Soul Cakes en andere Samhain-recepten

Soul Cake Recept voor Samhain Easy, Veganistisch en Heerlijk

Soul Cakes zijn een oude Engelse traditionele cake, soms alleen bekend als zielen. Hij traditie van het uitgeven van zielcakes op alle Hallows Eve dateert uit de Middeleeuwen, toen kinderen met deur-tot-deur gingen gezegde gebeden voor de doden op alle Hallows Eve, All Saints Day en All Souls Day, gingen kinderen om Soul Cakes van huis tot huis: misschien een voorloper om te trucen of te behandelen. Dit recept is aangepast van één op Lavenderandlovage. om.

4 rollen naar een dikte van ongeveer 1 cm en knipt rondes uit met een biscuitsnijder. Gebruik een rechtzijdig mes om een ​​klein kruissprieting in de bovenkant van elke cake te laten steken en duw vervolgens daarop in de rozijnen.

Zelfs op zijn meest luchtige, heeft Halloween een koude ziel. Er is geen ontkenning: alle Hallows 'Eve behoort tot de Heer des Dood, die ons allemaal uiteindelijk beheerst. We kunnen met onze dienstbaarheid omgaan met het lachen bij de dood, vreesde het, het respecteren of, in de tijd-geëerde traditie, door er snoepjes naar te gooien.

Tegenwoordig zijn we ongewone geesten die in kostuum, evenals degenen die ongezien zijn met de stukjes en tootsiebroodjes van Reese. Ik vermoed dat moderne demonen niet te kieskeurig zijn en ze weten hoe ze een plastic wrapper moeten onderhandelen.

Tegen de 8e eeuw waren soulcakes echter geheiligd en beschaafd. Ze werden gewend om de bedelaars te betalen die rondkwamen op alle zielenavond en bood aan om gebeden te zeggen voor het verlaten van de familie. Eén cake gegeven, één ziel goedkoop bespaard voor de prijs.

vexatious voor de geïnteresseerde kok, zielcakes lijken zo divers in vorm te zijn geweest als in doel. Ik heb tientallen recepten gezien, sommigen gezuurd en stijgende hemelwaarts, anderen plat en dicht als grafstenen. Sommige zijn cakey en sommigen zijn biscuity. Sommige zijn Gingery en sommigen zijn saffroon. Ze kunnen vierkant, ovaal of rond zijn, gemarkeerd met een kruis of niet. Dat is het ding aan Mythen: het feit dat er nooit een enkel juiste antwoord is, vermindert niet hun kracht.

Net als vele folkloristische recepten was degene die ik probeerde vaag, en belde genoeg melk voor een zacht deeg en gaf geen instructies om het gebak te vormen. De mijne bleek hard, taai en niet gaar. Ik moest mezelf eraan herinneren dat dit het gaat om het eren van de doden, probeert ze niet te imiteren.

Na een paar meer pogingen en het aanpassen van de tijd, temperatuur, hoeveelheid droge en natte ingrediënten en dikte van het deeg, had ik een zonnig geel koekje met een zoete saffranekeur. Bezet met een aalbeskruis en klein genoeg om in de palm van de hand van mijn 6-jarige zoon te passen, het voelde als een talisman een vredesoffer voor onverbiddelijke geesten, of eetbare valuta voor de veerman van de doden. Of met een aantal harry potter-stijl bevroren pompoensap aan de zijkant een naschoolse snack voor een kind en zijn innerlijke dementor.

Wat moet je doen met je zielcakes? Eet ze, deel ze, vul ze met aalbessen en scavenge voor kruimels. Maar terwijl je dat doet, spaar dan een gedachte voor de hongerige geesten die de aarde voor slechts één nacht lopen.

Wat voor taart maken ze voor Samhain?

Soul Cakes Soul Cakes zijn een van de belangrijkste recepten die worden gebruikt voor Samhain. Kleine taarten gevuld met fruit en noten, zielscakes worden gegeven als aanbod aan mensen en geesten. Tijdens het onderzoeken vond ik een geweldige korte beschrijving van mijn recepten-website. Een van de meest geserveerde voedingsmiddelen voor Samhain zijn zielcakes.

een groot recept voor soulcakes is te vinden op deze website. En als je spirituele traditie niet de doden vieren, overweeg dan om pompoenbrood te bakken, een ander gemeenschappelijk Samhain-dessert. Welke kruiden en planten zijn geassocieerd met Samhain?

