Maak je eigen Graan van de ketel Original, bruine suiker en kaneel Rassen

Brown Sugar Graan van de ketel mijn keuken verslaving

Wie houdt er niet genieten van de zoete en zoute smaak van ketelgraan als je naar de beurs of festivals Pas nu, voegden we de rijke karamel smaak van bruine suiker. Gemaakt met onze eigen homegrown Tender White Popcorn. 5 onszak.

De ultimateCaramel Popcorn! Met een dunne, knapperige, gelijkmatige laag van karamel op elk stuk, dit caramel cornstays krokante weken. Karamelgraan canbe gemaakt met uw of zonder corn syrup â € “Ive ontdekt de perfecte vervanger die werkt 100% perfect!

Baking sodais het geheim van een gelijkmatige, dunne laag van karamel over de popcorn. hen zijn toegevoegd aan de karamel, het maakt het schuimen, zodat het in volume toeneemt en maakt het gemakkelijker om de vacht van de popcorn gelijkmatiger.

Crispy karamel en popcorn in de 2e helft van het bakken van tijd, de karamel en popcorn uitdroogt, waardoor de dunne caramel coating en popcorn super knapperig. Dit karamelgraan verblijf krokante voor weken!

Waarom geen mensen richtingaanwijzers gebruiken? Zullen ze stoppen met het maken ze in auto's een dag omdat theyre geacht onnodige ?  Ik heb alles wat boter in de koelkast. Godzijdank ze Kerrygold  verkopen bij Costco. Er is niet genoeg gebruinde boter in mijn leven. Een wachttijd. Wanneer was de laatste keer dat ik ketelgraan? Betekent dat Ia achterom naar een boerenmarkt in een tijd geweest?  Kan ik popcorn eten? Waarom is die kerel zijn tanden borstelen tijdens het rijden? Hoe kun je niet tekst, maar u kunt uw tanden te poetsen tijdens het rijden? Een andere persoon niet met behulp van een richtingaanwijzer. Wat is er, MENSEN ?!  Is het tijd om Marky Mark nog te luisteren? Ik denk dat het een uur. Popcorn in mijn toekomst. Gelieve en dank u.

Wonen in Europa, heb ik verslaafd aan de zoete popcorn verkocht in de bioscopen hier geworden en hebben geprobeerd om het thuis voor maanden. Ik heb onlangs geprobeerd een recept lijkt op dit één en eindigden met een handvol verbrande popcorn en een kleverige zwarte puinhoop op de bodem van mijn gloednieuwe roestvrijstalen pan, die twee uur in beslag nam om schone. Toen vond ik dit recept, lees alle reviews, en een paar dingen geleerd. 1 Gebruik een Teflon pan. 2 Gebruik witte suiker. 3 Heat drie popcorn pitten in de olie tot ze pop, dan is de suiker en de resterende kernels toe te voegen. 4 Schud de pan voortdurend! Eindelijk succes!

Nogmaals Im overtuigd dat ik een ander niet nodig kookboek-Ik hoef alleen uw site! Dit is een geweldig recept. Ik was op een boerenmarkt en kocht wat ketelgraan en aten de hele zak mezelf. Ik moest leren om dit zelf-en dit recept is perfect. Ik las de recensies en volgde een aantal van hun advies: Ik heb de 3 kernel test. Ik voegde een theelepel zout suiker I suiker toegevoegd aan de olie na 3 kernels klapte en swirled het rond te smelten voordat het toevoegen van de rest van de popcorn. Ik schudde hem als een gek. Im eten handenvol het zoals ik type. Bedankt voor een geweldig recept. De volgende keer Im gaan naar de bruine suiker te proberen.

Homemade ketelgraan is eenvoudig te maken, maar een beetje lastig om goed te krijgen omdat het zo gemakkelijk om de suiker te steken voor al uw popcorn knalt. En in mijn ervaring, bruine suiker is nog meer kans op branden dan wit. Dus als je nog nooit hebt ketelgraan vóór, go lees alle tips in mijn post, Gemakkelijke Homemade Graan van de ketel voordat ik hier te beginnen.

Ik maak het in een Stir Crazy popcorn maker gevonden op Amazon hier. Als u veel van popcorn te eten, this goedkoop Popper is een goede investering . Het is gemakkelijk om naar beneden te vegen tussen batches. Het heeft ventilatiegaten te laten stoom terwijl knallen zodat de maïs doesnt get vochtig. En het beweegt de koren dus het doet branden. U kunt in staat zijn om dit recept te doen op het fornuis in een conventionele handwiel popper. Ik havent nog geprobeerd. Als je het te proberen en het werkt, laat het ons weten. De sleutel is om in beweging houden, zodat de suiker en boter Dont burn. De draaiende staaf op het Stir Crazy popper doet dat voor mij, dus ik moet niet voortdurend crank of schud de popper.

Begin met het gieten uw gemeten popping maïs, bruine suiker en zout in een kleine kom. Doe het in die volgorde. Ive vond als je het zout te zetten in de kom eerste, it doesnt goed mengen in de suiker, maar zit op de bodem van de kom. Klop deze samen en putaside.

Doe de olie en boter in de bodem van uw popper, draai hem om de vacht van de gehele bodem, en zet de popper. Door de boter in het begin met de olie te laten smelten, geeft alle popcorn die heerlijke boterige smaak zonder een enorme hoeveelheid op te gieten en ook een deel van het water in staat stelt om uit de boter te koken, zodat de afgewerkte popcorn niet vochtig is Je hebt de boter aan het einde toegevoegd. Leg het deksel op de popper. Als je een roerige of soortgelijke popper hebt, houdt u de rode ventilatieafdekking uit zodat de stoom-ventjes zijn open.

