De Novocastrische wijnboeren Gazette

Aandacht vereiste cloudflare

In een glazen werper, de aardbeien, muntblaadjes en eenvoudige siroop samen. Roer het limoensap en fre alcohol-verwijderde mousserende ros. Vul twee glazen met ijs, giet gelijke delen van de werper en roer zachtjes. Garneer met Mint Twijg of Strawberry Slice. Genieten van!

een mousserende wijn maken is verrassend gemakkelijk, hoewel een beetje lukraak de eerste keer dat je het doet. Ik heb druiven, kruisbes, aardbei- en elderflower sham-pagnes gemaakt en hadden slechts één batch die niet kan carboneren. Al deze zijn witte of roswijnen met een scherpe maar bloemige of fruitige smaak en niet te tannic. Het tannetisch eikenblad of walnootblad dat ik me zou bedenken, zijn niet zo goed als mousserende wijnen of de vollerige kweepeer die ik heb gemaakt. Ik stel me voor dat er maar weinig fonkelende wijn zou maken, hoewel ik ooit een dag kan proberen met een granaatappel- en bosbessenwijn omdat het verrassend licht en verfrissend was. Raspberry kan ook licht genoeg zijn, dus dit kan op een dag ook in een champagnefles worden gegooid. Neem mijn woord niet voor en ga gek als de wereld je kreeft!

De eenvoudigste manier om een ​​mousserende wijn te krijgen is eenvoudig om het vroeg te flesen wanneer de fermentatie is gestopt of op het punt staat, als een woningwijnmaker versie van Ptillant-Naturel. De koolstofdioxide zal vastzitten en elke verdere gisting zal toevoegen aan het creëren van bubbels wanneer de wijn uiteindelijk wordt geopend. Als een PET-Nat als dit is een oude school Rustieke manier om mousserende wijn te maken die zijn beperkingen heeft. Sediment zal waarschijnlijk hoog zijn als de wijn jong en actief was bij flessen dus wanneer ze openden, het sediment zal worden gestoord voor een bewolkte wijn. Het niveau van fizz zal worden gematigd als een licht koolzuurhoudend bier in plaats van een vol op champagne. Deze methode is duidelijk nogal grof, maar ik maakte per ongeluk een Sevilla Orange Wine op deze manier en de lichte bruising op de tong benadrukte de zinger-oranje zuurgraad tegen de regenerere zesty base die een geweldige wijn maakte voor een warme avond in de tuin.

De carbonatatie in een PET-Nat is misschien wel gelukkig in een traditionele wijnfles of flip-top, want het zal zo bruisend zijn als een chique pop van markeringen en Spencer en waarschijnlijk veel minder een licht tinteling op de tong. Het maken van een mousserende wijn met behulp van mthode-champenoise carboneert de wijn in de fles tot tussen vier en zes atmosferen, dus je moet echt echt champagneflessen gebruiken. Iedereen die zegt dat ze geen problemen hebben gehad met behulp van gewone wijnflessen, suggereert dat je flessenbommen maakt die kunnen exploderen. Explodeer als een handgranaat met glazen op weg naar je gezicht. Iedereen die zegt dat ze geen problemen hebben gehad met flip-topflessen, suggereert dat je flessenbommen maakt die kunnen exploderen. met glas naar je gezicht vliegen. Grolsh-flessen kunnen tot 3. Smatteren van druk en die de vier tot zes sferen is waar champagne aan zal worden gebotteld.

een vereenvoudigd Mthode Champenoise-proces is verrassend eenvoudig met behulp van nieuwe gist om een ​​tweede gisting in de fles te maken. Naarmate de nieuwe fermentatie gebeurt, is het gas ingesloten en lost op in de wijn die al die mooie bubbels creëert. De fles wordt ondersteboven opgeslagen, zodat de gist verzamelt in de cursksholte en ofwel compacten genoeg om te worden verwijderd wanneer het wordt geopend of de fles kan worden geredeld â € "het bevriezen van de wijn in de dop en het vervolgens inruilen voor een nieuwe sediment gratis. Tenzij u enkele onbevruchtbare suikers als lactose of een kunstmatige zoetstof toevoegt, zoals Saccharine die een kunstmatige smaak zou kunnen toevoegen, is de champagne droog.

