Hoe wild te koken, dus het wordt niet droog

Vochtige venisjebroede recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Venisplagen die geschikt zijn voor langzaam koken, omvatten voornamelijk schouder en been, evenals vlees van oudere dieren. Deze bezuinigingen moeten vóór het koken geheel worden gekookt en in blokjes geblokkeerd. Het hert wordt ook vaak gemarineerd gedurende maximaal 24 uur voordat langzaam koken om door de rijke smaak te snijden en om het vlees te vermelden. Wees voorzichtig met Marinade-keuze, hoewel je de smaak van het vlees niet volledig wilt maskeren.

Venisstoofpot is een heerlijk wintersgerecht gewoon wat bruin, in blokjes geitende schouder of been met groenten in een combinatie van voorraad en wijn gedurende ten minste 5 uur in een lage middelgrote oven; Het vlees moet wonderbaarlijk zacht zijn.

De smaak van het hertje leent zich goed met aardse, herfstsmaken zoals paddenstoel, raap, rode biet en pastinaak. Juniper is vaak gecombineerd met hert om een ​​vers groenblijvende aroma te bieden om aan te passen aan de gamey smaak Zie Graham Campbell's hertoevoer met knolselderij Remoulade , Pomme Maxine en Juniper Jus voor een goed voorbeeld hiervan.

Probeer voor iets anders, probeer het recept van Simon Rogan hij kookt hertenbeen in hooi en paren het met zoete en aromatische rode kool en gebraden knolselderij. Bekijk onze hertencollectie voor meer recepten.

Hoe lang moet je hertenon grillen?

smal braadstukken hebben over het algemeen een totale kooktijd nodig van 35 tot 50 minuten bij een gemiddelde temperatuur van 350F, zoals ze allemaal over dezelfde dikte zijn. De beste manier om de kooktijd van een dikker, ronder braadstuk, hoe ooit te beoordelen, is 15 tot 20 minuten per pond.

Vers achtervolgerd hert, vooral wanneer het in rigor-mortis is, zal Cihelka Super Tough zijn, zei Cihelka. Wanneer rigor mortis zich instelt, strijdt het dier. Verouderend Het vlees maakt de natuurlijke enzymen van de dieren in staat om de bindweefsels af te breken en mellows de smaak.

Op welke temperatuur moet een hertoevoer worden gekookt?

je wilt je hertenon koken totdat het een interne temperatuur van 130 tot 140 F bereikt en vervolgens uit de grill verwijdert. Het verschaffen was niet te dun, het zou net iets roze moeten zijn aan de binnenkant. Als het aan de binnenkant nog steeds roze is, betekent dat het ook leuk en vochtig is.

Hoe kook ik een rooster op de BBQ?

Wanneer geconfronteerd met een braadstuk of tas van trimvlees, keren ze helaas terug naar die oude standby van het dumpen van een blikje room van champignonsoep over de top en overtuigend dat ze het beste doen wat ze kunnen doen met wat ze kunnen gekregen. Er is een betere manier veel van hen, maar ze beginnen allemaal met het begrijpen wat het moeilijke vlees veroorzaakt en hoe ermee om te gaan.

Als je eenmaal hebt, heb je je hert, eland of een ander wild gekleed, verouderd en achtervolgerd, je hebt met een verscheidenheid aan bezuinigingen achter. Sommigen, zoals de backstraps en goed genoemde tendens, kunnen zo zacht zijn als boter. Anderen, met name die uit de nek, voorschouder, schacht en delen van de achterhand, zijn over het algemeen moeilijk. Omgaan met deze bezuinigingen vereist het voorbereiden van ze door een van de drie methoden die mals maken, marineren of langzaam koken.

Alle vorige punten zijn belangrijk om het meeste van je grote gamedier te halen, en niet minder belangrijk is waar het vlees en de warmte elkaar ontmoeten in de keuken. Telkens wanneer ik een pakket van hertenvriezer uit de vriezer trek, doe ik altijd een punt om te onthouden om de methode aan het vlees te evenaren.