Binnen een paar minuten begint de popcorn te knallen. Steam komt uit de ventilatieopeningen. Soms komt er ook een kleine hete olie uit. Mogelijk hebt u Tostand nodig, zodat u niet bent verbrand. Als je een ruzie gekke popper gebruikt, zie je dat je kom snel vult. Als het om de paar seconden slechts één of twee pops vertraagt, draait u snel de popper uit, zet de rode ventilatedekking aan, pak de handgrepen met pothouders en draai de popper ondersteboven. Deze laatste stap is als je een roertje gek of iets vergelijkbaar hebt waar het deksel de Alsothe-schaal is. Als u een kachel-toppopper gebruikt, verwijder deze snel van de hitte. Vergeet niet met ketel maïs er is een fijne lijn tussen gekookt en verbrand. Het is altijd beter om zich te vergissen aan de kant van de voorzichtigheid. Als je niet zeker bent, draait het allemaal, doe het hoe dan ook uit en haal het snel uit de popper. Beter om een ​​paar ongepofde kernels te hebben dan gebrande popcorn.

Wanneer uw testerpitten pop, dump in de voorgemeten suiker, popcornkernels en zout en geef het een snelle roer voordat u met het deksel bedekt. Je duimen gebruiken om het deksel gesloten te houden, wervelt de pot rond om de kernels en suiker bewegen te houden, maar til het niet van de hitte op.

Als je eenmaal de originele ketel maïsrecept naar beneden hebt, kun je veel doen om het te veranderen. De bovenstaande versie is eigenlijk kaneel ketel maïs. Ik ben een kaneelsverslaafde, dus ik vind het leuk om het toe te voegen aan veel verschillende dingen. Ouk wil de kaneel niet verwarmen in de olie omdat het bitter zal worden, maar je kunt wat kaneel over de bovenkant strooien terwijl de ketel maïs afkoelt en schud of roert tot het verdelen het gelijkmatig.

mijn andere favoriete twist op ketel maïs maakt het met bruine suiker. Je eindigt met een mooie geroosterde melasse smaak tot de afgewerkte ketel maïs waar ik niet genoeg van kan krijgen! Het verdwijnde eerst toen ik de kommen gisteravond uitbracht. Het is ook vrij eenvoudig, swap gewoon de witte suiker voor losjes ingepakte donkerbruine suiker en voeg het toe aan de kernels. Het leek een beetje sneller te verbranden, dus wees het goed om het goed te wervelen.

Pindakaas Chocolate Chip Cookies Butternut Bakery

Een eenvoudig cookie-recept gingen viraal op tiktok voor slechts vijf ingrediënten en voor het zijn van heerlijk.

Uus täna

Een momentje...

Een momentje...

Grandmas Soft Chewy Caramel Corn is wat ik ben opgegroeid. Dit is een klassiek karamel maïsrecept dat een echte Malad is, Idaho Traktatie

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Geweldig recept voor Honey bruine suiker geroosterde pompoenpitten. Perfect tijd van het jaar voor de val snacks overgebleven van uw kinderen jack o lantaarns. Ze smaken als een rijke caramel corn smaak. Geweldige snack voor de kinderen ook

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Bruine Sugar Bourbon Marinade Recept is boozy, rijke zoete een whisky-liefhebbers droom geweldig voor gegrilde kip, biefstuk, varkensschildjes, meer

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Spruiten zijn winterhard genoeg om een ​​luchtfrituren intensed warmte en knapperig te houden. En het is sneller naar luchtbak Brussel dan gebraden.

Kom meer te weten
Boekweit Blini met kaviaar recept voedsel nieuws

Boekweit Blini met kaviaar recept voedsel nieuws

Boekweit is van nature glutenvrij. Deze kleine gistige pannenkoeken zijn heerlijk met Gravlax of gerookte vis en een dallop van Crme Fraiche.

Kom meer te weten
Boekweit Spelt Chin Blinis

Boekweit Spelt Chin Blinis

Simon Majumdars Boekweit Blini met gerookt zalmrecept.

Kom meer te weten
10 beste blinis geen gistrecepten oummy

10 beste blinis geen gistrecepten oummy

Blinis zijn lichte gistpannenkoeken met een bijna zuurdesemsmaak, traditioneel uit Rusland. Ze zijn ongelooflijk veelzijdig en kunnen met alles worden bedekt.

Kom meer te weten
Buddig Corned Beef Dip Recepten Beste recepten en aanverwante recepten

Buddig Corned Beef Dip Recepten Beste recepten en aanverwante recepten

Geweldige afgebroken rundvleesdip, een glutenvrij en keto-recept uit een pittig perspectief.

Kom meer te weten
Budweiser Texas Chili Neon Bierbord Licht Miller Lite Coor NFL Pabst Coaster

Budweiser Texas Chili Neon Bierbord Licht Miller Lite Coor NFL Pabst Coaster

Chilis Bar Grill, Orlando Picture Chopp Budweiser Espetacular. Bekijk leden 245 openhartige foto's en video's van Chilis Bar Grill

Kom meer te weten
Groen Chilechicken Casserole Recept

Groen Chilechicken Casserole Recept

Hatch Green Chile Chicken Stew Recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Kom meer te weten
Bestijde Southwestern Black Bean Dip Iowa Girl eet

Bestijde Southwestern Black Bean Dip Iowa Girl eet

Het zuidwesten van Black Bean Dip is een feest in een kom vers en knapperig, het wordt een nietje op game-dag en op feesten.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

De meest waanzinnig verslavend, cantstopeatingit Hot Buffalo Chicken Dip je ooit in je leven. Er is geen ander

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.