Elke wijn kan worden gemaakt in mousserende wijn, maar probeer een minstens zes maanden oud te gebruiken die geen ontsmeting heeft gehad. Druk en hoog alcoholgehalte zal de gist van het begin belemmeren, de toevoeging van resterende ontstekingsmiddelen kan goed doden in plaats van het eenvoudig te remmen. De oorspronkelijke startzwaartekracht moet niet boven de 1. 8 SG zijn geweest, zodat de wijn tussen de 10 tot 12% abv is wanneer aanvankelijk wordt gefermenteerd, schiet ik meestal voor precies 11%. Op deze leeftijd moet de wijn volledig worden gefermenteerd, dus controleer de wijn met een hydrometer om te controleren of de zwaartekracht 1. 0 of een beetje extra is en er een probleem kan zijn dat het in eerste instantie niet uitdroogde, of er is toevallig dat kan extra druk toevoegen en. Kaboom. potentiële flessenbommen. De laatste ABV zal tussen 12 tot 13% abv zijn wanneer uiteindelijk is geopend en dronken. Droge champagnes zijn in het algemeen scherp, dus een pH tussen 3 tot 3. en titrafeerbare zuurgraad tussen 6. tot 7 gram per liter is een goed idee.

persoonlijk merk ik dat de suiker niet gelijk is aangelost, dus sommige flessen kunnen over of onder koolzuurhoudend zijn. Ik geef er de voorkeur aan om suiker toe te voegen aan een fles met behulp van sommige schalen op nul die wordt opgezet wanneer de fles en trechter worden geplaatst en gewoon vullen met het gewenste niveau van suiker. De starter wordt gemengd in de Demijohn van de wijn en vervolgens de flessen in de flessen gesubsidieerd met een bijlage van een schone kruik om de flessen gevuld te krijgen naar waar de kurk op ongeveer een inch / 2 zal zitten. cm vanaf de bovenkant. Laat de flessen op een vlak oppervlak en beschermen elke keuken die op de keuken zou kunnen markeren terwijl u de kurken duwt. Het vereist veel kracht. Zodra de kurken en kooien een paar zachte wendingen en beurten van de flessen meer dan tien minuten zijn beveiligd met het oplossen van de suiker.

Flessen moeten dan ondersteboven worden opgeslagen, zodat de gist in de holle kurken verzamelt bij kamertemperatuur van ongeveer 21C gedurende twee maanden tot carbonaat en vervolgens opgeslagen in een koele oppervlakte van 15 tot 18C als u kunt ouder worden. Je kunt met veroudering langer experimenteren voor een complexere smaak om zich te ontwikkelen. Weerstaan ​​de verleiding om de flessen te schudden of rechtop te staan. Een scherpe draai elke dag gedurende twee weken een paar maanden in de veroudering, helpt de lees in de nek en verzamel in de dop.

Het tweede experiment lag de aardbei met rabarber en voegt een kleine hoeveelheid rozijnen toe. Dit dacht dat ik een nog betere uitvalsbasis zou zijn voor champagne, omdat de oxalische zuurgraad het zou verplaatsen naar een traditionele champagne-smaak. Net zoals bij de banaan, heb ik het helemaal verkeerd gekregen en de rabarbrische toevoeging lijkt een betere nog wijn te maken. Gelukkig is dit gelukkig gebotteld als nog steeds wijn. Hoewel het verder moet rijpen, is de smaak gladder met de rabarber die de aardbei complimenteert. Mevrouw Gazette Wie is veel sluimerer dan ik me heeft beschreven, de rabarber als het snijden door de impliciete zoetheid van de aardbei die een complexere smaak creëren. Zuren lijken uitgebalanceerd met een minder puckering smaak en de openlijke vruchtbaarheid van de aardbei wordt getemperd door de bloemen toevoeging van de rabarber. Het lijkt aardig en complexer in plaats van zoetheid te missen door over dominante aardbeien van traditionele aardbeienwijn.

Strawberry Wine is een geweldige wijn voor beginners en het is een niet-recept voor mij geworden. Ik heb het aangepast van de initiële 17 Hooch die ik voor het eerst maakte in een nog witte wijn, sprankelende champagne, sommige ongedierte experimenten en nu in mijn eerste samengestelde wijn met twee vruchten die met aardbei en rabarber worden gebruikt.

wat kan ik doen om dit in de toekomst te voorkomen?

Om eerlijk te zijn, is dit geen traditionele sangria, maar het spreekt tot het gevoel dat je krijgt tijdens het drinken, en het deelt de basiscomponenten van de cocktailwine, sterke drank en fruit. Hoewel het niet precies zou voelen als Sangria in Spanje in Spanje terwijl met uitzicht op een olijfgaard, kunt u nog steeds een mentale vakantie nemen naar een luchtige plek waar dagdromen verwelkomd is aankomen.

