De beste dingen om te doen in Bozeman-wandelingen, geschiedenis en meer

Slechtere taart korst ooit te beoordelen van de Huckleberry Patch, Hungry Horse, MT TripAdvisor

Een vers gebakken taart voor me zetten is ronduit gevaarlijk. Ik heb geen zelfbeheersing als het gaat om het dessert en kon gemakkelijk een halve taart in één keer opslaan. Ik arriveerde naar huis na een vrijdagmiddag naar het ijzeren paard CAF- en taartwinkel in drie vorken met een gemaakt van kras Raspberry-Huckleberry-taart. Jamie Taylor, ook bekend als de Drie Forks Pie Lady, was verantwoordelijk voor dit heerlijke brouwsel. Tegen de middag zaterdag had ik alles behalve een kleine plak opgeslagen voor mijn man ed.

Jamie en Parker Taylor zijn eigenaren van de Iron Horse CAF & PIE-winkel in het hart van drie vorken. Het paar verhuisde van Spaanse vork, Utah, in 2007 toen Parker met de Nationale Garde van het leger naar Belgrado overging. Jamie werkte voor een online bedrijf, een baan die ze koesterde tijdens het thuisblijven met hun twee kinderen. Het was de ideale opzet. Toen de Corporation in 2017 in 2017 is gevallen, vond Jamie zelf werkloos en vroeg de vraag, nu wat?

Van een jonge leeftijd die haar moeder en grootmoeder in de keuken helpt, had Jamie een passie voor het koken ontwikkeld. Ze hield van het maken van pastei. Ter voorbereiding op Thanksgiving was Jamie bezig met bakken en genoemd tot Parker, ik wil gewoon de hele tijd taart maken. Hij antwoordde, waarom maak je dan niet de hele tijd pies? De wielen werden in beweging gezet toen het paar ontdekte dat het Iron Horse Cafà © te koop was. Jamie vroeg de eigenaar of ze in het restaurant kon werken voordat je het bedrijf kon kopen. Ze wilde een gevoel krijgen van waar zij en Parker in stappen. De rest is geschiedenis, met hun eerste bedrijfsdag 23 januari 2018.

ze waren traag om wijzigingen aan te brengen in het menu of de naam van het CAF, inzicht dat een kleine gemeenschap tijd nodig heeft om aan te passen aan veranderingen met bestaande bedrijven. Maar het eigendom van ijzerpaard opende de deur voor Jamie om met haar pastei naar de stad te gaan. Het begon met twee pasteien per week, dan twee per dag, en nu is ze gemiddeld tussen 20-30 pastei per dag, vijf dagen per week. Tot 20 januari 2001 gebruikte Jamie een conventionele oven in de CAFS-pinterkeuken voor al haar bakken. Veel voor Jamies Vreugde, een commerciële oven was geïnstalleerd de week van 11 januari, in staat om op elk moment 40 pastei te bakken.

Zeven dagen per week openen voor ontbijt, lunch en diner, het CAF kreeg snel het respect voor drie vorken en de omliggende gemeenschappen, niet alleen voor het eten, maar de uitzonderlijke service, en natuurlijk, overheerlijk pastei. In maart 2019 veranderden de taylors de naam naar Iron Horse CAF- en PIE-winkel. Jamies vriend in Bozeman, Savvy over sociale media, zei tegen Jamie ze had een geschikte hashtag nodig. Dus werd geboren #threforkspielady.

ik moest Jamie vragen, word je wel moe van het maken van pastei? Kalm en verzameld, antwoordde Jamie nooit! Niet één keer in drie jaar ben ik het moe geworden van het maken van pastei. En ik heb nooit een recept gebruikt die ik heb gezien in een tijdschrift, kookboek of online. Ik kan ze naar ideeën kijken, maar wat ik maak, is altijd mijn versie. Nu ben ik nieuwsgierig naar Jamies Favoriet. Mijn favoriete taart is de Triple Berry, omdat dit de eerste taart was die ik met mijn overgrootmoeder heb gebakken.

im tellen ten minste 70 variëteiten van taart als u van tevoren wilt bestellen. In het CAF is er altijd een selectie van 9-10 pastei klaar voor afhaal en verse taart op het menu. Er zijn bessenkaarten: bosbes, BlackBerry, Cherry, Aardbei en Apple, om er een paar te noemen. Variaties zijn onder meer dubbele korst, Graham Cracker Crust of Crumb Toppings. Bourbon Pecan Pie is de lokale favoriet, maar je kunt ook Espresso Pecan, Maple Pecan, Southern Pecan en Chocolate Pecan bestellen. Crème pasteien? Absoluut! Flavours omvatten Coconut Cream Custard, Boston Cream en Banana Cream.

het is een volledige dag van eten aan het ijzeren paard, te beginnen met ontbijt vanaf 9 a. . Nohendoen, dan lunchen van 11 a. . tot 5 p. ., gevolgd door het avondeten van 5 p. . om te sluiten. Bij mijn volgende bezoek zal ik de Cinnamon Roll Franse toast proberen. De beschrijving luidt, onze frisse enorme kaneelbroodje in de helft, Frans Toast gehavend, gegarneerd met Made-from-Scratch ButterCream Frosting Divered met poedersuiker. Dieet wordt verdoemd! "Voor de eerste maaltijd van de dag omvatten keuzes omeletten, ontbijtburrito's, croissant ontbijt broodjes, en de favoriete klant, gemaakt-from-scratch biscuits en jus.

lunch en diner voorgerechten zijn wat je zou doen Verwacht bij een Montana CAF. Hamburgers, sandwiches, gemaakt-from-scratch soepen en bizonburgers met lokale bizon uit de Madison River Ranch zijn beschikbaar. Extra functies in de avond omvatten ribeye steak, wild-gevangen Alaska Coho Salmon en Tempura Jumbo Shrimp. Met grote trots zijn de Taylors-eigendom van een veteraan, alle militaire, politie en eerste responders van 10% korting elke dag â € "nog een andere reden om een ​​stop te maken in drie vorken voor een maaltijd.

