Kieffer Pear behoudt recepten

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Vraagt ​​u zich af wat te doen met een enorme oogst van zandperen? Ik heb echt genoten van mijn weg door mijn wasmand met peren. Mijn meest recente project is deze conserven. Zandpeer, sappige ananas en taart citroen combineren in een spread die heerlijk is en goed gebruik maakt van een meevaller van zandperen.

Volgend bericht op de zandperen zal zijn. Nana Clements Pear Conserve! Ik ben me toevertrouwd met een familierecept dat ik zo graag probeer te proberen. Het heeft ertjes erin, wat betekent dat ik het gewoon uit de pot met een lepel kan eten of over ijs giet. Hoe eet je een lekker idee?

Rijpt van half september tot half oktober. Vereist 350 uur chillen. Een Kieffer-perenboom vereist een paar dingen die we allemaal in Kentuckiana kunnen leveren. Ze houden van licht zure grond die goed is gedraineerd. Ze presteren goed in het bereik van 350â € "400 koeluren, die verwijst naar de tijd dat de boom temperaturen onder 45 ° ervaart. Een rustgevende slapende periode voor de boom onder 45 ° betekent goede bud-pauze, bloei en vruchten.

Dus als je nog niet op de deugden van deze oude boom bent verkocht, wat dan ook overtuigt? Ik ben bang dat de boom uit het geluk viel vanwege de veranderende manieren die we ons eten hebben afgewokt. Niet langer was de thuisboomgaard die fruit biedt voor onze families direct of via de hoekmarkt die was bezocht; De supermarkt werd onze bron voor fruit, wat een bulkpropositie betekende uit een monocultuurboomgaard groeit fruit klaar om te eten, niet klaar om op te slaan.

Om bevredigend te beveiligen conserven, is het essentieel dat de peren goed worden gerijpt. Het -niet-geripte Fruit geeft een product dat ontbreekt in smaak, is moeilijk en is anders ongewenst in textuur. Fruit bereikt om een ​​druktest van 3 tot 4 pond of in het stadium van rijpheid te geven die het beste is om vers te eten, is bevredigend .

het fruit moet worden gepeld en gericht als voor het inblikken. Het coring moet zorgvuldig worden gedaan om de gebieden in de buurt van de kern te verwijderen die opvallende clusters van steencellen bevatten, maar met zo weinig extra weefsel mogelijk. Nadat het is gepeld, moet het fruit onmiddellijk worden behandeld om de weefsels te behouden van het bruinen. Als het meer dan een paar minuten wordt gehouden, moet het bedekt zijn met ijswater of een zoutoplossing van 1 procent.

Het is over het algemeen het beste om het fruit in acht radiale segmenten te snijden, hoewel kwartalen of zestiende kunnen worden gebruikt. Omdat de suiker in het fruit enigszins langzaam doordringt, wordt het snijden in helften niet aanbevolen.

de factor die zeer grotendeels bepaalt de hoeveelheid verdamping is de consistentie van het eindproduct. De consistentie die het meest wenselijk is, is een waarin de siro-up rondom de vrucht dik genoeg is om handig te worden verspreidd op brood. Conserven van de juiste consistentie hebben 65 tot 70 procent van vaste stoffen en worden in het algemeen verkregen door water te verdampen tot het bedrag van 23 tot 26 procent van het totale gewicht van suiker en fruit gecombineerd of door het materiaal te koken totdat de temperatuur stijgt tot 224 ° tot 226 ° F.

de opbrengst van het eindproduct varieert met de kooktemperatuur aan het einde en met het -verhouding van fruit tot suiker. Honderd pond van de vers ongeschilde vruchten levert 85 tot 90 pond conserven op wanneer ze worden gemengd met suiker in het -verhouding van 55 pond fruit tot 45 kilo suiker.

wanneer het materiaal is voltooid, moet het worden geplaatst in Steriliseren D-containers van geschikte grootte en verzegeld. Als de containers worden gevuld terwijl ze nog steeds erg heet zijn, is het over het algemeen niet nodig om verder te verwarmen om de groei van organismen te voorkomen, tenzij de kopruimte buitensporig groot is.

