Beste duidelijke Amerikaanse geesten om te drinken

Duidelijke drankjes

Wat kan ik doen om dit in de toekomst te voorkomen?

alle gedestilleerde drank begint helder of licht. Toen het in de leeftijd van vaten of vergelijkbaar is, gist het en neemt het een donkerder uiterlijk op, Jamà © Heskett, MD, medische expert in Fresh N 'Lean, vertelt de drukte. Bovendien absorbeert de drank enkele van de stoffen die aanwezig zijn in de container die het wordt gefermenteerd in, i. ., 'eiken vaten'. Deze organische verbindingen eindigen dan in de drank.

Donkerdere alcoholen kan meer bijwerkingen hebben dan duidelijk, dankzij de organische verbindingen en onzuiverheden, ook bekend als Congeners, in de biz die ze ophalen in het productieproces. En als gevolg hiervan, "niet alleen MOET je je bewust zijn van het volume waar je aan het drinken bent, maar de alcohol die je drinkt," Dr. Duy Nguyen, Psychiater op strandwaytherapie, vertelt de drukte. Lees hieronder voor enkele van de redenen waarom, omdat als het blijkt, niet alle alcoholen gelijk worden gemaakt.

één congener genaamd methanol breekt in de gifstoffen formaldehyde en mierenzuur, dat een kater kan verergeren, zegt Dr. Nguyen. Dus als je een drankje wilt drinken, maar geen hoofdpijn wilt, kan een duidelijke alcohol je best zijn.

De kleur van het drankje doet er toe, zegt Dr. Nguyen, wijzend, wijzend naar een studie gepubliceerd in het journaalalcoholisme: klinisch en experimenteel onderzoek. Daarin dronken deelnemers gelijke hoeveelheden alcohol in wodka- of bourbonformulieren. Drieëndertig procent van de Bourbon-drinkers meldde de pijn van de volgende dag, terwijl slechts drie procent van de wodka-drinkers hangovers had.

Acetaldehyde, een congener geproduceerd wanneer ethanol wordt gemetaboliseerd, is een chemische stof veel meer toxisch dan alcohol zelf en kan een diep negatief effect hebben op één persoon en een andere aanzienlijk minder, Dr. Lawrence Weinstein, Chief Medical Officer van Amerikaanse verslaving kan hebben Centra, vertelt drukte.

een goede vuistregel voor likeuren is dat de duidelijker ze zijn, hoe minder van deze stoffen die ze bevatten, Dr. Nguyen zegt. Hoewel lichtgekleurde drankjes een kater kunnen verminderen, is het imboren van hen geen licentie om gehandicapt en onveilig te worden.

Sommige andere soorten congeneren die weer bijdragen aan de smaak van de alcohol zijn gist, tannines en sulfieten. "Deze organische verbindingen zijn in feite onzuiverheden," zegt Dr. Heskett. En het is mogelijk om gevoelig voor hen te zijn.

Of het nu gaat om het gebruik van lokale ingrediënten, of gewoon te vertragen en extra zorg te betalen tijdens het distillatieproces, deze Amerikaanse jongens maken een aantal extreem goede destillaten, zegt Jackson Cannon, Bar Director bij Bostons Eastern Standard, Island Creek Oyster Bar , en de Hawthorne. Inderdaad, het leiden van deze ondoorzichtige en boozy Renaissance zijn een paar kleine producenten die in eigendom zijn van jonge, half-zoemde menin niche delen van het land. Deze distilleerders realiseren zich dat een krankzinnige aandacht voor detail, en een bereidheid om een ​​recept te retrocheren totdat het bijna perfectie is, het verschil maakt tussen een uitstekende geest en een die aantoonbaar een van de beste in de wereld is.

Blader door Premium-afbeeldingen op iStock% korting bij iStock

Als Mexico Tequila heeft, heeft Amerika Bourbon, en Rusland heeft wodka, dan is Cachaa de Geest van Brazilië. Het best bekend om zijn rol in de Caipirinha, Cachaaâ € "een pittig, zoete en fruitige heldere drank gedestilleerd uit gefermenteerde suikerrietsapâ €" moet bij wet worden geproduceerd in Brazilië en alcohol met volume van 38 tot 48 procent bevatten.

