Raja Yoga de authentieke yoga-praktijk

De takken van de yogaboom

Timothy Burgin is een getrainde yoga van Kripalu Pranakriya Living en lesgeven in Asheville, NC. Timothy heeft vele stijlen van yoga gestudeerd en onderwezen en heeft een 500-uur geavanceerde pranakriya yoga-training voltooid. Timothy diende als de uitvoerend directeur van Yogabasics. om sinds 2000. Hij heeft twee yogakoeken geschreven en heeft meer dan 500 artikelen geschreven over de praktijk en filosofie van yoga. Timothy is ook de Schepper van Japa Mala Beads en is sinds 2004 en importeerde Mala Beads.

In de afgelopen jaren is het woord yoga meer gehoord in de sportscholen dan in religieus discours, yoga in zijn oorspronkelijke zin heeft weinig te maken met oefening. Yoga komt van het Sanskriet-werkwoord yuj, juk of verenigd. Het doel van yoga is om jezelf te verenigen met God; De praktijk van yoga is het pad dat we nemen om dit te bereiken.

Spirituele aspiranten kan in grote lijnen worden ingedeeld in vier psychologische typen: de hoofdige Emotinant Emotial, de Intelantant Intellectueel, de fysiek actieve en meditatieve. Er zijn vier primaire yogas aangewezen om elk psychologisch type te passen.

we moeten vanaf het begin zeggen dat deze categorieën geen luchtdichte compartimenten zijn. Inderdaad, het zou psychologisch rampzalig zijn voor iedereen om volledig emotioneel, volledig intellectueel, volledig actief of volledig meditatief te zijn. Elke yoga combineert in de volgende; Elke yoga balanceert en versterkt de anderen.

Vedanta zegt daarom, verspil niet de kracht van de liefde. Gebruik deze krachtige kracht voor Godsrealisatie. We moeten eraan onthouden dat wanneer we van elkaar houden, we echt reageren - hoewel onbewust - tot de goddelijkheid in hem of haar. Terwijl we in de upanishads lezen, is het niet omwille van de echtgenoot die de man dierbaar is, maar omwille van het zelf. Het is niet omwille van de vrouw die de vrouw dierbaar is, maar omwille van het zelf. Onze liefde voor anderen wordt onzelfzuchtig en motiveless als we de goddelijkheid in hen kunnen tegenkomen.

In plaats van geobsedeerd op een beperkt mens, moeten we aan God denken met een verlangend hart. Veel spirituele leraren hebben aanbevolen een bepaalde devotionele houding tegenover God aan te nemen: aan God denken als onze meester of vader of moeder of vriend of kind of geliefden. De bepalende factor hier is, welke houding voelt het meest natuurlijk voor mij en welke houding brengt me het dichtst bij God?

veel mensen worden aangetrokken om God te aanbidden door liefde en toewijding. Toch zijn andere spirituele aspiranten meer gemotiveerd door reden dan door liefde; Voor hen blaft Bhakti Yoga de verkeerde spirituele boom op. Degenen die zijn begiftigd met een krachtig en discriminerend intellect kunnen beter geschikt zijn voor het pad van JNANA YOGA, streven naar perfectie door de kracht van de rede.

wat is het voorkomt dat we onze echte natuur en de aard van de wereld om ons heen kennen? De sluier van Maya. JNANA YOGA is het proces van direct genieten van die sluier, het door een tweevige aanpak scheurt.

zijn we zeggen dat het universum dat we vrezen onwerkelijk is? Ja en nee. In de absolute zin is het onwerkelijk. Het universum en onze perceptie ervan hebben slechts een voorwaardelijke realiteit, geen ultieme. Onder bepaalde omstandigheden kan een opgerolde touw worden aangezien voor een slang. Dus op een vergelijkbare manier: het touw, i. , Brahman, wordt gezien als de slang, ik. ., het universum als we het waarnemen. Terwijl we de slang als slang zien, heeft het een voorwaardelijke realiteit. Onze harten palpen als we reageren op onze perceptie. Wanneer we de "slang" zien voor wat het is, lachen we om onze waanideeën.