American Heirloom Peren zijn uiterst zeldzaam, dus de Kieffer-perenboom is een speciale traktatie. In 1853 plantte Peter Kieffer een kleine kwekerij in de buurt van Philadelphia, waar hij groeide geïmporteerd Chinees zandpeerzaad. Kieffer groeide ook Bartlett-peren. Dus op een dag zag hij een zaailing met ongebruikelijk gebladerte, zodat hij het redde. Kieffer is een peer van hoge kwaliteit ideaal voor vers eten, perenhoning en conserven. De Kieffer-peren zijn gouden gele huid bloosd met karmozijnrode enveloppen helder, sappig, grof-getextureerd wit vlees met muskusachtig aroma. Hardy, krachtige boom draagt ​​jong met betrouwbare gewassen. Perfecte variëteit voor zuidelijke staten omdat het warme klimaten tolereert en praktisch immuun is voor vuurble. De Kieffer-perenboomfruit wordt het best geoogst terwijl nog steeds hard en opbergen op een koele plaats; Bereikt de piekmaak wanneer fruit iets aan het aanraken geeft. Lease Raad hieronder verwijzen voor meer informatie over de Kieffer-perenboom te koop.

Overwegingen ForferkerPear Tree

Procedure :: combineer 1 kopjes suiker en water; Kook snel gedurende 2 minuten. Voeg peren toe en kook zachtjes gedurende 15 minuten. Voeg resterende suiker en citroen roeren toe tot suiker oplost . Kook snel totdat fruit duidelijk is, ongeveer 25 minuten. Bedek en laat 12 tot 24 uur in de koelkast staan. Steriliseer inblikkende potten. Warmte fruit en siroop om te koken.

Hoe lang kook je een peer in water?

Totale tijd 2 uur 10 mins. Combineer voorbereide peren met suiker, kaneel, gember, citroensap en water. Breng aan de kook, kook gedurende 23 uur over een laag vuur, en roer af en toe totdat de perenplakken doorschijnend zijn. Steriliseer glazen potten en deksels in kokend water, giet de jam in de potten, draai de deksels stevig vast en draai u ondersteboven.

heerlijke thuisgebleven peren. Ik heb tijdens het jaar veel verschillende soorten fruit opgemaakt, maar ik denk dat het insluiten van Peren waarschijnlijk het gemakkelijkst is. Dit recept legt echt al die verse smaak en goedheid vangst en wanneer je helemaal klaar bent, die ingeblikte peren er ook fantastisch in de potten zien.

Ik heb chunks in lichte siroop, perenconserven, en gepureerde perenjam dit weekend. Heeft iemand een aantal goede inblikrecepten die ik kan gebruiken voor de rest van deze peren? Ik heb wat gezien met bruine suiker en kruiden die er goed uitzien, maar ik wil geprobeerd en echte recepten - ik wil niet experimenteren wanneer het zoveel tijd kost om te kunnen.

De meeste peren zijn zachter dan appels wanneer rijp en bovendien opzichtbaar van binnenuit rijpen. Dit betekent eerst twee dingen, het is moeilijker om een ​​verse peer in een kant-en-klare vorm te bewaren, want als ze eenmaal rijp zijn, vergaan ze snel. Ten tweede is het erg moeilijk om te vertellen wanneer ze peren uit de boom moeten kiezen, omdat ze er niet rijp uitzien totdat ze vrij ver over zijn, en sommige variëteiten zullen nooit op de boom verzachten.

Het beste van alle werelden is om een ​​eigen perenboom te hebben of iemand te kennen die dat doet. Dit was een uitstekend jaar voor de peren. Mijn vriend Dana Burton heeft een Kieffer-perenboom in haar tuin die deze herfst met stevige, zoete vrucht is geladen, en ze nodigde me uit om wat te grijpen. EEN

We noemden altijd deze kookperen in mijn familie, zei ze. Kieffers zijn een ouderwets kruis tussen de populaire Europese Bartlett-peer en de ronde Chinese zandpeer of Aziatische peer. Ze worden op grote schaal geplant in de zuidelijke staten. Hun vlees is grof, stevig en korrelig, maar toch zoet en sappig. Ze zijn heerlijk om uit de hand uit te eten wanneer ze rijp maar uitblinken in gebakken goederen, conserven en zoethartige gerechten.

Burton heeft haar favoriete recept van haar moeder gestuurd voor Paradise Pear-conserven, waar ze elk jaar van genoten. Peren kunnen worden gestoofd in een rijke perenboter, omgezet in jam of jellies, pickledor zelfs gecombineerd met uien, azijn en specerijen voor een exotische chutney.