Zoals de meest populaire geest van Brazilië, wordt Cachaa in het hele land gedistilleerd, van kleine huisdistilleerderijen naar grote industrieën, waardoor er ongeveer 800 miljoen liter van de Geest jaarlijks '30 procent afkomstig is van kleine batchproducenten.

Tot 2013 werd CACHAA in de Verenigde Staten soms gelabeld als "Braziliaanse rum", waardoor de consumentenverwarring met rum op andere plaatsen wordt geproduceerd, zoals de Caribische landen. Maar vanaf twee jaar geleden, een overeenkomst tussen U.. En Braziliaanse regeringen hebben vastgesteld dat alle Braziliaanse suikerrietgeest in de U.. Moet "Cachaa" worden genoemd.

de eerste suikerrietmolens van het land dateert terug naar de ontdekking van het Braziliaanse grondgebied in 1500, en sindsdien is de CACHAA-markt blijven evolueren en de kwaliteit van de Geest is verbeterd. "Ik denk dat Cachaa, wanneer het goed is gemaakt, een van de meest interessante geesten in de wereld is. Juiste ambachtelijke Cachaas zijn rijke, volle geesten die ook veel subtiliteit en zelfs genade hebben", zegt Dave Wondrich, genoteerde drankjes historicus en geleerde.

Hoewel Cachaa vooral bekend is om zijn rol in de Caipirinha, verschijnt de Geest tegenwoordig in meer drankjes aangezien barmannen beter worden met de drank. "Toen ik in 2005 Leblon begon, werd Cachaa alleen gedegradeerd naar de Braziliaanse restaurants en Churrascarias in de Verenigde Staten en Europa. Nu zie je een Caipirinha op elk menu, en barmannen gaan voorbij de Caipirinha en het maken van geweldige creatieve cocktails met Cachaa, "Staten Steve Luttman, president en CEO van Premium Cachaa merk Leblon.

Volgens ToSiWSR is Cachaça-omzet in 2005 uitgegroeid van 6.000 9-liter cases in 2005, tot bijna 100.000 9-liter cases in 2015 in de Verenigde Staten alleen. "En wat is interessant is dat de meerderheid van de verkochte volume premium Artisanal Cachaça is gemaakt in Alambique koperen pot-stills, en niet de industriële cachaça" voegt Luttman toe.

Ik geloof dat het moment van Cachaça is gekomen, en dat vanaf 2016 op vele deuren zal openen. Cachaça is al gevestigd in Brazilië en het wordt een blijvende trend in het buitenland, bevestigt Jean Ponce, voormalige barman bij D. . In Sà £ o Paulo,  Rated Number Nine on S. Ellegino's World's 50 beste lijst met restaurants.

Barmenders zoals Ivy Mix fromleenda in New York, Nicolas Lasjuilliarias van Les Bains Douches in Parijs, Marco Russo vanaf 1930 in Milaan, en Rudi Carraro voorheen van Artesian in Londen, serveren alle cocktails die Cachaça incorporeren.

Voor Luttman, vanuit het standpunt van de consument, is een Caipirinha-cocktail eenvoudigweg een goedkoop ticket naar Rio: ik geloof altijd dat we reizen en cultuur ervaren als we genieten van fijne wijn en cocktails, en er is het nergens beter om naar te reizen Braziliëâ € "met een heerlijke Caipirinha of andere Cachaça-cocktail in je hand. Hij voegt eraan toe dat cocktails het potentieel voor Cachaça bieden om verder te gaan dan het huidige beperkte gebruik, maar dit vereist een verschuiving in attitudes met mixologen en barpersoneel die de veelzijdigheid van de Geest omarmen.

Cachaa, rum en zelfs Rhum Agricole zijn allemaal gedestilleerd uit suikerriet. Maar elke geest wordt geproduceerd door enigszins verschillende processen. Technisch gezien kan CACHAA alleen in Brazilië worden gemaakt van vers rietsap, die is gefermenteerd en enkelvoudig gedistilleerd. Rum, aan de andere kant, kan overal worden gemaakt en wordt meestal geproduceerd uit melasse, een gekookt bijproduct van suikerproductie, en gedistilleerd tot veel hogere percentages van alcohol per volume.

