Grey Goose onthult Martini-campagne

Verwarm de feestdagen met deze feestelijke Grey Goose cocktails

As Americas klassieke cocktail, de martini smaakt heerlijk bij Grey Goose wodka. We willen 2 heerlijke martini recepten uit Grey Goose wodka de Original Classic Martini voor beginners en de VX Martini exceptionelle voor alleen experts delen.

Grey Goose wodka nodigt consumenten om een ​​cocktail party in tegenstelling tot alle andere met het debuut van zijn vreugdevolle nieuwe campagne filmVive La Wodka die vandaag wordt gelanceerd, de 30-seconden spot vitrines een levendige Soira © e waarin een moeiteloos stijlvolle bemanning van gasten weerspiegelen de creatie van één van de meest gerespecteerde en tijdloze cocktails met de soepelste wodka op de staaf wagen: de Grey Goose martini cocktail. Als de drank is gemaakt, worden kijkers aangemoedigd om te doen de Tini, een set van besmettelijke en oneerbiedige dansbewegingen â €”Le Chill, La Goose, Le Stir en Le Twista €” dat elke stap van het begeleiden dienen, uit de stromende van de wodka aan de afwerking garnering. De dans eindigt in een familieportret in beweging, als de gasten bij elkaar komen en de camera draait om de laatste opname van de perfecte Grey Goose martini.

waren blij om een ​​van onze meest levendige campagne films debuut nog, saidMartin de Dreuille, Vice President Global Marketing van GRAY GOOSE®vodka. De wodka martini cocktail is een van de meest iconische cocktails in de wereld, geliefd vanwege zijn zowel eenvoudig en veelzijdig. Hoewel er talloze manieren om de cocktail ambacht, de aard van de wodka gebruikt kan maken of breken de ervaring. Dit is niet alleen een ode aan de wereldwijde alomtegenwoordigheid van deze cocktail, maar ook een viering van de natuurlijke, hoogwaardige ingrediënten die een Grey Goose martini cocktail boven de rest verheffen. Wij nodigen consumenten te nemen in de joie de vivre van deze film en herontdek de onnavolgbare glad en uitbundige Grey Goose martini cocktail met zich mee.

Vive La Vodkawas tot leven gebracht door GREY GOOSE creatief bureau MullenLowe LA en geregisseerd door de beroemde choreograaf Ryan Heffington, bekend van zijn bekroonde dansen voor muziekvideo's, zoals Sias Chandelier, evenals samen met Spike Jonze op commercials voor Kenzo en Apple. Heffington creëerde een reeks unieke vloeistof, Fosse-geïnspireerde bewegingen te belichamen GREY handtekening GOOSE wodka zijdezachte textuur en de zintuiglijke gevoel van het creëren van een martini cocktail.

Vive La Vodkacan nu te zien in 30, 15 en 6 seconden versies in een verscheidenheid van platforms, waaronder TV, online video, en op de merken sociale kanalen. Om de film en bouwen voort op de cocktails sociale momentum te vullen, zal GREY GOOSE ook de lancering van een multi-gefaseerde beïnvloeder campagne voeren met talent over de hele wereld om een ​​breed scala van martini recepten te delen gedurende het vakantieseizoen.

Verder is het voor de consument geroerd om hun eigen martini cocktails tijdens de feestdagen te maken, heeft het merk een geheel nieuwe cocktail kit in samenwerking met gerenommeerde Italiaanse design factoryAlessi gelanceerd. Met een fles van 750ml Grey Goose wodka naast een aangepaste Boston shaker, cocktail maatregel, bar zeef en roerder, het ontwerp voor elk item is geïnspireerd op de maan universeâ €”vervaardigd in roestvrij staal, met verfijnde, glanzende afwerking die geven een unieke zilverachtige glans. De grijze gans x Alessi cocktail kit is nu beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk voor  £ 200 en kan worden gekocht ATTHE Dranken Drop

Methode Stap 1: Voeg grijze gans, vermout en bitters een cocktailshaker gevuld met ijs. Stap 2: Stir opzettelijk en zeef in een gekoeld martini glas. Stap 3: Garneer met een vleugje citroen.

Een beperkt aantal tickets geprijsd op 50 zal beschikbaar zijn voor aankoop door middel van Eventbrite, met een deel van de opbrengst van de kaartverkoop gaat naar de drankjes Trust ter ondersteuning van de zorg en bijstand aan de drankindustrie personeelsbestand.