Katholieke keuken: Soul Cakes: The Original Halloween Treat

Soul Cakes is een eenvoudig en traditioneel recept, of recepten van hun favoriete dingen zijn altijd een geweldig idee! OPMERKING: Levensaanbod voor de doden zijn verboden om te eten door de levenden. 4. Bidden / manifestatie. Zet Intentie in uw altaar terwijl u het maakt. Bid en manifesteer terwijl je het verzamelt.

Soul Cakes op 2 november, alle zielendag, vroege christenen zouden van dorp lopen naar dorp bedelen voor soulcakes gemaakt van vierkante stukjes brood met aalbessen. Hoe meer zielcakes de bedelaars zouden ontvangen, hoe meer gebeden ze zouden beloven te zeggen namens de doden familieleden van de donoren.

Deze eenvoudige cookies zijn perfect met een kopje thee. Wat kan beter zijn dan het delen van het ontbijt met uw familie, met een sterk gebrouwen kopje thee en zoete koekjes? Ik hoop dat deze cookies van Halloween een familietraditie bij u thuis zullen worden!

Drie van de Shropshire Recept Books die ik allemaal hetzelfde recept heb, dat wordt gecrediteerd aan mevrouw Mary Ward. Het is bekend dat ze de laatste persoon is om de traditie bij te houden om zielcakes bij haar thuis in Pulverbatch te geven. Ze stierf in 1853 aan de rijpe ouderdom van 101. Vroeger verbazingwekkend, om haar 100e verjaardag te vieren, droeg ze haar trouwjurk van geel satijn en kreeg de heilige gemeenschap met haar vrienden en -buren . Ik wou dat ik nu in mijn trouwjurk kon knijpen! Het verhaal gaat dat ze nooit last had van een dag van ziekte in al haar lange levensduur. Ze moet een soort van dame mevrouw Ward zijn geweest. Ik vraag me af of ze vandaag op ons kijkt? Ik hoop dat ze is en ik hoop dat ze er trots op is dat haar recept nog steeds 200 jaar wordt gebruikt.

rechts, waar begin ik? Â Hoe groot zijn je lepels gist? Theelepel of dessertlepel? Hoeveel piment moet ik gebruiken? Een snuifje of twee theelepels ? Hoeveel melk is nodig? Nogal platte broodjes? Moet ik ze verwijderen als scones? Of vorm ze als broodjes? Welke temperatuur moet ik ze koken? Ik waardeer mevrouw Mary Ward zou ze op haar vuur hebben gekookt, maar moet ik ze als brood en scones behandelen en een hoge hitte gebruiken gedurende een korte periode, of als een taart en dus kook ze voor langer op een gematigde warmte?

plaats de bloem en gist in een grote kom. Smelt de boter en verwarm de melk. Versla het ei in een mok of een kleine kom. Voeg de boter, melk en ei toe aan de bloem. Meng goed samen tot het glad is. Maak in een bal. Bedek met een grote plastic zak of geolied ClingFilm . Plaats op een warme plek en laat een half uur opstaan. Voeg de suiker en piment toe aan het deeg en kneed tot ze goed gecombineerd zijn. Plaats op een licht gebloeid bord en rol nogal plat! Nu toegeven ik geen idee hoe plat je deze zou moeten rollen. Ik probeerde ongeveer 2 cm en deze zijn een beetje te biscuity. Ik heb ook ongeveer 4 cm geprobeerd en deze werken goed als een scone. Ik heb ook de laatste geprobeerd als een broodrol en dat werkte ook goed.

Ik ben blij dat ik deze heb geprobeerd, maar misschien is er een reden waarom ze tegenwoordig zoveel gemaakt zijn. Ze zijn een beetje saai en ik heb betere scones / zoet brood geproefd. Ik hou van de ideeën die ermee verbonden zijn.

In Catholic England Zoals beschreven door Shropshire Canon John Mirk In zijn â Fourteenth-eeuwse traktante mensen zouden mensen op alle Hallowen Day Bake Brood en het omgaan voor alle christelijke zielen. Deze zielcakes werden aangeboden met gebeden voor de doden om hen te helpen via Purgatory . In Shropshire werden bezoekers een cake aangeboden met het rijm, een soule-cake, een soule-cake, hebben genade met alle doop-souels voor een soule-taart.

Soul Cakes werden traditioneel gebakken als een geschenk voor de geesten van de doden. In veel Europese landen werd het idee van zielsverband een acceptabel alternatief voor christenen. De taarten kostten veel verschillende namen en vormen. In sommige gebieden waren ze een eenvoudige zandkoek, en in anderen werden ze gebakken als fruitgevulde taarten. Nog steeds andere regio's maakten ze van rijstmeel. Over het algemeen werd een zielcake gemaakt met welke graan de gemeenschap beschikbaar had. Je kunt je eigen maken met een van deze vier eenvoudige recepten voor je Samhain-feesten.

