Maïs pone om met Hoppin John te gaan

Pan gebakken maïs pone mijn versie recept door skunkmonkey101

Wat kan ik doen om dit in de toekomst te voorkomen?

Dit zijn alle regionale namen voor maïsmeel flatbread. De naam, het exacte type beslag en de kookmethode varieert van regio tot regio. Ze kunnen worden gekookt over de as van een kampvuur, op hete stenen, op een bakplaat, in een gietijzeren pan of in de oven.

gesproken over maïs pone, de versie die we hebben gemaakt, smaakte zeer goed, ongetwijfeld erover. Het belangrijkste verschil dat ik zie tussen mijn oude recepten voor maisbrood en degene voor deze maïs pone is dat er tarwebloem in het brood is, maar niet in de point. Cornbread is vaak of zelfs meestal gemaakt met ongeveer drie delen maaltijd en 1 deel tarwebloem, hoewel het toevoegen van meel meer een noordelijker dan een zuidelijke gewoonte, volgens alles wat ik lees. Misschien is dat een stereotype.

ik ben vergeten dat ik het vergat te vermelden dat het boek waarin ik het pone-recept vond, in september 1979 een cadeau was in september 1979 van een Franse vrouw waarmee ik werkte als afgestudeerde student en Franse leraar in Champaign, Illinois, al die jaren geleden. Haar naam was NELLY, en als ik me goed herinner, was ze oorspronkelijk uit de stad Chtellerault, die vrij dicht bij Saint-Aignan is. Ik verloor aanraking met haar en haar Amerikaanse echtgenoot, kuiken, toen we allemaal Illinois verlieten voor andere regio's en landen â € "Ik verliet die september voor een verblijf van min of meer onbepaalde lengte in Frankrijk.

aan het eind van de dag, zoals ze zeggen in Engeland, wedden ik al deze namen Cornbread, maïs pone, johnnycake, hoalake, ascake, koekenpan brood, spinbrood en slagbrood, om nog maar te zwijgen Corn Dodgers, en lepelbrood zijn slechts regionale variaties, of namen die op verschillende punten in de tijd zijn begeleid, op wat in feite hetzelfde is. Sommige zijn gemaakt met eieren, sommige niet. Sommige omvatten tarwemeel. Sommigen voegen suiker toe. Sommigen zijn gekookt in een oven, anderen in een koekenpan, en nog steeds anderen in een diepvet friteuse.

Hier is een webpagina die zegt over hetzelfde: FoodReference. om. Susie en Judy, denk ik dat dat mijn antwoord is op de vraag over elk verschil tussen Cornbone en Cornbread. Pone door een andere naam Cornbread, bijvoorbeeld ruikt als zoet.

Tom, ik heb Harriett altijd gekend als een persoon van onberispelijke verfijning en onderscheidingsvermogen. Ze is niet iemand om een ​​kleine expressie te laten zoals maïs-pone, voorkomt dat ze van de goede dingen in dit leven geniet. Denk je dat ze bereid zou zijn om haar recept te delen?

CHM, ik heb nooit gaudes gehad, maar het lezen van Ithem doet me denken aan grits of polenta. Ik vermoed dat de torrfactie van het maïsmeel of grits een leuk verschil in smaak zou maken. Ik zou kunnen proberen wat polenta te toosteren in een droge koekenpan op de kachel om te zien of dat de smaak verandert nadat de polenta in water wordt gekookt. En gefeliciteerd met de beschikbaarheid van Groenen. Ja, Mosterd Groenen zijn machtig goed.

Bettyann en Sam, ik ging gisterochtend naar Superu om naar Semoule de Mas te zoeken. Geen succes. Ik heb het daar nog nooit op de planken gezien. Ik vroeg bij de klantenservicedesk, maar kreeg alleen lege staartjes. Ik kan Polenta vinden, maar dat is meer op grutten dan maaltijd.

Hebt u het allemaal opgemerkt dat Acenter Ben de andere dag Walt een goede oude jongen genoemd? Voor iemand die opgroeide in de hoofdstad van de staat New York â € "niet echt maïs pone-land â €" dat was moeilijk te nemen. Nu jij en Ben die Walt kennen en ik graag koken en eten als maïs pone, goed. Je zult je eigen conclusies trekken.

Editors Opmerking: Tussen de tweede en derde presidentiële debatten, het jaarlijkse Southern Foodways Alliance-symposium in Oxford, Miss., Op 15 oktober bevatte een eigen debat, tussen Atlanta Chef Kevin Gillespie en Birmingham-gebaseerde voedselschrijver en Editor Jennifer V. Cole, op de vraag: wat is beter, koekjes of maisbrood? In de stijl van Lincoln-Douglas sprak Gillespie eerst, gevolgd door Cole, en toen kreeg Gillespie een kort antwoord. Naderhand, introduceert de introductie van Kat Kinsman, Senior Editor bij de New Time Inc. -website Extra Crispy, de honderden publieksleden om met hun applaus te stemmen, vervolgens het debat uitgesproken een gelijkspel, verkondigen dat het punt duidelijk was: maakte Amerika weer bakken! Een bewerkte versie van hun debat volgt.

en welke van ons kon de adembenemend mooie tortilla's van onze zuidelijke buren vergeten? Ze zijn het oorspronkelijke punt, de alfa van de maïsbroodwereld. Masa is de betoverende en tweetalig neef van onze stoneground maaltijd en, samen met de hulp van een comal, wordt omgezet in iets tegelijk delicaat en toch stevig genoeg om landen te ondersteunen.