Van klassiek tot lang, kort te nat, er zijn meerdere manieren om een ​​martini cocktail die de reden waarom we wordt gezocht naar een roer en brengen een frisse en stijlvolle nemen op de martini ervaring om mensen in het Verenigd Koninkrijk te maken te genieten, zei Joe McCanta, global head van mixologie en onderwijs op Grey Goose.

Als aftrap van de inaugurele jaar van dit partnerschap, zal het merk viert de unieke stijl en expressie van elk van dit jaar Grammy genomineerden met een geheel nieuwe handtekening cocktail die de altijd modieuze martini reimagines.

Toen we voor het eerst een ontmoeting met de Recording Academy, wisten we meteen dat onze gedeelde waarden om buitengewone stem markeren en te creëren impactvolle ervaringen zou een perfecte partnership maken zei Aleco Azqueta, Vice President Marketing voor Grey Goose wodka in een persverklaring . De Grammy's viert best-in-class muziek, natuurlijk, maar theyre ook een showcase voor een kunstenaarsdorp individuele stylenot alleen op de rode loper, maar ook door hun werk en performances. Grey Goose brengt op vergelijkbare wijze zijn eigen persoonlijke flair aan elke cocktail en ervaring creëert. Waren enthousiast langs de Recording Academy te staan ​​en te herdenken de unieke stijl die ging in de muziek die ons dit jaar verplaatst en worden de uitbreiding van een vroege congratulations om alle morgen genomineerden.

Als seizoensgebonden geest escaleert, de vakantie te slagen in het verzamelen van mensen met verschillende stijlen, smaken en persoonlijkheden. Als we samen te vieren, of zelfs genieten van onze tijd alleen, maar een cocktail is dynamisch genoeg is om te voldoen aan alle verwachtingen: de martini. Hoewel tijdloos, is de ultieme martini ervaring uitgebreid met talloze smaken tegemoet te komen, maar dankzij Grey Goose wodka, blijft deze verhoogde, authentiek, en een gemakkelijke manier om te vermaken. Een wodka van ongeëvenaard verbeelding en zorgvuldige productie, Grey Goose werkt goed in elke martini, vermenging met andere premium componenten te versterken en het de hele ervaring. Vive Le Martini!

Methode: 1. dd alle ingrediënten om een ​​gekoelde meng- glas en roer snel maar zorgvuldig met de klok mee roteren gedurende 20-25 seconden 2. Pritz de olie van de citroen en sinaasappelschil garnituur wendingen direct in een goed gekoelde of bevroren martini cocktailglas, dan plaats garnering in het glas 3. trein het goed gekoeld Martini cocktail in het glas, over de garnering en serveer

Ingrediënten: 50 ml Star of Bombay Gin 30 ml Martini Extra Dry vermouth doordrenkt met abrikozenpittenolie en Pulp van abrikozen 15 ml Geoxideerd St-Germain Vlierbloesem likeur 3 amandelolie druppels Één verse kersen Mandarin twist

Afgelopen voorjaar had ik de eer te ontmoeten Franois Thibault, de maker van GRAY GOOSE® Vodka in Athene. Zijn verhaal over hoe hij maakte deze uitzonderlijke wodka was vrij inspirerend. Wanneer Franois Thibault, een Cognac Maître de Chai â € “Cellar Master â €“aangekondigd dat hij van plan was om zijn grote geesten-making vaardigheden om wodka te maken te gebruiken, mensen in de regio waren sceptisch. Vandaag de dag, grijs GOOSE® wordt genoten over de hele wereld.

To Grey Goose wodka te maken, François Thibault onderhoudt een ongeëvenaard niveau van vakmanschap, met alleen de allerbeste ingrediënten. Zijn handtekening gladheid en eigen karakter zijn het resultaat van een buitengewone passie voor de geest maken en een ongeëvenaarde inzet voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

Van de akker tot fles, Franois Thibault houdt toezicht op elke stap in de creatie van GRAY GOOSE® wodka, van het selecteren van de beste ingrediënten om het ontwerpen van een proces dat ervoor zorgt dat de natuurlijke kenmerken worden vastgelegd in de finale geest.

De oprichting van Grey Goose wodka begint met de fijnste zachte wintertarwe geteeld door drie lokale agrarische coöperaties in de Picardi regio van Frankrijk. Alleen de hoogste graad van tarwe, bla ‰ PANIFIABLE Supa ‰ rieur â € “is geselecteerd â €“dezelfde rang gebruikt in de beste Franse brood en gebak. De tarwe wordt naar een speciale molen gestuurd en distilleerder y, waar het wordt omgezet in een high-proof geest. Deze tarwe wordt vervolgens perfect gemengd met bronwater uit een exclusief goed Gensac-la-Pallue in de cognac arrondissement, waar het water van nature wordt gefiltreerd door kalksteen .

