De oorsprong en praktijken van Samhain, Da de los Muertos en All Saints Day

Samhain-reflecties en een Samhain-broodbrood.

Maakte dit zojuist - heerlijk. Zoveel specerijen goedheid. Ik scheidde het beslag en legde chocoladeschilfers in de helft om degenen met de zoetekauw te kalmeren, en dat kwam ook geweldig uit! Hou ervan! Dank u!

Wat voor soort pan moet je gebruiken om barmbrack te bakken?

: Fallen_leaf: Ik heb het ooit heerlijke Samhain-pompoenbroodrecept gebracht! Als je een Samhain-fanaticus bent zoals ik, staat dit bovenaan je 'To Do' -lijst in oktober. En als je geen Samhain-fanaticus bent, kan er misschien een Samhain-bericht zijn om je alles te vertellen over de heerlijke vakantie. knipoog

FALLEN_LEAF: Dit pompoenbroodrecept is in de jaren vijftig populair gemaakt en heeft de tand des tijds doorstaan. Het is zoet en heerlijk, en heeft de pompoenkruideningrediënten die we allemaal hunkeren in deze tijd van het jaar.

onthoud wanneer de enige individuen die gaf aan de natuurlijke omgeving boomgelaars en hippies waren? Dat is nu volledig veranderd, omdat we allemaal een bewustzijn lijken te hebben dat de planeet problemen heeft, en we hebben allemaal een rol om het te fixen. Tenzij iedereen begint te leven, kunnen we de problemen van het milieu niet oplossen. Dit moet binnenkort gebeuren en leven in werkwijzen die vriendelijker zijn voor het milieu, moet een doelstelling worden voor elke individuele familie. Blijf lezen voor een aantal manieren om groen te gaan en energie te besparen, voornamelijk in de keuken.

koelkasten en diepvriezers gebruiken veel elektriciteit, vooral als ze niet zo economisch werken zoals ze zouden moeten. Je kunt tot 60 op energie besparen wanneer je een nieuwe krijgt, in vergelijking met die van langer dan tien jaar geleden. Houd altijd de temperatuur van de koelkast bij 37F, in combinatie met 0F voor de vriezer, zal waarschijnlijk op elektriciteit besparen, terwijl het voedsel op de juiste temperatuur houdt. U kunt verminderen hoe vaak de motor moet worden uitgevoerd door de condensor vaak te reinigen, die op elektriciteit zal besparen.

Ik ben opgegroeid zonder religie. Ik zou niet zeggen dat ik werd opgevoed als een atheïst; Ik voel dat dat zou betekenen dat mijn gebrek aan religie op de een of andere manier zinvol was. Voor mij was ik gewoon religionless. Mijn vrienden zouden praten over welk blok hun kerken waren en wat ze op zondagsschool hadden gedaan. Ik zou de Bar Mitswa's en Bat Mitzvahs bijwonen, en we zouden allemaal sleepoveren hebben, wat erin zou eindigen in hen in het spreken van Hebreeuws en lachen om mijn verwarring. Hen My Grand-Papa stierf, mijn Grand-Maman begiftigde me zijn favoriete leren bijbel en zijn antieke rozenkrans. Ze herinnerde me mijn jongere zelf met liefde met liefhebbende ogen terwijl hij me verdwaalde verzen leest en mijn vragen heeft beantwoord. Het was niet voor mij. Het was een StoryBook met leeftijd-gebeitste pagina's en fancy gouden lettertype.

Vlak voor Halloween hield onze lokale gemeenschappelijke tuin een Samhain-bijeenkomst. Dus reed ik mijn TGA Supersport naar de gemeenschappelijke tuin van Locavore. Ze hebben geïnvesteerd in een toegankelijke pad, evenals een rolstoeltoegankelijke opgeheven bed en de meest recente toevoeging is een rolstoeltoegang voor compost-toilet gemaakt door lokale Eco Builders Cosmic Constructions.

de ochtend had slecht weer dat de start vertraagde. We arriveerden en de -tuiners hadden vriendelijk de toegang tot de zijkant geopend, zodat ik de stappen kon vermijden. Er was al een brand over voor het roosteren van marshmallows. OME Deelnemers waren al carving lepels onder leiding van een deskundige houtmachine. De kinderen voegden zich bij de herfstvaartuigenactiviteiten en een tafel was aangelegd voor pompoensnijwerk.

Zonder aankondiging was de atmosfeer plotseling gevuld met het prachtige geluid van Nordic Singing, dat mesmiriseert en een publiek heeft gebracht om naar deze Voice te luisteren. We werden vervolgens aangetrokken tot het geluid van de trommel toen we op natuurlijke wijze hebben geleid tot een open plek in de tuin, en ik reisde langs een troddenpad om een ​​plek te vinden om de buitenpoppen te zien.

We keken naar een weergave van een wezen uit het landschap, met het geluid van de trommel en het fluiten van wind in de bomen. Toen sprak de drummer een gedicht over het niet luisteren naar woorden, maar hoorde de stem van de natuur. Het was erg in beweging en bracht een aangrijpende verbinding met de natuurlijke wereld terwijl het oude Keltische festival van Samhain viert.

Op Halloween heb ik de Supersport voorbereid voor onze jaarlijkse traditie van toetreding tot de truc of treaters rond de wijk . Halloween-decoraties versierden de scooter samen met LED-verlichting en de hoofdvoor- en achterlichten. Het was zo goed verlicht, maar was te winderig om mijn heksenhoed te dragen terwijl het weghoogde, dus ging ik in plaats daarvan een heksenneus en warme hoed.