U ziet, heeft het ding dat is altijd het meest aan die van ons het geluk om de Zuid-ons huis te bellen telde de gemeenschap van familie en vrienden rond geweest dat zeer tafel spreek ik van. We vullen met alles wat we hebben, die soms kan oplopen tot een feest, en een andere keer betekent gewoon genoeg van ons iets verder naar de volgende dag. Hoe dan ook, mijn familie gaf altijd dankzij door het gebed, het gebed gegeven aan de leerlingen van de Heer zelf. En als die woorden geef ons heden ons dagelijks brood wandeling langs mijn lippen en zingen hun weg naar de hemel, nou ... Ik kan maar niet helpen, maar denk dat we moeten praten over corn brood.

Soft ochtend licht door het keukenraam. Golden boter en eerlijk-to-goedheid echte karnemelk overwinteren in het koele klimaat van uw Frigidaire. Trek je een grote kom, misschien een time-versleten erfstuk u geërfd van je grootmoeder. Je ziften uw tarwemeel wintertarwe, zijdezacht aanvoelt dat in de kom als een delicate sneeuw valt. Meel! Ja, meel. Broeders en zusters, ik ben hier om u een uitstel te geven van de maaltijd, uit het koren, van de grove brokjes van maïs die je weekend hebben ingevuld. Ik ben hier om opstaat, de lof van koekjes te zingen, om de eer van het hoofdbestanddeel van de Zuidelijke graanschuur te verdedigen, om ons eraan te herinneren allen wat echt brengt mensen aan het onthaal tafel keer op keer.

Historisch gezien is onze mensen maakte doen met graan brood. Zijn wat ze hadden. En niemand ontmoet een reserve pantry met een can-do attitude als een zuiderling. Maar zodra gemalen tarwe beschikbaar kwam, koks in het hele land verlaten koren koren op de fijnere korrel. De mogelijkheid om eenvoudig zelfs koekjes betekende succes. Het betekende middelen. Het betekende nieuwe welvaart in het Zuiden. Als u meel en leaveners konden veroorloven, had je hebt het gehaald. Onze eigen Karl Worley, die po zo po zijn familie kon niet veroorloven de -of opgegroeid was opgegroeid op graan brood in de Appalachian uitlopers van Bristol, Tenn. Maar hes vond zijn ware liefde in de boezem van een biscuit. In Nashville, in zijn restaurant Biscuit Liefde, het meel gelovigen in de rij staan ​​voor 45 minuten per dag aan Karls koekjes te eten, gist engelen zo fijn theyll maken proef je de hemel. Karls koekjes. Niet Karls corn brood.

Als je wakker wordt met rode ogen en traag, bedorven door de consumptie van de laatste nachten dronken maïs elixir, het is niet maïsbrood de neef van de kolf die je in deze staat die je zoekt te zetten. Nee, het is koekjes dat u opwekken uit de dood. Gebraden kip koekjes van het dichtstbijzijnde Bojangles. Worst, ei en kaas koekjes van het tankstation op de weg. Karbonade koekjes uit de handen van mevrouw Earline Hall net om de hoek hier in Oxford, bij Mijn Guys. Vanaf Hardees. Vanaf Popeyes. Vanuit een kleine plaats genaamd Biscuitville. U zoekt koekjes lekke met boter, badend in sorghum, doeken gewikkeld in jus, of gevuld met de meerkleurige conserven van zomers vruchtbaar bounty. De koekjes die het heft van een zoute plakje genezen land ham aankan. Corn brood gewoon doesnt de kracht om dat allemaal te beheren. Het maakt niet de kracht om u te helpen terug te krijgen van jou.

Nee, koekjes dont you get down. Ze stijgen. Met gist en poeder en soda bereiken ze hoogten waardig bedrijf. Of het nu een engel biscuit, een karnemelk koekje, een loosey-goosey druppel biscuit, een kattenkop biscuit zo groot dat u misschien noem maar op knoppen of Mittens of gewoon Pussycat ze stijgen. Je moet echt sloeg een koekje om het te houden. Maar zelfs geslagen koekjes, die dichte parelachtige rondes, weerspiegelen de toenemende aard van het Zuiden en de sociale aspiraties .

