Hartige recepten met mascarpone

Aandacht vereiste cloudflare

Dus de onvoorstelbare is gebeurd! Je krijgt de drang voor een beroemde tiramisu en je bent uit Mascarpone-kaas. Draag je jezelf en je gasten en bereid je iets anders voor? Of speel je het smart en controleer je je koelkast voor een Mascarpone-vervanger? Als je voor de laatste kiest, heb ik je gedekt.

Als u op zoek bent naar een juiste mascarpone-kaasvervanging, is het doel om dezelfde soepele, luchtige, woollijke en rijke textuur te verkrijgen! Dus er is geen tijd om naar de winkel te rennen, of de markt bij jou zat gewoon niet, maar je wilt echt, echt je favoriete mascarpone-recept voorbereiden Er zijn manieren omheen.

Voordat u in de romige rijkdom van dit onderwerp duikt, wist u dat Mascarpone-kaas dubbele de hoeveelheid dikke toamereraanse roomkaas bevat? Ook eet je ongeveer 400 calorieën per 100 gram kaas bij het kiezen van Mascarpone! Een simpele verspreiding van mascarpon op een bagel, een klodder van het room-soep, sommigen van het slijsterde op je vrucht en je krijgt een dikke deel van cholesterol. En niet de goede soort! Â

Dus misschien is dit een geweldige reden om op zoek te gaan naar een vervanging, toch? Laten we niet vergeten de fluweelachtige romige Italiaanse kaas is vrij duur en moeilijk te vinden. En terwijl de rijke, vette, boterachtige smaak en romige, uber-zachte textuur moeilijk kan worden vervangen, het is niet onmogelijk! Dus hier, wat kun je mascarpone-kaas vervangen door:

Crme Fraîche is de Franse versie van Mascarpone. Er zijn echter een aantal verschillen. Crme Fraîche is niet zo dik en vet, dus de textuur is niet zo rijk en onbewield als mascarpone. Ook is het niet zo lief, is vrij zuur en heeft een tang eraan.

Ricotta is gemaakt van overgebleven wei van mozzarella en provolone-kaas en wordt gekookt totdat de wrongelafbeelding is. Ricotta bevat minder vet dan mascarpone en is niet zo boterig en fluweelachtig. Dus er is een truc om het een goede mascarpone-vervanging te maken. Meng de ricotta met slagroom en roomkaas en het zal iedereen voor de gek houden om zijn dadiger Italiaanse broer te denken.

De delicate smaak van Mascarpone leent zich natuurlijk voor bakken: het kan zure room in bananenbrood vervangen en worden gebakken in cheesecakes en muffins. Het kan ook worden gebruikt in plaats van slagroom om een ​​kom vers fruit of als glazuur voor cupcakes te vullen. Op zichzelf, met een strooi van cacaopoeder en chocoladeschaafstukken, is een eenvoudig maar zeer aangenaam dessert.

zeggen dat ze van dit ontbijt hield, is een understatement! Ze dacht dat het geweldig was met cake voor het ontbijt! Naast alles wat we moeten praten over hoe ongelovig heerlijk deze wafelcake is. De donkere chocoladewafels zijn precies hoe een wafel zou moeten zijn, knapperig aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant. De mascarpone slagroom is zo erg lekker, ik kon het gewoon eten bij de lepel.

Bij het maken van deze wafelcake zorg ervoor dat wafels volledig worden gekoeld of wanneer u op de mascarpone-vulling toevoegt, zal het beginnen te smelten zoals u door mijn foto kunt zien. Ik was zo enthousiast om deze cake te proberen die ik niet kon wachten tot ze volledig afkoelen en de vulling begon te smelten. Ach ja, het smaakte nog steeds absoluut heerlijk.

Bij het maken van de mascarpon-slagroomvulling is het belangrijk om ervoor te zorgen dat beide ingrediënten op dezelfde temperatuur zijn. Ik heb geluk gehad met de ingrediënten recht uit de koelkast, maar ik heb anderen gelezen die geluk hebben gehad met zowel kamertemperatuur. Mascarpone kan een beetje lastig zijn om mee te werken en kan gemakkelijk worden uitgeworpen. Zorg ervoor dat beide ingrediënten op dezelfde temperatuur zijn en niet overslag zijn.

als je nooit probeerde een zelfgemaakte mascarpone-kaas voordat je voor je bent voor een echte traktatie! Kijk niet verder voor een Foolproof Mascarpone Recept! Leer hoe Mascarpone luxueus, dik, rijk en romig, te maken. Het is super gemakkelijk, kost minder dan op de winkel gekocht en de resultaten zullen u wauwen!