Aandacht vereiste cloudflare

Winkel online voor Knorr producten in Kazachstan bij Desertcart. Wij leveren kwaliteit Knorr producten tegen de beste prijzen voor de deur. Geen verzendkosten

Uus täna

De fietsende chef-kokrecepten om mager te worden en de machine te voeden

De fietsende chef-kokrecepten om mager te worden en de machine te voeden

In Jeremy Mansfields Laatste boek, Zhoozsh fakende het, crediteert hij zijn verbeeldingskracht en het vermogen om het te faken om de sleutel te zijn voor zijn succesvolle radio-carrière. Een...

Kom meer te weten
FreeBox, Loriginale Offre Internet TRS Haut Dbit, Tlphone, TV

FreeBox, Loriginale Offre Internet TRS Haut Dbit, Tlphone, TV

Er zijn 15 calorieën in 1 gedeelte 125 ml Knorr kip stock pot. Krijg volledige voedingsfeiten voor andere Knorr-producten en al uw andere favoriete merken.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Knorr Groentesoep Recept DRECEIP httpsdreceip. logspot. om

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

24 augustus is National Wafeldag dus, breng een lang glas melk op en toast een stapel KodiAk-taarten Power Wafels in de viering van Everyones Favorite ontbijt eten Onze tosterready-wafels zijn proteinpakket en vervaardigd in de grenstraditie met behulp van 100 volle granen en Nongmo-ingrediënten.

Kom meer te weten
Gebakken koolrabi met uien en Cream

Gebakken koolrabi met uien en Cream

Het is een pijn, maar je moet de koolrabi voor dit recept schillen. Opstijgen genoeg van de paarse of groene huid aan de binnenzijde wit vruchtvlees onthullen.

Kom meer te weten
Drie verschillende manieren om Kohlrabi in je volgende maaltijd te gebruiken

Drie verschillende manieren om Kohlrabi in je volgende maaltijd te gebruiken

Haal het meeste uit deze stevige, vezelachtige boerenmarktsnuffelen met een bevel van heerlijke recepten.

Kom meer te weten
Ocean Forel met Kohlrabi Salad Recept

Ocean Forel met Kohlrabi Salad Recept

Vochtige gebakken vis met een frisse en pikante zomersalade. Door Nigel Slater

Kom meer te weten
Lowcarb Salmon en Kohlrabi Gratin Recipe Dieet Doctor

Lowcarb Salmon en Kohlrabi Gratin Recipe Dieet Doctor

Kohlrabi is lid van de koolfamilie, maar met een smaak en textuur zeer mild en aangenaam. Het kan worden gebruikt als een aardappelvervanger zoals opgemerkt in deze toepassing. Je kunt elke kaas gebruiken die je leuk vindt, maar ik raad een sterke kaas aan zoals Gorgonzola of Gruyere voor de meeste smaak. Het volgende recept maakt een kleine braadpan genoeg voor ongeveer 2 personen.

Kom meer te weten
Stirfried Kohlrabi met spek en schelpen

Stirfried Kohlrabi met spek en schelpen

Gooi de stengels en bladeren niet uit, omdat ze ook eetbaar zijn

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Beide groenten zijn afkomstig uit Kashmir en komen tot leven in de aanwezigheid van zoete venkel, prikkelende gember, hete chilipepers, en rokerige kardemom. Dit gerecht is een groot sidekick aan de robuuste lam curry ca ...

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Chef-koks de hele zomer, brachten u een mix van recepten die zijn ontworpen voor onze favoriete buitenactiviteitengrikken in dit recept, bracht varkenskarbonades samen met een Egyptystyle-mix van kruiden en specerijen en een trio van gegrilde groenten met een koellaag van romige citroen yoghurt . 1 groene smartpoints per portie10 blauwe smartpoints per portie10 paarse smartpoints per portto Meer informatie over WW en SmartPoints Bezoek ww. Omhey, chef-kok Probeer deze WW-protips Skip Toevoegen aan zout tijdens het bereiden en koken, en zie voedingsinformatie voor natrium als verpakt. Smartpoints tellen Kies NonStick Cooking Spray 0 SmartPoints in plaats van olijfolie 1 SmartPoint per theelepel om uw pan te coaten vóór verwarming. Lik voor receptenkaart

Kom meer te weten
Gegrilde Kohlrabi Recept Voeding Berekening

Gegrilde Kohlrabi Recept Voeding Berekening

Groentenfocused koken gaat nergens heen. Tegenwoordig lijken chef-koks veel geïnspireerd te zijn door een ongerepte stelletje pastelsnips dan een plaat van varkensvleesbuik. In de meeste restaurants Keukens zijn grote onderzoeken van eiwit teruggeschaald om een ​​ondersteunende rol te spelen en de nederige groente heeft het centrale stadium genomen.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.