Dat betekent dat kooktedere snijdt als steaks en karbonades met hoge warmte, snel en droog, zoals grillen of pan-frituren. En ik kook deze snijdt nooit voorbij Medium. Medium zeldzaam is nog beter. Er is een reden die fijne steakhouses rechtstreeks op hun menu staat: niet verantwoordelijk voor steaks besteld goed gedaan.

voordat ik verder ga, moet ik het idee verdrijven dat het eten van zeldzaam game-vlees gevaarlijk is. Niet waar! In feite zou ik beweren dat het eigenlijk het tegenovergestelde is. Wie weet waar dat stuk vlees uit de supermarkt is, of wie het heeft afgehandeld voordat je het hebt gekocht. Met wild spel, vooral als je het zelf verwerkt en gebruik maakt van sanitaire praktijken, weet je elk moment van het leven van die steak, vanaf het moment dat je het hebt neergeschoten totdat het op je bord gaat. Als je het zelf niet verwerkt en dat is oké, gebruik dan een vleesprocessor die je vertrouwt. In ieder geval is het eten van een hertenbiefstuk gekookt tot medium zeldzaam, net zo veilig als hetzelfde met een prime snee van rundvlees.

Elke jager kent de meestercrème van champignonsoeprecept. Zet je hertendraad in een crock-pot. Misschien een paar uien gooien. Dump in een blikje room van champignonsoep en laat het de hele dag lang koken. Weet je wat je doet als je dit doet? Of wanneer u een crock-pot of langzaam fornuis gebruikt? Behazing.

veroudering van het karkas helpt de smaak van het spel te verdraaien en natuurlijk voorkomende enzymen toe te staan ​​om de weefsels te melden. Goede veroudering houdt ook het vlees aan en geeft het een betere snijkwaliteit. Veroudering van het karkas moet worden uitgevoerd op 40 f of minder voor niet meer dan 2 tot 3 dagen. Nooit ouder worden bij kamertemperatuur. Onjuiste opslag Voorzieningen Verhoog het risico op bederf. Als het gebruik van het herschepen voor worst, is veroudering niet vereist. Andere gepubliceerde publicaties aan het einde van deze discussie hebben aanvullende details over het verouderende hert.

Bewaar een ontbonden vlees in de koelkast op 40 f of minder, en gebruik het binnen 2 tot3 dagen. Houd rauw vlees gescheiden van andere voedingsmiddelen en op trays met een lip onder elke producten of klaar om voedsel te eten om kruisbesmetting in de koelkast te voorkomen.

trim vet en schone sneden, zodat ze klaar zijn voor eindgebruik. Vet zal sneller razend worden en heeft vaak een zeer game ongewenst smaak. Gebruik verpakkingen gemaakt voor de vriezer. Wikkel voor de beste kwaliteit het vlees strak in gewaxd papier, plastic vriezerfolie of zware aluminiumfolie. Voor extra bescherming, verzegelde vleeswikkel in een plastic vriezerzak of -container. Duw zoveel mogelijk naar buiten. Afdichting, label en datum per verpakking. Thuisvacuüm-sealers zullen ook werken voor het verpakken van het hertenon voor het bevriezen. Volg de aanwijzingen van de fabrikant voor vacuümafdichting. Vries snel op 0F of hieronder.

Beheer van de grond in een vriezer bij 0F of kouder gedurende 3 maanden voor de beste kwaliteit. Duitse braadstukken en steaks kunnen 6 tot 9 maanden bij deze temperatuur worden opgeslagen. Vleeskwaliteit en smaak zullen in de loop van de tijd in de vriezer verslechteren. Goede dressing, hantering, verpakking, snel bevriezen en koudere vriezeremperaturen helpen bij het handhaven van de vleeskwaliteit voor de langste periode van tijd. Ontdooi vlees in de koelkast of magnetron, nooit bij kamertemperatuur.