Kijk naar honkbal, de meest Amerikaanse van alle vroegere tijden, waar iedere dag dromen worden gerealiseerd. Is er een team die er zijn dat is gewijd haar trouw aan maïsbrood? Nee, maar in Montgomery, Ala., Zult u de Biscuits, het eerste team dat ooit te worden vernoemd naar een voedsel, met een mascotte gepersonifieerde Door Big Mo, een zelf uitgeroepen biscuit-lovin beest. Tussen innings, het personeel, die bekend staat als de Biscuit Bunch, gooit zelfs koekjes in de menigte. Vergeet de zevende inning stretch: sta op en vang je een koekje!

We hebben alle de indianen te danken corn brood. Zijn nederige begin kan worden teruggevoerd naar de Indianen dat de Europese kolonisten kwamen in contact met toen ze voor het eerst aankwam in Amerika. Maar het spreekt vanzelf dat de indianen zijn het maken van maïsbrood lang daarvoor.

De indianen gebruikten graan gemalen tot meel en bloem voor de komende jaren in hun kookkunsten. Maïs was een belangrijke voedselbron, dus ze waren erg creatief in het gebruik ervan. Omdat de witte kolonisten afhankelijk waren van de natuurlijke hulpbronnen, hebben zij ook de praktijk geadopteerd om maisbrood te maken. Een golf in populariteit rond de tijd van het burgeroorlog was onvermijdelijk als maïs was overvloedig en goedkoop. Graanbrood en andere maaltijden gemaakt van maïs waren gemakkelijk te maken.

Scrappys Bitters Aromatische sinaasappel

Elke plaats om iets groters te kopen dan de fles van 16 oz

Uus täna

Zelfgemaakte worst jus van nul de Prairie Homestead

Zelfgemaakte worst jus van nul de Prairie Homestead

De beste zelfgemaakte veganistische koekjes en jus zijn ooit gemaakt met warme, schilferige koekjes en smaakvolle jus-surpressief gemakkelijk recept en op elk moment van de dag een perfect comfort eten.

Kom meer te weten
Zuivelvrije jus veganist

Zuivelvrije jus veganist

Worst Jus is de perfecte aanvulling op een zuidelijk ontbijt. We houden van dit geserveerd over koekjes of gebakken eieren. Krijg hier het worst jusrecept.

Kom meer te weten
Midwestern County Fair Funnel Cakes Recept Food. om

Midwestern County Fair Funnel Cakes Recept Food. om

Dit eenvoudige trechtercake-recept creëert lichte en pluizige taarten. Serveer het aan je familie om ze een smaak van de County Fair te geven.

Kom meer te weten
Courgette en broccoli quiche recept

Courgette en broccoli quiche recept

Onze courgette, knoflook en kruid oaty korst quiche ruilt een gebakje korst voor een lichte, oatbased geval. De zaak is eenvoudig te maken met slechts vier ingrediënten

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Je nieuwe favoriete potluck bijgerecht geladen met spek en rundvlees in een zoete en pittige saus, deze cowboygebakken bonen zijn een snelle en gemakkelijke crowdleasing aanvulling op elke zomercookout. Bereid in de oven of in het langzame fornuis, ze zijn een eenvoudige oplossing die samenkomt met slechts 15 minuten voorbereiding

Kom meer te weten
Mexicaanse Charro Beans Gemakkelijk Pinto Bean Recipe

Mexicaanse Charro Beans Gemakkelijk Pinto Bean Recipe

Instant Pot Cowboy Bonen zijn het ultieme comfort food en zijn gekookt tot in de perfectie in uw elektrische snelkookpan Maak deze glutenvrij in een fractie van de tijd die op het fornuis zou nemen.

Kom meer te weten
Slow Cooker Cowboy bonen

Slow Cooker Cowboy bonen

De beste cowboy bones soep recepten op yummy crock pot cowboy bones soep, crock pot cowboy bonen soep, romige bonen en koriander soep

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Dit is hoe Cowboy-stijl barbecued ouderwetse bonen te maken. Met behulp van 15 verschillende soorten is deze saus een heerlijke toevoeging voor die perfecte mix van smaken. Geweldig recept voor een bijgerecht op picknick en evenementen en voedt een menigte.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Nederlandse ovencowboybonen geladen met hamburger, ham-kubussen, spek, bonen en gearomatiseerd met ketchup, bruine suiker, mosterd, chili saus ui

Kom meer te weten
Hoe maak Authentic Cowboy Coffee

Hoe maak Authentic Cowboy Coffee

Reclaimed Mission Oak Red Engineered Flooring Panelen Cowboy Coffee is mooi met donkere bruine tinten, donkerder graan functies en zwarte vulling.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Op zoek naar een gemakkelijke maïs salsa recept perfect voor taco's of chips klik hier nu voor de Quick Cowboy Corn Salsa Recept opgenomen door praktisch zelfgemaakt

Kom meer te weten
Mexicaanse cowboy chili

Mexicaanse cowboy chili

Vier de cowboycultuur met grote, gedurfde smaak. Deze Chili Dip zit vol met stevige smaken die Doubleduty op game dag eetlust werken, waaronder hartige rundvlees-entrecote, gesmolten kaas en McCormick Originele chili kruidenmix.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.