Wat doe je als je vader de dag na nieuwjaren op de deur opduikt met de grootste zak van pruimen die je ooit goed hebt gezien voor starters, wat je nog meer had gepland voor de dag gewoon uit het raam gaat. En als je meer pruimensaus hebt dan je nodig hebt, dan wenden je natuurlijk gedachten naar wijn. Van nature!

op zondag was het hele gezin voorbij voor mijn kleine zusters 30ste verjaardag, en papa snoof snel mijn brouwsel uit, en in hij ddeam met een groot glas geen kleine sips voor papa. Ik moet toegeven, vóór dit verwachtte ik niet veel van deze wijn. Ik zogen dat het een experiment voor mij was. Ik had het de laatste paar weken geen aandacht betaald.

om die kleine aanraking van de les toe te voegen, hebben we besloten om bubbels toe te voegen. Zoals ze zeggen, zijn de bubbels van niets dat het echt iets maken. Als je echter niet in je bubbels bent, kun je de wijn aan het einde van dit proces flessen zonder meer suiker toe te voegen.

Aardbei wijnrecept: het geen recept voor smaak eenvoud

Strawberry Wine is een van de Messier-wijnen die je kunt laten maken dat je Mushy, kleverig fruit in grote hoeveelheden gebruikt, en als je zelfs half zo onhandig bent als ik het allemaal over je keuken in het proces morst!

Als het gaat om delicaat fruit zoals aardbeien, wilt u de tijd tussen het veld en de tafel minimaliseren zodra de aardbei uit zijn stengel wordt gekozen, begint het zijn sappigheid en zijn smaak te verliezen.

Vanilla bean, aardbeien en bubbels: dit zijn een paar van mijn favoriete dingen, en wat een betere tijd om een ​​dessert te delen met alle drie dan Valentijnsdag? Er is iets echt magisch over de combinatie van deze smaken waar ik nooit moe van zal worden. Ik zeg altijd dat er niets vanille is over vanille en dit dessert is geen uitzondering.

Panna Cotta, de Crme de la Crme van dessert

dus wat is Panna Cotta precies? Panna Cotta betekent gewoon gekookte crème in het Italiaans en bevat heel weinig ingrediënten. Het bestaat uit zware room, suiker en vanille verdikt met gelatine om een ​​zijdeachtig, gladde vlaachtig dessert te creëren.

Aardbeien en vanille-crème paar heerlijk alleen, maar in dit dessert gaan we de smaken opleveren door de verse en elegante tonen van Poema Cava Brut Ros aan te voegen om de gezoete crème aan te vullen en de aardbeiensmaak te verbeteren. Dat is wat de smaken van dit dessert van Great to Outstanding neemt!

Iedereen weet dat aardbeien en bubbels een tijdloze combinatie zijn. Poema Cava Brut Ros heeft heldere tonen van aardbei en framboos die een geweldige koppeling voor dit speciale dessert zijn. Sneden naast de Panna Cotta, het verbetert de smaak in de bessen en op zijn beurt de heldere fruitige smaken in deze droge Rose Cava. Maar Poema Cava Brut Rosâ is niet alleen aanwezig als een koppeling voor dit dessert, maar is ook in het dessert. Ik ben altijd op zoek naar het niveau van mijn desserts en het leek alleen de fitting om de in blokjes gesneden aardbeien te weken voor dit dessert met ROS CAVA, verheffen de smaken nog meer! Pure heerlijkheid in een fluit en in een dessertbeker.

Poema Cava Brut is een nietje in ons huis en bij speciale gelegenheden zoals Valentijnsdag, ik hou ervan om te genieten van een fles poema ROS. Niet alleen ziet zijn vrij roze tint erin luxe in een kristallen fluit, maar de smaak is wat Poema Cava Brut Ros uit de rest is. Of je nu geniet van een glas op een zomeravond kijken naar de zonsondergang, op een zonnige winterdag buiten zitten naast een vuurplaats, of gepaard met een valentijnsdag dessert zoals dit, ik ben blij om met je te delen met jou, een cava waar ik van heb Eigen huis en een heerlijk dessert om toe te voegen aan je verzameling van go-to favorites. Ik hoop dat je het leuk vindt om dit dessert te maken, te dienen en te eten en deze cava zo veel te nippen als ik.