Dit foolbestendige zelfgemaakte mascarpone recept is zo gemakkelijk om minder te maken en kost minder dan de opslag-gekochte dingen! Ik wonte altijd elke keer dat ik de exorbitante prijs moest betalen in verband met een klein badkuip van Mascarpone in de winkel. Die dagen van wisseling over de prijs van Mascarpone zijn verdwenen! Het maken van het zelf is niet alleen super gemakkelijk en snel, maar zal je geld besparen!

Mascarpone-kaas is een dubbele of drievoudige roomkaas die is gemaakt door verwarming van crème over zachte, gestage hitte en vervolgens verzoend zuur om het te verdikken. Het mengsel wordt dan overgelaten om een ​​paar uur in cheesecloth af te voeren waar de wei wordt gescheiden van de vaste stoffen die resulteren in een dikke, smeerbare roomkaas.

Mascarpone is ontstaan ​​in de regio Lombardije van Noord-Italië en wordt verondersteld dat uit de renaissance uit te voeren. Het wordt gebruikt in zowel zoete als hartige gerechten. Het is vooral bekend om het gebruik van het beroemde dessert van Italië's, Tiramisu.

Mascarpone is niet de beste kandidaat voor het bevriezen omdat het met de meeste zachte kazen de neiging heeft om te scheiden wanneer het is ontdooid. Nochto, zodra het ontdooid is, kun je proberen weer weer in de vorm te kloppen. Als dat niet werkt, kunt u de mascarpon voor koken nog steeds gebruiken. Je kunt het ongeveer 2 maanden in zware vriezerszakken bevriezen en het dan heel langzaam ontdooien in de koelkast.

wat moet ik mascarpone maken?

Tenzij je verse room rechtstreeks van de koe gebruikt, heb je calciumchloride nodig. Dit is een noodzakelijk ingrediënt bij het gebruik van gepasteuriseerde melk en crème, het is wat de melk / crème Coaguleert en dikker helpt.

je hebt een thermometer nodig om de temperatuur van je crème te controleren. U kunt een zuivelthermometer of een gewone digitale thermometer gebruiken. Ik gebruik een onmiddellijke leesthermometer die ik al bij de hand heb en regelmatig gebruik voor broodbakken en andere dingen.

Dit is wat u gebruikt om uw verdikte crème af te voeren. Ik gebruik en beveel deze cheeseclothbecause aan haar 100% ongebleekt katoen, is hoogwaardig, is zeer duurzaam voor meerdere toepassingen, en u krijgt een ton ervan. Over het algemeen is het de beste waarde die ik heb gevonden voor de kwaliteit.

klaar om een ​​perfecte zelfgemaakte mascarpone-kaas te maken?

Giet de zware room en melk in een kleine pan. Roer het calciumchloride-mengsel grondig erdoor ervoor te zorgen dat het volledig is verdeeld in de hele crème. Verwarm de crème voorzichtig op middellange hitte totdat het 185-190 F bereikt, voortdurend roeren om te voorkomen dat u verzengt . Gebruik een zuivelthermometer of een onmiddellijke leesthermometer.

Wat is het verschil tussen Mascarpone en roomkaas?

De neutrale minder zure smaak van Mascarpone leent zich echt voor zoete bakken. Terwijl de smaak van deze en roomkaas heel anders is, worden ze op dezelfde manier gemaakt. Om de Mascarpone te maken, kook je gewoon de crème op middellange hitte, voeg dan het zuur toe in dit geval, citroensap. Na dit mengsel simmert en dikker wordt het opzijgezet in een zeef omzoomd met cheesecloth of een dunne keukendoek. Het mengsel zit 's nachts in de koelkast en wat je nog over hebt met de volgende dag is echt de Creërenste zelfgemaakte kaas.

deze kaas is echt een van mijn favoriete lege doeken. Van smaakstoffen met hartige kruiden Parmezaanse kaas, dan toevoegen aan Lasagnaâ of mijn paddenstoel, Mascarpone Egg-pizza, om het te gebruiken met klassiekers zoals mijn 10-minuten Tiramisu, is zelfgemaakte mascarpone-kaas zo veelzijdig.