Het was geweldig om mijn zoon rond de lokale straten met buren te kunnen nemen, en met de vrijgevigheid van de lokale gemeenschap, keerde mijn zoon naar huis terug met een volle mand met traktaties. Hier waren enkele enorme -displays en enkele artistieke pompoensnijwerk langs de route. Het was verfrissend om deel te nemen aan deze ervaring, vooral sinds het voorgaande jaren trick or Treat was geannuleerd vanwege de pandemische beperkingen.

Het wiel van het jaar werd bedacht in de huidige vorm van Ross Nichols de oprichter van de Orde van Bards, Ovaten en Druïden en Gerald Gardner de oprichter van de moderne Wiccan-religie in het midden van de 20e eeuw.

is Samhain een viering van het kwaad?

Sommige heidenen hebben een voorouderaltaar in hun huis, wat mogelijk foto's van overleden familieleden heeft, of objecten die ertoe hoorden; Objecten vertegenwoordigen meer oude voorouders en kaarsen of wierook. Tijdens Samhain kunnen ze bijzondere aandacht besteden aan dit altaar.

waar moet u dit doen? Je kunt naar een favoriete speciale plaats van je keuze gaan, een plek die goede herinneringen aan de mensen houdt die je bevindt , of zelfs je eigen tuin - het idee om de zaden te zien ontkiemen en te groeien Mensen waar je van houdt, is heel bijzonder. De charme werkt net zo goed als je de zaden in een kleine pot plant.

Samhain de originele Halloween CBC-kinderen

Geniet van de Samhain Sabbat Ritual and Workshop, Maitland, 30 april. Tickets zijn slechts 45 AUD BF. Alleen op humanitix

Uus täna

De geschiedenis van Halloween Snacks en Foods PBS Voedsel

De geschiedenis van Halloween Snacks en Foods PBS Voedsel

Door Apprentice WanderlustStuff Blog Schrijver Patricia Badajoz Halloween is net om de hoek. Skeletten en spoken gaan de straat op, terwijl we allemaal kijken horror films en eten guiltridden hoeveelheden chocolade. Hoe wordt deze dag gevierd elders al Een snelle lezen vertelt ons een paar van de manieren TRADITIONS

Kom meer te weten
Samhain de wortels van Halloween en hoe het in 2020 te vieren

Samhain de wortels van Halloween en hoe het in 2020 te vieren

Het verkennen van de Keltische oorsprong van Everyones Favorite Harvest Holiday Viert drempels tussen leven en dood.

Kom meer te weten
Samhain de Ierse Oorsprong van Halloween

Samhain de Ierse Oorsprong van Halloween

Ontdek de werkelijke oorsprong van Halloween en ontdek hoe onze voorouders overtuigingen worden weerspiegeld in de manier waarop we vandaag vieren.

Kom meer te weten
Halloweens Origins PCA Festival

Halloweens Origins PCA Festival

Een blik op de geschiedenis van Halloween.

Kom meer te weten
. Als de ... Chef Daniel Holloway

. Als de ... Chef Daniel Holloway

Kook de pompoenpulp gedurende 20 minuten. Roer de maïsolie, eieren, water en pompoenpulp totdat deze soepel wordt. Voeg meel, zoutes walnoten, kaneel, gist, rozijnen en suiker toe.

Kom meer te weten
Samhain rituele cakes met pompoenkruid

Samhain rituele cakes met pompoenkruid

Warme, romige soep is perfect geschikt voor deze tijd van het jaar met de kleurrijke bladeren en de ijzige lucht, het past er precies in. Onder de snede vindt u zowel het recept als de magickal ...

Kom meer te weten
Soul Cake Recept voor Samhain Easy, Veganistisch en Heerlijk

Soul Cake Recept voor Samhain Easy, Veganistisch en Heerlijk

Deze smakelijke, licht gekruide koekjes zijn gemakkelijk te maken voor Halloween en hebben een interessante geschiedenis voor hun oorsprong. Oorspronkelijk gemaakt voor alle zielendag, een dag om de doden te vieren en te herdenken. Het geven en ontvangen van zielscakes is bekend als de oorsprong van truc of behandelen. Je kunt deze koekjes ook maken voor Samhain, een Pagan-festival om het begin van de winter te markeren.

Kom meer te weten
Soul Cake Recepten voor Samhain Food News

Soul Cake Recepten voor Samhain Food News

Samhain is ook bekend als het feest van appels. Vochtig, heerlijk appelbrood is de perfecte vakantie-snack. Neem gewoon een vleugje van dit brood ... het ruikt naar alles wat de oogstseizoen vertegenwoordigt.

Kom meer te weten
Pompoen champignonsoep voor Samhain door Kimberly F. Moore

Pompoen champignonsoep voor Samhain door Kimberly F. Moore

Verken tumblr-berichten en blogs getagd als Samhain-voedsel zonder beperkingen, modern design en de beste ervaring Tumgir

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Sumerische Tuhu Lam en Beet Stew Vandaag, Ziek is het maken van een Soemerische Stew deze tijd, een lam en bieten stoofpot genaamd tuhu uitgesproken Tuhi. Dit is een luxe gerecht, gezien het feit dat vlees was een zeldzaamheid ...

Kom meer te weten
Samyang Fire Hot Cheese Flavoured Chicken Ramen Noodles, 1 Case 8 familie packs, 197. oz

Samyang Fire Hot Cheese Flavoured Chicken Ramen Noodles, 1 Case 8 familie packs, 197. oz

Koop Samyang Hot Chicken Ramen Cheese 140g met een grote waarde bij NikanKitchen. Gratis levering in Duitsland bij bestellingen boven de 50. De hele wereld van Japanse en Koreaanse koken ingrediënten, vers voedsel nd snacks meer dan 9.000 authentieke producten rechtstreeks uit Japan en Korea Super snelle levering

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.