Als je een fan bent van het Ierse koken, de mensen in eten. Om een ​​nette verhaal over de geschiedenis van Soul Cakes: Soul Cakes waren de originele Trick-Or-Treat Goody. Ierse boeren zouden deur naar deur gaan op alle Hallows Eve bedelen huiseigenaar s voor voedsel om de gelegenheid te vieren. Soul Cakes werden aan hen gegeven. Dit zorgde voor de huiseigenaar zou vrij zijn van een vloek of grap; In plaats daarvan zouden de ontvangers gebeden voor hen bieden die hen zouden helpen in de hemel te komen.

crème gist met 1 TSP Sugar 1 TSP Milk, laat het schuimig worden. Meng meel, kruiden, zout samen, snijd dan in boter. Voeg de rest van de suiker toe aan de bloemmix en mengsel. Voeg melk met melk op het gistmengsel toe; Combineer met bloemmengsel. Klop tot het stijf is.

Pompoen champignonsoep voor Samhain door Kimberly F. Moore

Verken tumblr-berichten en blogs getagd als Samhain-voedsel zonder beperkingen, modern design en de beste ervaring Tumgir

Uus täna

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Sumerische Tuhu Lam en Beet Stew Vandaag, Ziek is het maken van een Soemerische Stew deze tijd, een lam en bieten stoofpot genaamd tuhu uitgesproken Tuhi. Dit is een luxe gerecht, gezien het feit dat vlees was een zeldzaamheid ...

Kom meer te weten
Samyang Fire Hot Cheese Flavoured Chicken Ramen Noodles, 1 Case 8 familie packs, 197. oz

Samyang Fire Hot Cheese Flavoured Chicken Ramen Noodles, 1 Case 8 familie packs, 197. oz

Koop Samyang Hot Chicken Ramen Cheese 140g met een grote waarde bij NikanKitchen. Gratis levering in Duitsland bij bestellingen boven de 50. De hele wereld van Japanse en Koreaanse koken ingrediënten, vers voedsel nd snacks meer dan 9.000 authentieke producten rechtstreeks uit Japan en Korea Super snelle levering

Kom meer te weten
San Marzano Tomatensoep Recept Ciaoflorentina

San Marzano Tomatensoep Recept Ciaoflorentina

Deze lichte tomatensaus, verrijkt met room, is een specialiteit van Cantina Pierino in Buenos Aires. Een beetje extra voorraad verandert het in een prachtige soep.

Kom meer te weten
Meest sanitaire snijplank welk materiaal is de beste keukenhakkerwinkel

Meest sanitaire snijplank welk materiaal is de beste keukenhakkerwinkel

Als een van de meest betwistbare aspecten van winkelen voor snijplanken, die uitzoeken welk materiaal de meest sanitaire snijplank creëert, kan het behoorlijk de taak zijn.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Santa Fe Green Chile Stew Recept Modified Recept van Santa Fe School of Cooking

Kom meer te weten
Satsuma lange aubergine

Satsuma lange aubergine

In deze video, kijk dan eens naar onze Satsuma-aubergine, een nieuwkomer in de containertuin dit jaar.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Trigunas Satva, Rajas en Tamas de drie fundamentele kenmerken van de natuur. BERICHTJE STUREN Askdabur Ayurvedische experts voor meer informatie over trigunas Satva, rajas en tamas de drie fundamentele kenmerken van aard

Kom meer te weten
Sattvaguna, Sattvagua, Sattvaguna 8 definities

Sattvaguna, Sattvagua, Sattvaguna 8 definities

De stijgende kwaliteit van de natuur sattwa tilt de ziel in de richting van goddelijkheid.

Kom meer te weten
Cajun Cream Sauce Recept

Cajun Cream Sauce Recept

Van het Blog van de betoverde kook met kleine aanpassingen. Ze werd geslagen met de vis-nuggest in de Gumbo-winkel in New Orleans, dus ze kwam met deze prachtige creatie. De remoulade-saus is een Ruths Chris Steakhouse-creatie. Kan worden geserveerd als aperitief of hoofdgerecht.

Kom meer te weten
Knapperige varkensvleeskoteletten met citrussaus recept

Knapperige varkensvleeskoteletten met citrussaus recept

Een BrinPeppery Mayonaise voegt Zing toe aan deze enigszins pittige gefrituurde varkensvleeskoteletten. Rond de maaltijd rond met een boterelsla.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Deze smakelijke variatie op gebakken rijst houdt gegarandeerd de hongerige hordes gelukkig te houden.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.