Is er een zuivelvrij alternatief voor Mascarpone-kaas?

Mascarpone gebruiken Wanneer Fresh u de beste resultaten oplevert, maar als u vindt dat u met extra mascarpon bent, kunt u het goed verpakken en tot 6 weken bevriezen. Om te gebruiken, laat ik het in de koelkast de nacht ontdooien, dan gebruik ik omdat normaal alles wat het nodig heeft, is een goede roer.

Houd er rekening mee dat bevroren mascarponemay een deel van zijn textuur en smaak verliest, en daarom is de ontdooide kaas het meest geschikt voor gekookte gerechten, zoals sauzen, soepen en stoofschotels, maar niet het beste voor Tiramisu.

Ik begon dit te eten als een manier om overgebleven mascarpone te gebruiken die mijn ouders hier na Kerstmis verlieten. We hadden een saladedressing gemaakt die een zeer kleine hoeveelheid van de romige Italiaanse kaas riep, dus ik bleef met de meerderheid van een badkuip. Wat is een meisje om te doen Rendement: 2Serving Grootte: 1Amount per portie: Calorieën: 437Total Vet: 40GSaturated Fat: 14GRANSTRANS VET: 0Gunsaturated FAT: 23GCholesterol: 57 MGSODIUM: 550MGCARBOHYDRATEN: 16GFIBER: 4GUGAR: 4GPROTION: 6G

2017-08-16 Mascarpone Chocolate Frosting â € "De ultieme chocoladedulgence, deze glast viert de romigheid van mascarpone-kaas om te genieten met low carb. ROM YummyInpirations. Etestimated leestijd 3 minuten

2013-01-31 diner recepten met mascarpone. De smaak en textuur is zo perfect voor desserts dat het gemakkelijk is om te vergeten dat Mascarpone kan worden gebruikt om een ​​aantal van te verrijken. ROM HuffPost. Omgestelde leestijd 1 min

Jessica is een auteur, blogcoach, fotograaf, recept maker en woordvoerder , tv-persoonlijkheid, globeetrotter en bijdrage aan parade, betere huizen tuinen, gepureerd en de dagelijkse maaltijd eten + reizen en meer! Laat haar helpen om je restaurant te creëren. Rom SavoryExperiments. om

2020-09-24 Dat is toen ik op zoek was naar hartige opties om Mascarpone-kaas te gebruiken, wat leidde tot dit heerlijke, gemakkelijke en snelle pasta-recept met behulp van Mascarpone-kaas. Hield van hoe deze pasta. rom thetwincookingproject. EtoUuisine Italiancategorie Main Course / Pasta RecipeServings 3-4totale tijd 15 minuten

2021-07-19 Hartige Mascarpone-recepten. Mascarpone-kaas wordt vaak geassocieerd met zoete desserts, maar u kunt het ook op veel hartige manieren gebruiken! Je zult niet geloven dat alle hartige recepten die je kunt maken met deze veelzijdige kaas. Pluizig wolkenbrood. Mascarpone voegt een lichte en pittige smaak toe aan dit heerlijke gezwollen brood, maar je kunt ook roomkaas gebruiken. Het duurt slechts 3 ingrediënten! Pak de . rom gezond. om

2013-05-28 Verzonden door Kellynessor: Kellyn, hier zijn een paar ideeën voor zowel zoete als hartige manieren om Mascarpone te gebruiken: â † 'Easy Dessert Secret Weapon: Mascarponeâ †' Recept: Spaghetti met Mascarpone, Meyer Citroen, Spinazie en Hazelnuts-lezers, doe je. rom thekitchn. om

in een grote kom verslaan de mascarpone en de kop van de suiker met behulp van hand kloppers totdat het volledig is opgenomen. Serveer het met vers fruit Gebruik het in cheesecakes als. Het is goed om door hartige sauzen te roeren om te verdikken en een duidelijke rijke smaak toe te voegen.

in een grote kom verslaan de mascarpone en de kop van de suiker met behulp van hand kloppers totdat het volledig is opgenomen. Mascarpone Cream Cheese Frosting voor je wortelcake of glutenvrije wortelcake Serveer een klodder van het met geroosterde fruit of groenten. Je zult niet geloven dat alle hartige recepten die je kunt maken met deze veelzijdige kaas.