Andrea Maranville is een autodidactische bakker die haar passie thuis in de keuken nam en het in een bedrijf veranderde. Andrea lanceerde het zoete leven van een Baker-blog als een manier om haar favoriete recepten te delen met het doel om anderen te inspireren om een ​​garde op te nemen en hun eigen doelen en dromen in de keuken te volgen. Nu een tv-persoonlijkheid, bakkerijeigenaar en gebak-kok, deelt Andrea haar ervaringen in de keuken, verhalen en real-life tips die ze in de loop van de jaren vóór video heeft geleerd, en biedt Inspiratie en echte recepten voor elke thuiskok. Andrea Momenteel stars op de 2020 Food Network Reality-serie, zomerstorm, geplaatst als loper op het ABC 2018-seizoen van de Great American Baking Show Holiday Edition, en blijft tv optredens Bakken Demonstraties .

Isabel Laessig, beter kennen als familiefoodie, is gepassioneerd over haar familie en is van mening dat we onze gezinnen kunnen bevorderen door Hurturing ze rond de familietafel. Ze is ook de oprichter van de Sunday SupperMovementas en de voedselwijnconferentie.

Aandacht vereiste cloudflare

Ik hou van snacken op geroosterde amandelen. Amandelen bevatten naast vezels veel gezonde vetten en eiwit. Ik vind het leuk om het op het werk te hebben voor een ochtendsnack. Gewoon een handvol amandelen is voldoende om mijn buik blij te lunchen. Voordat ik mijn moeder moest vragen om het voor mij te roasten

Uus täna

Gluten zuivelvrij gekruide peer en amandel cake recept mijn lieveling citroen tijm

Gluten zuivelvrij gekruide peer en amandel cake recept mijn lieveling citroen tijm

Onder die prachtige platen van boterachtige vruchten, deze chocolady kardamomlaceerde afternoon theekoek houdt een begraven schat van sappige perenbits. Woord aan de wijzen Onze testers raden aan om de foto van de taart handig te houden wanneer u de peren snijdt.

Kom meer te weten
Russische kruidenthee

Russische kruidenthee

Russische kruidenthee, soms genoemd vriendschapthee, is een prachtige feestelijke thee die gemakkelijk te maken is. Het kan in een pot worden opgeslagen en opgescherd met een lepel in warm water. Dit maakt het een snel en gemakkelijk warm drankje om van te genieten als je thuis een pot bewaart.

Kom meer te weten
Pompoen koffie cake recept met vakantie kruiden wit op rijst paar

Pompoen koffie cake recept met vakantie kruiden wit op rijst paar

Pumpkin Spice is een herfst nietje Draai deze koffietaartrecept in een pompoen kruiden koffie cake gemakkelijk de suiker in deze gluten gratis koffie cake met

Kom meer te weten
7 Layer Spicy Taco Dip Eat Yourself Skinny

7 Layer Spicy Taco Dip Eat Yourself Skinny

7Layer Dip de beste voorgerecht Dip tortilla chips in lagen van bonen, zure room, kaas, tomaten, olijven en groene uien.

Kom meer te weten
Chipotle Albondigas Soup

Chipotle Albondigas Soup

Kruidige Mexicaanse gehaktbal soeprecepten met ingrediënten, voedingsmiddelen, instructies en aanverwante recepten

Kom meer te weten
Knapperige Aziatische kippenvleugels

Knapperige Aziatische kippenvleugels

Chicken Wing Marinade van Delish. om

Kom meer te weten
Deze kippenvleugels hebben de meest watergevende marinade

Deze kippenvleugels hebben de meest watergevende marinade

Pittige Aziatische gegrilde kipmarinade-recepten met ingrediënten, voedingsmiddelen, instructies en aanverwante recepten

Kom meer te weten
10 beste bansloze chili recepten oummy

10 beste bansloze chili recepten oummy

Klop een batch van deze geen boon-chili-recept vanavond, het is een stevige chili vol met gemalen rundvlees, smaakvolle kruiden en pittige Jalapos

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Klop een batch van deze geen boon-chili-recept vanavond, het is een stevige chili vol met gemalen rundvlees, smaakvolle kruiden en pittige Jalapos

Kom meer te weten
Pan Seared Rundvlees-uien

Pan Seared Rundvlees-uien

Kun je geloven dat we al in de 9e deel van de lever-experimenteer waar ik Whtry experimenteer om een ​​smaak te verwerven voor lever over een periode van a10 weken

Kom meer te weten
Pittige Thai Beefnoodle Soep Gezonde Recepten WW Canada

Pittige Thai Beefnoodle Soep Gezonde Recepten WW Canada

Heb je nu 20 minuten vrije tijd en ongeveer zes uur voor het avondeten dan die 20 minuten doorbrengen nu met elkaar samen deze pittige rundvleesnoedelsoep.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.