Ketel maïskalorieën 1 kop recepten

Aandacht vereiste cloudflare

Onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid zijn bijgewerkt. Door MyFitnessPal verder te gebruiken, erkent u en gaat u akkoord met de bijgewerkte MyFitnessPal Algemene voorwaarden voor gebruik en Privacybeleid.

wacht, dus is popcorn gezond?

In feite is volle graanverbruik gekoppeld aan een zwenkende gezondheidsvoordelen, waaronder een verminderde ontsteking, een verminderd risico op hartaandoeningen en een beroerte, verbeterde digestie, verminderd cholesterol en meer. Plezier!

wat is de voeding uitsplitsing van Popcorn, precies?

voor mensen die proberen af ​​te vallen, overweeg dan dit: One 2012 studie gepubliceerd in het voedingsjournaal dat 15 calorieën van Popcorn net zo bevredigend was als 150 calorieën van aardappelchips. Mooi wild, toch?

BUITEN OOK ALLEEN HEEL IN VITAMINS EN MINERALEN, GENOONDE EEN INSTELLING 2019 Gepubliceerd in het tijdschrift Antioxidanten toonde aan dat Popcorn super hoge hoeveelheden van een antioxidant met de naam Polyfenol ", zelfs meer dan de meeste fruit en groenten bevat. De belangrijkste claim van antioxidanten tot roem is dat ze helpen iets in het lichaam te neutraliseren dat 'vrije radicalen' wordt genoemd, wat in overmaat, veroudering versnelt en het risico op ziekte verhoogt. Kan Popcorn uw anti-aging crèmes vervangen? Waarschijnlijk niet. Maar het kan ook geen pijn doen.

ik ben op een dieet kan ik popcorn eten?

Maar, met slechts 19 gram koolhydratenâ € "en slechts 15 gram netto koolhydratenâ €" is popcorn toegestaan ​​op het keto-dieet, en past gemakkelijk in de meeste andere low-carb-diëten. De twee uitzonderingen hierop zijn de South Beach- en Atkins-diëten, die de snack tijdens de eerste fase verbieden.

Wat betreft of die met coeliakie of gluten-intolerantie popcorn kan eten? Het is ingewikkeld. Popcorn bevat technisch zero gluten. Maar het doet een eiwit genaamd maïs prolamines, waarvan is aangetoond dat het een ontstekingsreactie bij mensen met ernstige glutenintolerantie veroorzaakt. Zucht.

Degenen die allergisch zijn voor tarwe, soja en rijst kunnen ook het risico lopen een allergische reactie op popcorn te hebben. De enige manier om zeker te weten of je een Graan / Popcorn -gevoeligheid hebt is om uw zorgverlener te vragen een allergietest uit te voeren.

de afhaalmaaltijden op popcorn

is afkauwen op een hele zak van bioscooppopcorn nu en dan het ergste in de wereld? Nee. Maar het is niet het soort snack dat je wilt hebben elke keer dat je jezelf op de bank plant.

een kopje popcorn geeft 115 calorieën. Uit welke koolhydraten 58 calorieën omvatten, zijn eiwittenrekening voor 10 calorieën en resterende calorieën afkomstig van FAT, dat is 47 calorieën. Een kopje popcorn biedt ongeveer 6 procent van de totale dagelijkse caloriearme eis van een standaard volwassen dieet van 2.000 calorieën.

Redenen waarom je Popcorn zou moeten eten

4. Het magnesium daarin zal ook je hartslag en bloeddruk behouden. Gebruik minder of geen zout als u een hoge bloeddruk hebt. Readâ is maïsmeel gezond "om te begrijpen waarom u het in uw dieet moet opnemen.

ketel maïs popcorn

deze website gebruikt een beveiligingsservice om zichzelf te beschermen tegen online aanvallen. De actie die u net hebt uitgevoerd geactiveerd de beveiligingsoplossing. Er zijn verschillende acties die dit blok kunnen activeren, inclusief het indienen van een bepaald woord of de uitdrukking, een SQL-opdracht of misvormde gegevens.

wat kan ik doen om dit op te lossen?

hoog in fiberhigh natriumbad dikke sourcehigh caloriedichtheid is er 35 calorieën in 7 gram popcorn ketel. Met 500 calorieën per 100 gram zou dit voedsel worden beschouwd als een voedsel met een hoog caloriedichtheid. Wees voorzichtig, het voedsel van hoge caloriedichtheid heeft de neiging om snel calorieën toe te voegen en u moet voorzichtig zijn met uw portiegrootte als u probeert af te vallen.