Hoe weet ik dat mijn hertendier jerky goed is gedroogd? De schokkerige zal zo bros zijn als een groene stok; Het zal niet schoon klikken als een droge stick doet. Zorg ervoor dat u het na het afkoelen testen omdat het buigzaam zal zijn wanneer het nog steeds warm is.

kan ik veilig een vleesscherf maken zonder zout? Low-Salt Jerky maken wordt niet aanbevolen. Het zout bindt het vocht in het vlees en dus worden elke bacteriën op het vlees sneller gedood omdat ze geen water beschikbaar hebben voor hen.

de sleutel tot het koken van de hertenon en om het teder te maken, vochtig en heerlijk is het begrijpen dat het heel weinig vet- of vetomslag heeft. Voeg boter of kaas toe, of baste met andere vetten voor verbeterde smaak. Ik heb veel dikke dekking, het vlees neigt uit te drogen. Kook de hertenon langzaam met behulp van vochtige hitte en baste vaak met een marinadesaus of olie. Niet te veel gekookt. Een gebraden kan ook worden gewikkeld in aluminiumfolie na het bruinen of bedekt met een roosterende pan. Strips van spek kunnen op een gebraad worden geplaatst voor zelfbroek. Voor deze voedingsmiddelen om veilig te zijn, moeten interne temperaturen hoog genoeg zijn om schadelijke micro-organismen te doden. Cook gemalen vlees, karbonades, steaks en braadstukken tot 160 ° F. Vereest kan worden gesubstitueerd voor vlees in veel recepten en maakt een uitstekende variatie op uw menu.

een gerenommeerde chef-kok onthult de geheimen om Perfecte Venisonno voor te bereiden, wat de snede

Ken Goff, uitvoerende chef-kok voor het Dakota-resteraunt in St. Aul, weet de reden. Overwogen van een van de hoogste inheemse-food-koks, Goff is te zien in Gourmet Magazine, in de New York Times, en op de Discovery-kanalen Great Chefs Series. Een expert op het koken wild spel, Goff heeft geleerd dat verschillende delen van een hert-oproepen voor verschillende kooktechnieken.

Veel koks begrijpen niet dat kookmethoden die altijd van toepassing zijn op bepaalde sneden van het hertoeslagen, bijna nooit op anderen zijn, zegt Goff. Als je weet wat je snijdt om snelle, hoge, droge hitte te gebruiken en die lange tijd in vloeistof over een laag vuur kookt, krijg je de best mogelijke smaak van je hert.

Goff brengt een passie voor wilde game, particuliere hertenon, naar zijn keuken thuis en op het werk. Het is fantastisch gearomatiseerd en veel interessanter dan commercieel vlees, zegt hij. Hoewel hij niet een jager is, bereidt hij hertest door vrienden en serveert regelmatig Nieuw-Zeelandse boerderij-verhoogde hertenschotels, zoals hertoevoer met bosbessen, aan zijn klanten.

In sommige opzichten, zegt Goff, Cooks kunnen het hertenon bekijken terwijl ze rundvlees doen. Beide zijn het donkerrode vlees van grote grazende dieren. En de bezuinigingen van beide dieren zijn vergelijkbaar: een entrecote is een biefstuk die afkomstig is van de onderrug van het dier, evenals rundvleestang.

maar dat is waar het hert en het koe-onderdeelbedrijf en waar koks de fundamenteel -verschillen tussen het twee vlees moeten begrijpen. Volgens Goff kan rundvlees onderscheiden van hertenvlees in de eerste plaats door het smakelijke vet, dat gemarmerd is door het gehele vlees. Het vet van hertenvlees, aan de andere kant smaakt als gekookt leer wanneer ze worden gekookt. Het wordt slechts buiten het vlees gevonden en moet worden bijgesneden van alle sneden. Ontbreekt vet in het vlees, ongekookt hert zich minder vocht dan rundvlees.

Hoewel minder vetgehalte het hertenon gemakkelijker maakt om uit te drogen bij het koken, maakt het ook een portie van hersenslank dan een soortgelijk formaat van rundvlees. Herven heeft ongeveer de helft van het vetgewicht rundvlees.

belangrijker, in Goffs-weergave, is dat het hertje meer en betere smaak heeft dan rundvlees. Zwaar met vet, rundvlees heeft een milde, rijke smaak. Het ontbreken van vet, het hertenon is Tanger en intenser, zegt hij. Die zoete tang van geliefde vlees komt van het overvloedige bloed, dat ook onbewerkte hertjes steaks geeft hun rijke, bordeauxcolor. Donker vlees zoals hertenvlees heeft meer capillairen , dus er is meer bloed in het weefsel, Goff zegt. Bloed is lief. Als je per ongeluk je vinger prikt en het zuigen, kun je die zoetheid proeven.