Elke partij van Grey Goose wodka ondergaat meer dan 550 kwaliteitscontroles waaronder â € “het belangrijkste is â €“personal proeven en goedkeuring door François Thibault. Eenmaal goedgekeurd, is Grey Goose wodka gebotteld en ontvangt de handtekening kurk dat fungeert als de zegel van kwaliteit.

De perfecte cocktail begint met het uitzonderlijke karakter van Grey Goose wodka. Of genoten op zichzelf of gemengd met verse ingrediënten, de gladde, die voldoen aan de smaak van GREY GOOSE verheft zelfs de meest eenvoudige ingrediënten.

 Een grijze gans Martini moet worden uitgevoerd met een verhouding van 5: 1 tot vermout wodka drogen. Een ingebouwde ingrediënten in een mengglas, top met ijsblokjes en roer. Een fijne zeef in een cocktailglas.  Altijd garneren een Grey Goose martini met de schil van een citroen.  als youre met een mes, afgesneden het witte merg deze veroorzaken ongewenste bitterheid in de drank.  De citrus oliën gevonden in de citroen brengen de citroen noten in het smaakprofiel van Grey Goose.

Grey Goose Cellar Master Franois Thibault is de man achter de iconische label, en hij voert de functies van zowel een Master Distiller en Master Blender in het produceren van Grey Goose. Opdat de bij Thibaut gestelde kwaliteitseisen consistent is voldaan, tarwe gebruikt om grauwe gans is afkomstig uit drie Franse landbouw coöperatieve Picardië, waarin zij een element van streek geeft de term ontleend wijnbereiding waarbij het eindproduct geeft uitdrukking aan de volledige natuurlijke omgeving waarin het is gemaakt, met inbegrip van factoren zoals bodem, topografie, en het klimaat. Thibault werkt in nauwe samenwerking met de individuele boeren om te zorgen voor een naadloze continuïteit van de werking van het zaaien van de tarwe zaad op het gebied van Picardië, tot levering in perfecte staat aan de distilleerder y, die ook in Picardië.

De tarwe groeiende coöperaties zijn onder andere lokale boeren, die allemaal persoonlijk geïnvesteerd in de kwaliteit van tarwe geproduceerd. Thibault draagt ​​de eindverantwoordelijkheid voor meer dan 550 kwaliteitscontroles uitgevoerd elke dag. Elke nieuwe batch van gedistilleerde wordt beoordeeld en geanalyseerd door Franois en zijn team, en pas na Franois tekenen het officiële document geeft zijn zegel van goedkeuring van de kwaliteit van de uiteindelijke geest wordt geacht klaar voor het mengen en bottelen. Thibaults aanpak is gericht op het uitbrengen van de van nature superieure eigenschappen van de geest, in plaats van de gangbare praktijk bij het maken van wodka van het verwijderen van zoveel mogelijk van de smaak mogelijk om iets vrij smakeloos te maken.

De beste manier om te genieten van Grey Goose en ervaar de smaak van de streek zelf is in cocktails, variërend van een klassieke martini voor de zuiverste uitdrukking aan verschillende brouwsels waarbij een aantal verschillende ingrediënten. Sommige van de beste begeleidingen naar Grey Goose zijn andere stamboom Franse geesten, in het bijzonder, Noilly Prat vermouth en benedictijnse likeur. Beide hebben een rijke geschiedenis en delen de passie en het erfgoed met Grey Goose. De bakermat van de Grey Goose in Cognac is Le Logis, een 17e-eeuws landgoed in de buurt waar Thibault is geboren en getogen. Met behoud van de historische betekenis van binnen en buiten, werd het landgoed gerestaureerd en prachtig gerenoveerd van de grond af, en nu gastheren VIPs en bedrijf executives .

Als jullie volgen van mijn blog voor een tijdje zijn geweest, dan weet je hoeveel ik geniet van zweepslagen leuke, eenvoudige en heerlijke cocktails! Im altijd op zoek naar goede, hoge kwaliteit geesten die cocktails ze zijn altijd op mijn verlanglijstje, vooral tijdens de feestdagen. En als je je kunt voorstellen, een hoge kwaliteit geest maakt het verschil in een grote cocktail.

Vandaag, Im het delen van een versie van een klassieke Grey Goose Vodka cocktail. Dit is mijn eigen draai aan de Grey Goose L'Espresso Martini, die ik graag Campfire White Russian Cocktail bellen! Het is een heerlijke espresso cocktail met een laagje vanille witte chocolade likeur, en gegarneerd met een geroosterde marshmallow. Wat is er niet om lief te hebben?