:. Cocktails bieden het potentieel voor CACHAA om buiten het huidige beperkte gebruik uit te breiden, maar dit vereist een verschuiving in attitudes met mixologen en barpersoneel omarmen de veelzijdigheid van de Geest.

RHUM Agricole lijkt op CACHAA en is gemaakt van vers geperst suikerrietsap in tegenstelling tot melasse binnen het Franse eiland Martinique, dat zijn eigen gecontroleerde appelatie onder het recht van de Europese Unie heeft. Het sap kan alleen worden gehaald uit suikerriet in 23 aangewezen gebieden van het eiland. "Er moet echter worden opgemerkt dat RHUM Agricole overal kan worden gemaakt en wordt vaak gevonden in andere standaard rumbestedelijkheden, maar alleen die geproduceerd uit het lokale suikerrietsap in Martinique, volgen die regels", legt Joel Harrison en Neil Ridley, auteurs uit het boekâ gedistilleerd.

Wat betreft smaak, Cachaa, Rum en Rhum Agricoleâ zijn heel anders. Cachaa en Rhum Agricole hebben de neiging om een ​​veel fruitder, levendiger neus te hebben, terwijl de rum een ​​spicier, gekarameliseerde smaak heeft. "Cachaa is veel zachter dan rhum Agricole en veel schoner in smaak dan de meeste melasse rums," merkt op Wondrich.

houten vaten worden op grote schaal gebruikt in de alcoholdrankenindustrie als een manier om het aroma en de smaak van een geest te verbeteren, en ook om de Geest te verzachten. Ongeveer 60 procent van het aroma uit een verouderde drank komt van het hout waarin het uitstelde. Maar Cachaça is een van de enige geesten in de wereld die in het inheemse Braziliaanse hout kan worden gelegen en deze bossen zijn recentelijk een onderwerp van studie geworden.

Barman Ponce legt uit dat CACHAA een groot potentieel heeft voor de mixologie, voornamelijk als gevolg van de diversiteit van bossen die kan worden gebruikt om het te verouderen. "Elk hout heeft zijn eigen kenmerken, wat een heleboel creativiteit mogelijk maakt, Amburana, bijvoorbeeld, maakt de Cachaa-zoeter, met een sterke houten smaken en een zacht gevoel in de mond, perfect om te mengen met wat fruit, zoals de inheemse jabuticaba, Aardbei of likeuren zoals Disaronno. Balsam op zijn beurt maakt Cachaaâ meer mineraal, kruidachtig, goed om met kruiden te mengen. "

Dit zijn de dertig meest populaire drankmerken in de wereld. We hebben er een Interactive Grafisch en drie visualisaties gemaakt om u te helpen de 45 miljard aan deze merken te verkennen dat de wereld vorig jaar terugklapte. Proost!

Hoe deze grafiek de breedte van de paden tussen de merken, bedrijven en likeuren wordt geschaald, worden geschaald tot inkomsten. Bijvoorbeeld, Johnnie Walker, het grootste drankmerk in de wereld, heeft in 2014 5. miljard aan Diageo bijgedragen.

Je hebt geen alcohol nodig om te ontspannen en tot rust te komen, maar de praktijk is geritualiseerd in onze cultuur als iemand die helpt Je laat je haar naar beneden. Echter, zoals we allemaal weten, kan te veel van een goede zaak, nou, te veel, Ann Louise Gittleman, PH.., CNS, Notes. De meest gezonde manier om te drinken is met gematigdheid en naast veel water om de diuretische effecten tegen te gaan, legt Voedingswaarde Serena Poon uit.

nauwelijks baanbrekend nieuws, maar hoe ziet het er precies met drinken eruit? "Dit is een lastige vraag, omdat de lijn tussen gezond drinken en ongezond drinken echt meer is over het totale verbruik dan individuele drankjes", legt plechtig uit. Gittleman adviseert: "Eén drankje per dag voor vrouwen en maximaal twee drankjes per dag voor mannen als matig alcoholgebruik."

drinken met moderatie kan u ook helpen om sommige negatieve fysieke effecten van alcohol te vermijden. Als u andere negatieve effecten zoals hangovers, gewichtstoename en slaapverstoring wilt vermijden, plakt u aan dranken die lager in suiker zijn, duidelijke alcohol bevatten en lager zijn in calorieën. Het drinken van suikerachtige dranken kan je bloedsuikerspiegel verstoren en problemen veroorzaken met slaap en metabolisme. Alleen alcohol kan je bloedsuikerspiegel voor een eigen spin sturen, en de combinatie kan hypoglycemie creëren, wat kan bijdragen aan dat wankele gevoel dat je zou kunnen ervaren na een nacht van drinken.