Evenzo, wat we ook innemen door onze zintuigen, onze geest, onze intellecten, is inherent beperkt door de aard van onze lichamen en geesten. Brahman is oneindig; het kan niet worden beperkt. Daarom kan dit universum van verandering - van ruimte, tijd en oorzakelijkheden - niet de oneindige, al-pervading brahman zijn. Onze geest wordt door elke mogelijke aandoening gewerkt; Wat de geest en het intellect, niet de oneindige volheid van Brahman kunnen zijn. Brahman moet buiten zijn wat de normale geest kan bevatten; Naarmate de Upanishads verklaren, is Brahman buiten het bereik van spraak en geest.

Omdat we de verkeerde gedachten weer in onze gedachten hebben gedraaid om de verkeerde indrukken te creëren, dus we moeten het proces omkeren door in onze hersenen de juiste gedachten te drummen - gedachten aan zuiverheid, gedachten aan kracht, gedachten aan waarheid . Als Ashtavakra Samhita, een klassieke Advaita-tekst, verklaart: ik ben brandschoon, rustig, puur bewustzijn, en buiten de natuur. Al die tijd ben ik gedupeerd door illusie.

JNANA YOGA gebruikt onze aanzienlijke mentale krachten om het dupingproces te beëindigen, om te weten dat we zelfs nu zijn - en altijd - gratis, perfect, oneindig en onsterfelijk zijn geweest. Het beseffen dat we ook in anderen dezelfde goddelijkheid zullen herkennen, dezelfde zuiverheid en perfectie. Niet langer beperkt tot de pijnlijke beperkingen van I en de mijne, zullen we de ene Brahman overal en in alles zien. EEN

Raja Yoga is de wetenschap van meditatie. Het behandelt van elk niveau van de individuele, sprekende, mentale, intellectuele, sociale en spiritueleand-doelstellingen op totale zelfbeheersing. Door de dagelijkse praktijk worden het lichaam en de geest gezuiverd en versterkt, waardoor ze passen om eventuele uitdagingen aan te pakken die kunnen ontstaan. De Raja Yogi realiseert zich het zelf en ziet dan diezelfde geest in iedereen en alles.

Swami Karunananda diende als president van Satchidananda Ashramyogaville in Virginia en in Californië, evenals directeur van de integrale yoga-instituten in San Francisco en in Santa Barbara. Ze dient momenteel op het bord van Trustees, en als de voorzitter van het spirituele levensbord bij Satchidananda Ashramyogaville, VA.

Wie kan de verschillende paden in de praktijk brengen?

het is het pad dat het lichaam en de geest het meest werken en daarom is het ook bekend als het pad van de koningen. Hij Sanskrit Term Raja Yoga betekent letterlijk "Royal Yoga" of "Yoga of Kings". Deze term werd voor het eerst beschreven door de Sage Patanjali in zijn beroemde yoga-sutra's, een van de oudste bekende boeken die praat over yogische filosofie.

Bhakti Yogis Express de devotionele aard van hun pad in hun gedachte, woord en dodou, ze nemen het afval af of kalmeren de woede van een geliefde. Mahatma Gandhi en Martin Luther King, Jr., zijn uitstekende voorbeelden van Bhakti Yogis. Het leven en het werk van Moeder Teresa belichaamt de combinatie van de karma- en bhakti-yoga-paden met devotionele aspecten van Bhakti en de onbaatzuchtige service van Karma Yoga.

Felicia Savage Friedman is meer dan 28 jaar beoefenen Raja Yoga en is de eigenaar van yogaroots op locatie. Felicia is een E-RYT van 200 uur, 500 uur Yrt, een yoga-alliantie geregistreerde yoga-leraar-trainer en een stedelijke Zen-integratieve yoga-leraar. Yogaroots op locatie biedt antiracismeprooproepsontwikkeling, integratieve groep en individuele yogalessen en yoga leren trainers in en rond de stad Pittsburgh. Hun focus ligt op op yoga gebaseerde technieken voor mensen om het trauma en de stress van hun dagelijks leven te beheren. E worden geëerd en opgewonden om haar bij ons te laten voegen voor een pompspel Solo-evenement!

Upaya Yoga is nauwlettend Monitoring De verspreiding van COVID-19 en voor veiligheidsvoorzorgsmaatregelen hebben we besloten om lessen van 1 oktober 2020 te starten. EGI's zijn nu open met spannende 500 korting voor vroege vogels.