Popcorn-ketel is medium in koolhydraten, zeer laag in eiwitten en hoog in vetten. U kunt de grafiek van de macronutriënten bekijken hieronder voor een gedetailleerde ratio. Met een hoge hoeveelheid vezels en een lage hoeveelheid suikers, geeft dit meestal aan dat het een goede keuze is aan koolhydraten.

voedsel met vergelijkbare macronutriënten

het is moeilijk om een ​​snack-voedsel te geloven dat zo goed smaakt, kan eigenlijk goed voor je zijn, maar het is waar! Â Popcorn is een volkoren dat 100 procent onverwerkt is zonder extra additieven, verborgen ingrediënten of GGO's.

en er is meer goed nieuws:

Popcorn is een goede snack voor diabetici omdat het geen invloed heeft op de bloedsuikerspiegel. Â Bovendien, de USDA Agricultural Research Service zegt lage GI diëten hebben voordelen voor de gezondheid bewezen. Ze verbeteren zowel glucose en lipide niveaus bij mensen met type 1, als ook het type 2 diabetes. Omdat ze langzaam worden geabsorbeerd, ze helpen bij gewichtsbeheersing, omdat ze helpen bij het controleren eetlust en vertraging van de honger. Vezels zijn goed voor diabetici omdat uit onderzoek blijkt dat het helpt om de bloedsuikerspiegel te beheersen door het vertragen van de maaglediging.

2014/10/07 Â Â · Het bedrag van de hieronder vermelde calorieën is voor de klassieke ketelgraan recept. Zie hieronder voor andere calorie-informatie. Zoete en zoute cajun ketelgraan: 87 â € |From wyseguide. omCategory SnackCalories 85 per servingTotal Tijd 12 min

2017/08/23 Â Â · richtingen. Verwarm de oven voor op 300 graden F. In een kleine steelpan, combineer bruine suiker, margarine, en 1/4 theelepel van het zout; koken en roer op een matig vuur enkel tot koken en suiker is â € |From eatingwell. omCategory Gezonde Voedsel van de vinger RecipesCalories 95 per servingTotal Tijd 30 minuten

2021/01/17 Â Â · Ja, graag! Deze eenvoudige chocolade ketelgraan recept levert rijke en complexe smaken. Youll blij zijn met de boterachtige, zoute goedheid van popcorn als het zich mengt met de koele, chocolatey mint van â € |From hersheyland. omServings 12Total Time 1 hrCategory Tags

2018/08/08 Â Â · Instructies Checklist. Stap 1. Plaats popcorn in een gallon grootte hersluitbare verpakking. Om nog dekking te garanderen, strooi de helft van de kaneel over de popcorn en schud de vacht. Herhalen. â € |From eatingwell. omTotal Time 10 minsCalories 97 per portie

2013/10/25 Â Â · calorieën, vet, eiwitten, vezels, en koolhydraten In Granola Bars Chocolate Chip Graham en marshmallow; Calorieën, vet, eiwitten, vezels, en koolhydraten In Grape Nut Flakes; Calorieën, vet, eiwitten, vezels, en koolhydraten In Chicken Lunch Meat; 2400 Calorie Geen Varkensvlees Maaltijden; Ingrediënt Specifieke Calorie informatie uit onze recepten: Calorieën in Insanely Aictive Graan van de ketel. rom SparkPeople. omCalories 42. verzadigd 0. 0. gCholesterol mgTotal Vet 25 g

Er zijn 35 calorieën in 1 kopje of Pop Secret Graan van de ketel Popcorns, geknald. Je nodig zou hebben om te lopen 10 minuten tot 35 calorieën te verbranden. Bezoek CalorieKing aan calorieën en voedingsstoffen gegevens voor alle grootte van de porties. rom CalorieKing. omCarbs 3 gFiber 0. gFat 2. gProtein 0 g

2013/02/17 Â Â · Instructies Checklist. Stap 1. Verhit olie in een 3-kwart pan op middelhoog vuur. popcorn, suiker en zout toe te voegen aan de pan; dek af en kook 3 minuten of tot kernels beginnen tot pop, schudden pan regelmatig. Kook 2 minuten, schudden pan voortdurend om aanbranden te voorkomen. Wanneer popping vertraagt, Haal de pan van het vuur. rom myrecipes. omServings 8Calories 89 per portie