U wilt ook regelen wanneer u drinkt. POON benadrukt , de spijsvertering van alcohol kan echt van invloed zijn op uw slaap en de kwaliteitsslaap is een van de belangrijkste factoren in de algehele gezondheid. Onderzoekers hebben gevonden dat het beste is om ten minste vier uur voor het slapengaan te drinken om te voorkomen dat u slaapt.

Ten slotte moeten sommige mensen volledig vermijden. Poon maakt de volgende aanbeveling. Gemeenschappen die volledig willen onthouden, zouden zwangere vrouwen omvatten, mensen die worstelen met alcoholmisbruik, mensen met bepaalde omstandigheden zoals leverziekte, en mensen die op bepaalde medicijnen zijn, Gittleman voegt toe dat alcohol een centraal zenuwstelsel depressiva is, het is belangrijk Om te controleren of medicijnen die u nemen, zijn gecontra-indiceerd. Dit omvat over-the-counter-pijnstillers zoals ibuprofen en acetaminophen, zegt ze, die kan communiceren met alcohol om maagbloeding en leverschade te veroorzaken bij het in grote hoeveelheden.

Andere populaties willen misschien alcohol vermijden om te blijven inzetten voor een gezonde levensstijl. Naar mijn mening, zegt Poon, onthouden van alcohol is nuttig voor mensen die proberen af ​​te vallen en mensen die trainen voor een -uithoudingsvermogen evenement of voorbereiden op een grote presentatie op het werk. Ook, als u problemen hebt met uw spijsvertering of met angst, wilt u misschien overwegen van alcohol om te zien of het helpt.

Als u echter buiten deze populaties valt en ervoor kiest voor Imbibe, is sommige alcohol gezonder dan andere. Als vuistregel suggereert Poon suggereert, hoe eenvoudiger, hoe beter. Bij het kiezen van alcoholische dranken, vermijd siroops, zoete mixers, frisdrank en tonic water. Plak in plaats daarvan aan een drankjes van een of twee ingrediënten, hoogwaardige duidelijke alcoholen en hydrateren mixers zoals water en frisdrankwater. Bovendien suggereert Gittleman de toevoeging van kruiden versiert om te drinken, zoals munt, basilicum, gember of rozemarijn, voor smaak.

rode wijn wordt algemeen erkend als een van de gezondste alcoholische dranken die er zijn. Poon merkt op dat het relatief laag is in calorieën en biedt ook enkele gezondheidsvoordelen. Ze voegt eraan toe dat rode wijn rijk is aan antioxidanten zoals Resveratrol en proanthocyanidins en kunnen cardiovasculaire gezondheid bevorderen.

terwijl tequila nog steeds technisch is geclassificeerd als depressiva, is het bekend als een bovenste. Dit concept is zwaar gedebatteerd, maar er is een bewijs dat tequila mogelijk niet zo ernstig van depressieve kwaliteiten heeft in vergelijking met andere alcoholen. Vaak melden mensen zich beter na het drinken van Tequila, zegt poon. Ze wijst erop dat sommige kleine studies aangeven dat het mogelijk is dat de suikers in tequila geen bloedsuikerspiegel verschuiven zoals andere alcoholen.

er zijn extra gezondheidsvoordelen voor de Geest, aldus Gittleman. Wodka kan bijvoorbeeld de bloedcirculatie verbeteren en helpt om onderpandschepen te ontwikkelen die het hart aansluiten op de longen, voegt Gittleman toe. Daarnaast adviseert ze je om te kiezen voor een glutenvrije variëteit, zoals Tito's, Blue Ice, Chopin of Crystal Head.