Ik probeerde de gemakkelijke, cheesy TikTok hack voor het upgraden onmiddellijke ramen, en het resultaat herinnerde me aan mac en kaas

Paige Bennett Sommige TikTokers zetten kaas in hun ramen. Ik gemakkelijk gemaakt cheesefilled ramen met behulp van een populaire TikTok truc en vergeleken

Uus täna

Ring Het alarm Tiktoks Ramen Lasagna Recept is bizar. . . en lekker

Ring Het alarm Tiktoks Ramen Lasagna Recept is bizar. . . en lekker

Ik hoorde veel geweldige dingen over het plaatsen van kaas op Ramen. Ik besloot het een kans te geven. Ik gebruikte pittige instant noedels, en ik had niet echt ...

Kom meer te weten
5 ongezonde saladedressings die uw routine voor gewichtsverlies saboteren

5 ongezonde saladedressings die uw routine voor gewichtsverlies saboteren

McDonalds Ranch is lichtjes met smaken van ui en knoflook. Probeer deze smakelijke McDonalds Dipping Saus met kip McNuggets of Fries

Kom meer te weten
Uw webbrowser wordt niet ondersteund

Uw webbrowser wordt niet ondersteund

Een klassieke, veelzijdige, essentiële zwarte schildpadboon. Het bevat zijn vorm door veel koken, maar behoudt zijn beroemde romige interieur. De bouillon kan worden gebruikt als basis voor allerlei soep. Deze zijn ongelooflijk vers zo weinig, indien aanwezig, weken is vereist. U kunt de zwarte kleur beter behouden door niet te weken. Als je

Kom meer te weten
Rancho Gordo Rice

Rancho Gordo Rice

Steve Sando, van Rancho Gordo, biedt een recept bevorderlijk voor improvisatie

Kom meer te weten
Spicy Ranch geroosterde pompoenpitten Recepten WW USA

Spicy Ranch geroosterde pompoenpitten Recepten WW USA

Print Recept Geroosterde Ranch pompoenpitten Recept Prep time5 minuten Cook Time35 minuten Total Time40 minuten Porties 6 personen Ingrediënten 2 kopjes pompoenpitten rauwe pompoenpitten 2 eetlepels boter gesmolten boter 1 1 oz. packet Hidden Valley Original Ranch Dips Mix Hidden Valley Original Ranch Dips Mix Instructions Verwarm de oven voor op 375F. In een tas met ritssluiting, combineer pompoenpitten, gesmolten boter en dips

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Dit zelfgemaakte ranch dip recept is gemaakt met mayo en veganistische zure room voor romige ranch Dip, die perfect is voor zowel vegetarische platters en chips.

Kom meer te weten
Raspberry Almond Thumbprint Cookies Courtneys Zoetwaren

Raspberry Almond Thumbprint Cookies Courtneys Zoetwaren

Als youre net als ik en hebben behoefte aan een eenvoudige, snelle en leuke traktatie voor Valentijnsdag, dit is het Deze RaspberryAlmond Thumbprint Cookies zijn eggfree en u waarschijnlijk het grootste deel van de ingrediënten in uw keuken al

Kom meer te weten
Raspberry balsamico vinaigrette recept voedsel. om

Raspberry balsamico vinaigrette recept voedsel. om

Gemengde greens met raspberry balsamico vinaigrette is een mix van sla, geroosterde amandelen en frambozen gegooid in een balsamico-vinaigrette gezoet met frambozenjam.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Klik hier voor de Driscolls BlackBerry en Raspberry Brownie Recept. Bekijk hier meer recepten.

Kom meer te weten
Witte chocolade frambozen cheesecake

Witte chocolade frambozen cheesecake

Zelfgemaakte, fudgy Dark Chocolate Brownies worden meegenomen naar het volgende niveau met wervelingen van pittige cheesecake, fruitige frambozenjam en pops van gebakken in frambozen.

Kom meer te weten
5ingredient Raspberry Cheesecake ThumbPrint Cookies

5ingredient Raspberry Cheesecake ThumbPrint Cookies

Raspberry Cheesecake Bejeweled met bessen, zat op een decadente Oreo Cookiebase. Deze prachtige gekoelde cheesecake is een gemakkelijk bakrecept ideaal voor luie zomerdagen.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Maak deze eenvoudig framboos thumbprint cookies thuis Ze zijn zacht en boterachtige, en gevuld met heerlijke frambozenjam. Zo heerlijk

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.