Zoet & Zout Graan van de ketel popcorn 1/4 kop plantaardige olie 1/2 kop popcorn kernals 1/4 kop suiker 1 theelepel zeezout in een grote pot met een strak sluitend deksel, verhit de olie op middelhoog vuur . Voeg de popcorn. Wanneer de olie Sizzles, strooi er de suiker over de kernels. Dek af en schud de pan tot de knallen vertraagt, ongeveer 3 minuten. rom BigOven. omReviews 1Servings 10Cuisine AmericanCategory Desserts

Graan van de ketel popcorn: Meng suiker 1/2 kop poedersuiker, 2 eetlepels kristalsuiker en 1 theelepel zeezout in een kleine kom; opzij zetten. Verwarm enkele popcornpitten 1/4 kop plantaardige olie in een grote pan op middelhoog vuur tot één springt. Voeg 3/4 kop popcorn kernels en deksel. Kook, het schudden van de pot af en toe, totdat de popcorn begint snel knallen. Kraak de deksel open en giet. rom tfrecipes. om

2021/03/05 Â Â · ketelgraan weinig calorieën en vet, bevat slechts 90 calorieën en een gram vet in een 3-kop portie. De suiker, zout en olie die worden toegevoegd aan ketelgraan maken aanzienlijk vergroting van de calorieën en vetgehalte. Echter, ketelgraan heeft nog een aantal voedingswaarde, omdat de waardevolle voedingsstoffen in popcorn. rom freefitnesshub. om

Wat is ketelgraan?

De uitzonderlijke zoet, hartig en schijnbaar zilte smaak van ketelgraan is het een populaire traktatie op kermissen en outdoor festivals overal ter wereld gemaakt. Vanwege de populariteit, de zoete en hartige snack is ook beschikbaar in vele supermarkten in hetzij een pre geknald vorm of een magnetron-ready versie.

De historische achtergrond van de ketelgraan

Traditioneel ketelgraan werd eerst uitgeklapt in een grote ketel zonder olie en gegarneerd met honing en zout. Na verloop van tijd, kristalsuiker begon te honing te vervangen in het traditionele recept. Dit was omdat kristalsuiker werd direct beschikbaar in het midden van de 18e eeuw tot eind 18e eeuw.

Voedingswaarde-informatie

Wanneer dan is de hoeveelheid calorieën in ketelgraan? Ketelgraan heeft ongeveer 195 calorieën, 7 gram vet, 32 gram koolhydraten en 1 gram eiwit in een 3-cup portie. Daarnaast bevat het 195 milligram natrium, 9 gram suiker en 3 gram voedingsvezels.

Aan de andere kant bevat een magnetronversie van ketel maïs ongeveer 100 calorieën en 8 gram vet per portie van 3 beker. Dit laat zien dat een van de beste manieren om de ketel maïs te bereiden, is door een magnetron te gebruiken.

vezel in ketel maïs

de U.. Afdeling Landbouw rapporteert dat een 3-beker portie popcorn telt als een 1-ounce-equivalent van volkoren. De afdeling meldde verder dat Popcorn een goede bron is van voedingsvezels en antioxidanten.

Nog een Autoriteit Attesting aan de voordelen van ketel maïs zijn de rapporten van sommige wetenschappers van de Universiteit van Scranton. Deze wetenschappers aan de Universiteit van Scranton vonden dat Popcorn-rompen ziektevocht polyfenols bevatten, die uw cellen tegen vrije radicalen beschermen.

Is ketel maïs een gezonde optie op de halverwege?

ketel maïs is een veilige optie voor elke buitenbehandeling. Daarom, als u op zoek bent naar een smakelijke en hartige traktatie op de beurs, die u niet met een zware dosis schuld heeft verlaten, kan Ketel Maïs een van uw gezondere opties zijn tussen alle gefrituurde voedingsmiddelen op halverwege.

Aanbevolen:

gewoon popcorn is meestal samengesteld uit koolhydraten, gevolgd door eiwit, per de USDA. Je kunt tegenslagloze popcorn een gezonde snack beschouwen, gezien het zo laag is in calorieën en hart gezonde vezels bevat.

Unpoped Popcorn Kernels

Wat kan zo verwarrend zijn over de calorieën in Unpoped Popcorn vs. Pointed Popcorn is dat, wanneer gekookt, Popcorn ongeveer 35 tot 40 keer de grootte van de kernel uitbreidt, per de universiteit van Chicago. Dus terwijl 2 eetlepels kernels met 110 calorieën mogelijk hoog lijken, eenmaal gekookt, zal dat bedrag ongeveer 4 kopjes popcorn maken.

