minuten tot het verzacht wordt en doorschijnend . Â Roer in knoflook, oregano, komijn en kip bouillon en kook gedurende ongeveer 30 seconden, tot geurige. Â Druk op de knop Warme / Annuleren om de hitte uit te schakelen.

giet in rundvleesvoorraad en water. Voeg rundvlees toe met botten en baai bladeren en roer alles bij elkaar. Deksel met deksel en draai naar afdichtingsdeksel gesloten. Pas de stoomklep aan om te sluiten. Selecteer de handmatige knop, hoge warmte-instelling. Pas de kooktijd aan tot 20 minuten, laat de natuurlijke druk gedurende 10 minuten los, dan snel de rest van de stoom los en open het deksel wanneer alle druk wordt vrijgegeven.

voeg in de in blokjes gesneden tomaten toe met vloeibare, tomatensaus, wortels en aardappelen en roer samen. OPMERKING: Laat de binnenpot niet meer dan 2 / 3e vol krijgen, misschien moet u vloeistoffen aanpassen, afhankelijk van de grootte van de pot. Bedek met deksel en draai om het deksel dicht te gaan. Pas de stoomklep aan om te sluiten. Selecteer de handmatige knop, hoge warmte-instelling. Pas de kooktijd aan op 10 minuten en vervolgens snel de druk los en open het deksel. Voeg toe in de courgette, maïs- en koolwiggen. Selecteer de knop Saute en laat 5 tot 10 minuten met het deksel afmaken totdat de maïs zacht is. Druk op de knop Warme / Annuleren om de hitte uit te schakelen.

Calorieën: 245kcal koolhydraten: 28g-eiwit: 18G FAT: 8g Verzadigd vet: 3G-transvet: 1G Cholesterol: 39 mg Natrium: 961 mg Kalium: 748 mg Vezel: 8g suiker: 9g Vitamine A: 5419IU Vitamine C: 41mg Calcium: 85mg IJzer: 3 mg

Calorieën in Calico of Red Beans Voedingsfeiten voor Calico of rode bonen

Er zijn 403 calorieën in het serveren van slow-cookercalico bonen door Diana Rattray van koolhydraten 41 g, vet 14g, eiwit 27g. Krijg volledige voedingsfeiten voor uw favoriete voedsel en merken.

Uus täna

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

De beste ingeblikte varkensvlees en bonen gebakken bonen recepten op yummy land bonen avondmaal, rokerige calico bonen, standoffbaked bonen

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Toont aan hoe President Lyndon B. Johnsons wortels in de Texas Hill Country beïnvloed zijn politieke idealen en ambities. Zijn levensverhaal wordt geïnterpreteerd bij Lyndon B. Johnson State and National Historical Parks. De levendige tekst is geïllustreerd met tarief historische foto's.

Kom meer te weten
Een momentje...

Een momentje...

Dit zoete en hartige recept is geladen met rundvlees, spek, bonen en een pittige saus, het is het perfecte bijgerecht of een stevige hoofdmaaltijd

Kom meer te weten
Wees de ster van het kookout met deze stevige calicobonen

Wees de ster van het kookout met deze stevige calicobonen

Dit is een van mijn favoriete kookgerechten, mijn tante Char maakt deze de hele tijd en ik heb het recept van haar, ze zijn een geweldig bijgerecht met hamburgers, hotdogs, aardappelsalade ... hij gaat door en ze gaat goed

Kom meer te weten
Toegang tot deze pagina is geweigerd.

Toegang tot deze pagina is geweigerd.

Grafiek toont calorieën in een selectie van groenten.

Kom meer te weten
Zelfgemaakte Puri Indiase kleine broodcalorieën, koolhydratenvoedingsfeiten

Zelfgemaakte Puri Indiase kleine broodcalorieën, koolhydratenvoedingsfeiten

Palak Applifried spinazie gepofte brood is een heerlijk Indiaas gepofte brood gemaakt met spinazie puree paar kruiden en is perfect voor het ontbijt

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Lage Calorie Chicken Tikka Masala Recept Probeer dit Lage Calorie Chicken Tikka Masala Recept, of draag je eigen bij.

Kom meer te weten
Calorieën in gekookte groene snaarbonen van frees- en voedingsfeiten

Calorieën in gekookte groene snaarbonen van frees- en voedingsfeiten

Volledige voedingsdaling van de calorieën in groene bonen in olijfolie op basis van de calorieën en voeding in elk ingrediënt, inclusief olijfolie, groene bonen snap, uien, rauw, knoflook en de andere ingrediënten in dit recept.

Kom meer te weten
Bacardi Rum Nutritional Information

Bacardi Rum Nutritional Information

Krijg en deel Best Recepten over Bacardi Rum Nutritional Informatie met video's, kooktips en maaltijdideeën van topkoks, shows en experts.

Kom meer te weten
Klassieke Pia Coladas plus een lager calorierecept

Klassieke Pia Coladas plus een lager calorierecept

Krijg en deel Best Recepten over Malibu Rum en Ananassap Recept met video's, kooktips en maaltijdideeën van topkoks, shows en experts.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Deze smakelijke taco-soep voor de lage carber zal dinsdag een normaal op je taco zijn. Perfecte hoeveelheid warmte. Je zult de bonen nooit missen in dit recept.

Kom meer te weten
Calphalon Cooking Solutions Recycling-programma

Calphalon Cooking Solutions Recycling-programma

Koken Koken met Calphalon Geraffineerde roestvrijstalen kookgerei Set 11-pc. Kookgerei bij SamsClub. om

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.