Deze cocktail is geweldig. De eenvoudige, prachtig romige en lekker, en een geweldige manier om een ​​maaltijd te eindigen. Het is een dessert en een cocktail ineen. Zorg ervoor dat u een goede, single origin koffie te gebruiken voor de espresso ook. Ik had het geluk om wat hulp van een lokale koffieboon leverancier krijgen om een ​​grote single origin koffie, die bleek te zijn een perfecte pasvorm voor dit Grey Goose zijn L'Espresso martini met een twist kiezen

FoilWrapped gegrild of gebakken dagelijks Squash met Sage

Onze Traeger gegrilde dagelijks Squash is een eenvoudige bijgerecht dat is perfect voor uw herfst en winter bijeenkomsten Savorysweet en heerlijk.

Uus täna

Gegrilde zwartgebouwde tilapia filets recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Gegrilde zwartgebouwde tilapia filets recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Dit gemakkelijke visdinerrecept is perfect voor ontspannen zomeravonden. Het komt samen in slechts 25 minuten, zodat je meer tijd kunt doorbrengen met het genieten van het goede weer en minder tijd over een warme kachel. De specerijen wrijven voor de Tilapia kan een favoriet van het gezin worden, tijm, selderijzout en Cayenne, wat resulteert in een savoryspicy smaak-explosie, die in evenwicht is gebracht door de perzik- en tomatensalade. Als je de neiging hebt maagzuur van rauwe rode ui te krijgen, laat het minstens 15 minuten in het limoensap en zout weken, voor het serveren. Serveer met koude ros of een licht bier zoals Pilsner of Pils.

Kom meer te weten
Hele gegrilde bluefish

Hele gegrilde bluefish

Leer hoe je gegrilde bluefish kunt maken. Myrecipes heeft 70.000 geteste recepten en video's om u te helpen een betere kok te zijn.

Kom meer te weten
Buffalo Ranch Garnalen Salade

Buffalo Ranch Garnalen Salade

Gebakken met blauwe kaas dressing en selderij. Glutenvrij

Kom meer te weten
Geroosterde pompoen met bruine boter en kaneel

Geroosterde pompoen met bruine boter en kaneel

Bruine Sugar Butternut Squash is het perfect zoete en kleurrijke bijgerecht om op tafel te gaan, het is eenvoudig en heeft een heerlijke, gemelille smaak.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Alle smaken van de herfst komen samen in dit Geroosterde Butternut Squash met Maple pecannoten. Een eenvoudig bijgerecht perfect voor seizoensgebonden familie of vakantie diners.

Kom meer te weten
500 Interne server fout

500 Interne server fout

Courgette, paprika, ui, en maïs zijn licht panfried in olijfolie en boter en gegarneerd met Monterey Jack Cheese voor een heerlijke bijgerecht in dit recept.

Kom meer te weten
Grill geroosterde chayotes

Grill geroosterde chayotes

Gegrilde Chayote Squash-recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Kom meer te weten
Italiaanse dressing gegrilde kip Rachel Hollis

Italiaanse dressing gegrilde kip Rachel Hollis

Deze gegrilde gemarineerde kippenborsten zijn zo smaakvol en sappig, ze zijn ook zo snel en gemakkelijk te maken

Kom meer te weten
Gepaneerd bijna gebakken gegrilde kippenvleugels Dizzy Pig Craft-kruiden

Gepaneerd bijna gebakken gegrilde kippenvleugels Dizzy Pig Craft-kruiden

Dit pittige recept voor gegrilde buffelvleugels is een gemakkelijke snack om te zorgen voor tailgating of barbecues.

Kom meer te weten
Gegrilde maïsfitters

Gegrilde maïsfitters

Gegrilde Corn Cakes Recept Probeer dit gegrilde Corn Cakes recept, of draag je eigen bij.

Kom meer te weten
De perfecte 15 minuten gegrilde zalm de gekruide moeder

De perfecte 15 minuten gegrilde zalm de gekruide moeder

Gemakkelijk gegrild vis steak recept Maak het gemakkelijke en heerlijke gegrilde vis streak recept thuis met ingrediënten zoals visfilets, knoflook, groene chili, kurkuma en meer op tijden eten

Kom meer te weten
Borst flautas, massale rundvleesribben geserveerd bij binnenlandse BBQ

Borst flautas, massale rundvleesribben geserveerd bij binnenlandse BBQ

Het restaurant serveert hun eigen Californische Twist op traditionele barbecue. Is het de moeite waard om te ontdekken bij het leeglopen.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.