Olive Oil-Pointed Popcorn Nutrition Info

met behulp van extra vierge olijfolie om popcorn op het fornuis te koken, is een gezonde optie, per de Cleveland-kliniek. Hoewel luchtpopping popcorn resulteert in de minste calorieën, zal het toevoegen van olijfolie uw inname van gezonde vetten opdagen, die onder andere honger kunnen helpen, onder andere.

Het aantal calorieën in uw popcorn gekookt met olijfolie zal variëren afhankelijk van hoeveel olie en popcorn u gebruikt. Als u een algemene recept volgt voor de weekpopcorn gekookt met olijfolie, bevat een 1-cup-portie nummers in de buurt van het volgende:

Vetten hebben dezelfde hoeveelheid calorieën of ze zijn in vaste of vloeibare vorm. In het algemeen bevat vet 120 calorieën per eetlepel, volgens Clemson Cooperative Extension. Hoewel er 1.090 calorieën in 1 kop olijfolie zijn, zou je per USDA niet zo grote hoeveelheid gebruiken om een ​​paar porties popcorn te koken.

Hoewel het hoog is in calorieën, pakt olijfolie-pakken gezondheidsvoordelen in. Een meta-analyse van studies gepubliceerd in het nummer van december 2018 van â € Metabolic syndroom, diabetes en sommige kankers, waaronder borstkanker.

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

5 Gallon Aardbei wijnrecepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Uus täna

Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Roken van een klein borststuk wordt normaal gesproken niet gedaan. De marinade in dit recept helpt echter om de borst tedere en vochtig te houden.

Kom meer te weten
Het beste geroosterde recept van pompoenzaad

Het beste geroosterde recept van pompoenzaad

Zoek 10 manieren om pompoenpitten in je eten te gebruiken. Ze hebben dergelijke gezondheidsvoordelen die het geweldig is om ze in een aantal manieren te gebruiken.

Kom meer te weten
10 beroemde en gezonde Indiase brood recepten Je moet proberen Gemakkelijke Recepten

10 beroemde en gezonde Indiase brood recepten Je moet proberen Gemakkelijke Recepten

De meeste plat brood uit het noorden van India zijn ongedesemd en voornamelijk gemaakt uit gemalen meel, meestal atta of maida en water. Sommige plat brood, in het bijzonder

Kom meer te weten
Faalt nooit pinda broos

Faalt nooit pinda broos

20 zelfgemaakte recepten voor magnetron pinda bros uit de grootste globale kookgemeenschap zie recepten voor microgolf pinda broos ook.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Verkleed je weekdiner met deze gemakkelijke, maar indrukwekkende sauzen.

Kom meer te weten
Volume van 100 gram van alle doeleinden meel

Volume van 100 gram van alle doeleinden meel

Doe een snelle conversie 1 gram 0. 049603174603174 kopjes met behulp van de online rekenmachine voor metrische conversies. Vink het diagram voor meer informatie.

Kom meer te weten
150 gram-meel tot bekers Online Unit Converter

150 gram-meel tot bekers Online Unit Converter

Conversiekaarten voor Tarwevrij Glutenvrije recepten op WheatFree.org

Kom meer te weten
150 gram chocolade chips aan Cups Conversion Voedsel Nieuws

150 gram chocolade chips aan Cups Conversion Voedsel Nieuws

Hoeveel eetlepels is 150 gram poedersuiker hoeveel theelepels is 150 gram poedersuiker Deze pagina 150 gram poedersuiker om te zetten in volume-eenheden zoals theelepels, eetlepels, bekers, en milliliter.

Kom meer te weten
Een momentje...

Een momentje...

7 Layer Dip Recept is een menigte aangenaam en gemakkelijk te maken. Lagen van bonen, salsa, guacamole en meer maken dit een grote dip voor feesten en tailgating.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

De beste 7-laagdompeling gemaakt met gekruide bonen, guacamole, zure room, kaas, olijven, tomaten en groene uien. Een favoriet recept voor familie

Kom meer te weten
7 laagdompeling met zwarte bonen

7 laagdompeling met zwarte bonen

De 7-laagse duik is een klassiek Amerikaans bijgerecht op basis van een klassieke recept Texmex DIP. Het gaat geweldig op een feest of BBQ die je hebt

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Fiesta Ranch 7 Layer Dip heeft een geheim ingrediënt dat geeft het een pittige twist. Serveer met tortilla chips of groenten bij uw volgende partij.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.