Seared Venison Hart met Whiskey Butter

Vier uw volgende succesvolle jacht met een onvergetelijke maaltijd, dat is makkelijk en lekker. Met slechts een handvol van de ingrediënten, kunt u een maaltijd thatll je willen dat hoefdieren had meer dan één hart te dienen. Hier bij vleeseter, zijn wij van mening dat hart is de perfecte snit te genieten na een pak uit. Je hoeft niet ...

Uus täna

Cocktail Contessa

Cocktail Contessa

Mijn rosemarijn fig japanse whisky sour is heerlijk luxe juxtapositie van herfst smaken en texturen die je thuis kunt schudden

Kom meer te weten
Peer en geitenkaas salade met citrus witte balsamico vinaigrette

Peer en geitenkaas salade met citrus witte balsamico vinaigrette

Ingrediënten2 eetlepels Extra Virgin Olive Oil1 theelepeltje WhiteBalsamic Vinegaror Probeer onze witte citroen balsemic azijn Gebruik 2 eetlepels van deze Vinegar2-eetlepels Citroen Juice12 theelepel Dijon-surfardsArtand peper voorbereidingscombinatie Alle ingrediënten in een pot of tupperware-container met een lucht

Kom meer te weten
Witte balsamico azijn 101 The City Cook, Inc.

Witte balsamico azijn 101 The City Cook, Inc.

Best White balsamico azijn 2022 Top Picks Beoordeeld Voor deze post, heb ik samen momenteel zette een verzameling van de beste witte balsamico azijn

Kom meer te weten
Panera witte balsamico vinaigrette ingrediënten

Panera witte balsamico vinaigrette ingrediënten

Calorieën, koolhydraten, vet, eiwit, vezels, cholesterol en meer voor full White Balsamic Apple Vinaigrette Panera-brood. Wilt u het gebruiken in een maaltijdplan naar de dieetgenerator en voer het aantal gewenste calorieën in.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Noodzaak van een substituut voor balsamico azijn die zal werken in een snuifje kun je na overleg deze handleiding voor drie grote swaps voordat je begint te koken en het diner wordt opgeslagen.

Kom meer te weten
Watermeloen witte balsamico vinaigrette

Watermeloen witte balsamico vinaigrette

Vraagt ​​u zich af over de smaak van Balsamic Azijn Wat is het verschil tussen reguliere en witte balsamico-azijn in dit artikel, beantwoordde deze vragen en biedt tips voor de smaakstige manieren om balsamicoazijn in uw recepten op te nemen.

Kom meer te weten
Whole30 saladedressing Brands waar ze te koop

Whole30 saladedressing Brands waar ze te koop

Koop GIRARD WHTE BALSMC VNGRT bij Walmart. om

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Deze supersimple onestap vinaigrette krijgt smaak van oranje schil en sap. Krijg het recept van voedselwijn.

Kom meer te weten
White balsamicoazijn De Tubby Olive

White balsamicoazijn De Tubby Olive

Deze azijn is gemaakt van Trebbiano druiven, in houten vaten gedurende 6 jaar. Zoet en wit met een lichte tanginess. De traditionele witte Balsamics zijn zeer veelzijdig en wordt beschouwd als een must have voor elke pantry.

Kom meer te weten
Balsamico Azijn vs. Cider Azijn Livestrong. om

Balsamico Azijn vs. Cider Azijn Livestrong. om

Zowel heerlijk als zowel azijn, balsamico-azijn en rode wijnazijn zijn anders gemaakt en geven je verschillende resultaten in je culinaire avontuur

Kom meer te weten
Golden Balsamic Azijn 8. Oz.

Golden Balsamic Azijn 8. Oz.

Golden Balsamic Azijn 16. Oz gemaakt van lichtgekleurde druiven voegt een zoete knapperige smaak perfect voor gredige pannen om fruitige, smaakvolle sauzen te creëren.

Kom meer te weten
Organische witte balsemische azijn Italiaanse azijn Glazes Seggiano

Organische witte balsemische azijn Italiaanse azijn Glazes Seggiano

Traditionele Italiaanse balsamico-azijn van Modena, witte balsamico-azijn is gemaakt van witte Trebbiano-druiven. Gouden kleur, zachte, verszuur smaak.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.