Verse groenten maken deze cocktail een win-win. Ik hou van bloederige Mary Cocktails omdat ze vol met groenten zitten! zegt poon. Je zou de consumptie tot een minimum minimaal willen behouden, omdat elke drankjes in heel wat calorieën worden gebruikt. Houd ook een oog op garnituren en add-ins verpakt met natrium.

Aandacht vereiste cloudflare

Maak en geniet van deze gemakkelijke Blueberry-schoenmaker. Dit recept maakt gebruik van cakemix om dingen nog eenvoudiger te maken.

Uus täna

Chorizo, varkensvleesbuikkikkerpea-braadpan

Chorizo, varkensvleesbuikkikkerpea-braadpan

Er is niets meer Puerto Ricaans dan een heerlijk tedere, langzaam geroosterd pernil, en nu kun je het maken met een slow-fornuis

Kom meer te weten
Is pot de feu in principe hetzelfde als Caldo de res Algemeen

Is pot de feu in principe hetzelfde als Caldo de res Algemeen

Leer hoe u deze zeer populaire Mexicaanse soep te maken. De Cocido Recipe, ook bekend als Mexicaanse Beef Soup, omvat een combinatie van ieders favoriete ingrediënten, mals stukken vlees in een gezond assortiment van groenten.

Kom meer te weten
Maple Cocktail Wieners

Maple Cocktail Wieners

Cooking Channel serveert deze pompuptheJam Cocktail Weenies Recept van Lisa Lillien Plus vele andere recepten op kookingchanneltv.com

Kom meer te weten
Cocktail Contessa

Cocktail Contessa

Weet je hoe in fancy cocktailbars, je zult allerlei soorten intimidatibele ingrediënten zien Green Peppercorn Siroop, Lavender Bitters, Lemongrass T ...

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Malibu Sunset Cocktails zijn eenvoudig om te bereiden en verfrissen in smaak met ananassap, Malibu Rum en Grenadine .... TS de perfecte zomercocktail

Kom meer te weten
Oranje Blossom Cocktail Recept Klassieke Gin en sinaasappelsap Cocktail

Oranje Blossom Cocktail Recept Klassieke Gin en sinaasappelsap Cocktail

Krijg het knijpen, iedereen Deze cocktailrecepten nemen de klassieke koppeling van gin en sinaasappel naar een nieuw niveau van loveliness.

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Deze roze peper appel eenvoudige siroop zal uw Fall martini bar naar het volgende niveau te brengen We voegen een passievrucht theezakje voor een roze tint

Kom meer te weten
Coconut Caramel Martini

Coconut Caramel Martini

De beste Coconut Water Martini Recepten op Yummly Tropical Smoothie Pineapple, Papaya, Coconut, Lime Smoothie, Chocolade Martini, Cocozia Review en Coconut Pomegranate Martini

Kom meer te weten
Kokosmelk geslapen limonade

Kokosmelk geslapen limonade

Limonada wordt het meest vertaald als limonade, maar limoenen zijn de beste benadering van de Colombiaanse citrus die zich naast kokosnoot in deze nauwelijks zoete smoothie bent

Kom meer te weten
Sugar Free Coconut Rice Pudding Geschikt voor het spenen van mijn Fussy Eeter Easy Kids Recepten

Sugar Free Coconut Rice Pudding Geschikt voor het spenen van mijn Fussy Eeter Easy Kids Recepten

Deze romige maar gezonde kokosmelkrijspudding is zuivelvrij, glutenvrij en veganistisch en geschikt voor het hele gezin. Een heerlijk zuivelfree dessert

Kom meer te weten
Veganist Slow Cooker Rice Pudding Traditional PlantBased Cooking

Veganist Slow Cooker Rice Pudding Traditional PlantBased Cooking

Slow Cooker Coconut Melk Rijstpudding Britse recept. Tropische draai aan Oldfashioned British Comfort-voedsel. Serveer met fruit en geroosterde kokosnoot.

Kom meer te weten
Kokosnoot rijstpudding met ananas en mango tesco echt voedsel

Kokosnoot rijstpudding met ananas en mango tesco echt voedsel

Een heerlijke, zuivelfree, romige rijstpudding met een kokosnoot twist

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.