Kan azijn stoppen van avocado's van het draaien van bruin

Deze twee trucs houden je snee-avocado voor minstens een paar dagen vers.

Uus täna

Harde kaas de ultieme gids om de harde kazen vers te houden

Harde kaas de ultieme gids om de harde kazen vers te houden

Krijg het antwoord op de vraag hoe lang duurt een stuk Edam-kaas na de Sellby Date, leer hoe de houdbaarheid van een stuk Edam-kaas te maximaliseren en te weten hoe te vertellen of een stuk Edam-kaas nog steeds goed is.

Kom meer te weten
Hoe weet ik of mijn make-up is verlopen Ask The Kit

Hoe weet ik of mijn make-up is verlopen Ask The Kit

U vindt een doos van crackers in uw voorraadkast dat is verleden haar best vóór heb je nog steeds te graven in In veel gevallen, vervaldata zijn belangrijke indicatoren van hoe veilig het eten is om te consumeren, maar met bepaalde items, kan het worden gebruikt als meer van leidraad. Hier, weve naar boven afgerond 20 producten die zijn prima te eten langs de datum pakket, zolang je de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen. ign voor ourweekly nieuwsbrief. Droolinducing recepten, thoughtprovoking verhalen en exclusieve expert tips rechtstreeks in uw mailbox.

Kom meer te weten
Sucuri-website Firewall Toegang geweigerd

Sucuri-website Firewall Toegang geweigerd

Instructies voor het meten van koffie en krijgen het juiste deel van de gemalen koffie tot water. Hint Gebruik een standaard koffiebeschermer.

Kom meer te weten
Banana dikke shake zonder ijsrecept

Banana dikke shake zonder ijsrecept

Leer om het beste bananenmilkshake helemaal opnieuw te maken. Dit recept roept alleen 3 ingrediënten aan.

Kom meer te weten
Hoe een milkshake te maken zonder ijs

Hoe een milkshake te maken zonder ijs

Deze heerlijke bananenmilkshake is super eenvoudig te maken, is zo heerlijk, en het kost maar een paar ingrediënten om jezelf te maken.

Kom meer te weten
Pasen Candy Charcuterie Board

Pasen Candy Charcuterie Board

Maak uw eigen bord of dienblad en dan samen een vleeswaren bord leuke en lekkere snoepjes met deze eenvoudige tips

Kom meer te weten
ONEHOOR KAAS

ONEHOOR KAAS

Het verminderen van het afval in uw leven kan zeer bevredigend zijn, vooral wanneer u over de juiste gadget struikelt en het resultaat goed smaakt.

Kom meer te weten
Hoe maak je labneh yoghurtkaas

Hoe maak je labneh yoghurtkaas

Broodrooster Gegrilde kaaszakken voorkomen dat uw gegrilde kaas verbranding. HIJ Insider-team gelooft dat het leven een avontuur is dat zich abonneert op ons kanaal en bezoek ...

Kom meer te weten
11 Eenvoudige en smakelijke milkshake zonder blender recepten door thuiskoks

11 Eenvoudige en smakelijke milkshake zonder blender recepten door thuiskoks

Milkshake maken zonder een blender is een heel gemakkelijk proces dat iedereen in hun keuken kan aanbrengen, dus laten we leren hoe ze milkshake zonder blender kunnen maken.

Kom meer te weten
6 Delicious manieren om uw Smoothie te zetten in een Milkshake zonder melk

6 Delicious manieren om uw Smoothie te zetten in een Milkshake zonder melk

Strawberry banaan milkshake recept is dik en romig zelfs zonder ijs. Klik hier voor de aardbei banaan milkshake recept zonder ijs

Kom meer te weten
Decadent DairyFree Chocolate Milkshake Recept Go Dairy Free

Decadent DairyFree Chocolate Milkshake Recept Go Dairy Free

Heres wat je hebt bevroren bananen, zuivelfree vanille-ijs, zuivelvrije melk, ijsblokje, aardbei, cacaopoeder

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

De beste gebakken kippenborst met room van kippensoeprecepten op yummly crock pot crème van kippensoep, crock pot crème van kippensoep, alicices gebakken kipfilet

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.