Burger Bobsburger Bobs opende voor het eerst in het centrum van Bozeman in 1995 en wordt nu beschouwd als een lokaal oriëntatiepunt. Het restaurant is gevuld met Montana State Bobcat Memorabilia , en serveert heerlijke hamburgers. Op Facebook beschrijft Burger Bobs zichzelf als een semi-stijlvolle eetgelegenheid met twijfelachtige sfeer van het vaatgewaterde koffie.

Gevulde pannenkoeken Wafels in Downtown Bozeman, Montana biedt een brede selectie zoete en hartige lekkernijen, waaronder pannenkoeken en wafels. Bekijk ze op 26 W Main St. in Bozeman.

Gelukkig heeft de Iron Horse Cafe Pie Shop in Three Forks een geweldige selectie pastei die je geheel of door de plak kunt kopen. De typen pastei beschikbaar wijzigingen op regelmatige basis. De taarten zijn gemaakt door de drie vorken taart dame en zijn absoluut heerlijk. Mijn persoonlijke favoriet is de Pecan-taart, maar als dat niet jouw ding is, heb je altijd een verscheidenheid aan verschillende pastei om uit te kiezen.

mijn schoonzus houdt van hucklebranen. Ik bedoel, zoals ze houdt, houdt van hen. Het begon allemaal toen ze een manager was van oude trouwe lodge in Yellowstone. Ze houdt van de jam, de gelei, de shakes, de snoep, de taart, enz.

het lijkt mij, en ik zou ongelijk kunnen zijn, ze zijn een soort van een toeristische ding van Montana. Niet die locals genieten niet van hen, omdat ze dat doen, maar het lijkt erop dat elke keer als ik ze zie, het is op het vliegveld in het gedeelte "Montana" of in het gedeelte "Montana" van de supermarkt of een lokale cadeauwinkel of een lokale cadeauwinkel .

Sluit je ogen even en stel je voor, als je wilt, een taart. Niet alleen een taart, maar een met een rustieke soort korst, gemaakt van roggemeel, en gevuld met geitenkaas en honing. Klinkt als iets dat je zou zien op een van de klassiek bakshows, of zelfs op de pagina's van je favoriete magazine, toch? Deze taart is gewoon zo goed, met een zacht gezoete vulling die dezelfde soort tang oplevert die wordt geleverd met een geweldige cheesecake, prachtig balanceert met de Nuttier-tonen van een rogge-korst. Dus, waar is het recept, je vraagt ​​je me af. En als iemand niet al bestaat, zou dan niet moeten worden opgenomen?

iemand deed, en dat iemand de Romeinen was, terug in de 14e eeuw. Die die zijn geborsteld op hun voedselgeschiedenis die al kennen, was het eerste taartrecept ooit gedocumenteerd . Volgens de keepers van de Engelse taal was het woord "taart" op dat moment al redelijk populair. Fast-forward enkele Millennia , en je zult merken dat heel weinig is veranderd. Taart is tijdloos, tijdloos, matchless en volledig globaal. Empires kunnen komen en gaan, maar in deze onzeker Tijden, is het goed om te weten dat taart waarschijnlijk waarschijnlijk is! Voor altijd.

In sommige landen zijn pies typisch hartig, in plaats van zoet; In andere landen spelen ze geen favorieten en gaan ze voor beide. De bijdrage van Amerika aan de oude traditie is voor veel van onze moderne geschiedenis nauw verbonden met onze collectieve passie voor het eten van dessert. Sommige staten zijn slechts enthousiast, wat ronduit fanatiek, terwijl anderen, geen inhoud tot de kust op onze wereldwijde reputatie als een natie van taartliefhebbers, innovatoren , die in zes eeuwen of zo spannend zijn, , Historici zijn misschien heel goed over hen. Hese zijn de beste pastei in elke staat.

Terug In 1993 vond Carri Thurman alleen in iets van een predicamentnot was ze alleen zwanger met haar eerste kind, maar ze had ook een fulltime baan nodig. Werken uit een schuurtje bij het strand in Homer, Thurman was een oprichtend lid van twee zusters bakkerij, die in de loop van de tijd een van de beste van de staat zou worden. Tegenwoordig exploiteert het bedrijf uit een charmant huis, compleet met wrap-around veranda en houtgestookte bakstenen oven, op dezelfde prachtige plek. De Pies Thurman en Business Partner Sharon Roufa bedenken bij Thanksgiving zijn een klein viering van de korte maar gedenkwaardige oogst van Alaska, en belt alles van berksiroop naar appels en pompoenen om de lokale smaak naar de vakantietafel te brengen.

Net wanneer veel van het land Snuggling is UP voor Pumpkin Spice Seizoen, kunnen de temperaturen in Zuid-Californië ronduit ongemakkelijk worden. Toch is dit Californië, en ze hebben het echt allemaal, zelfs als je soms in de auto moet komen om het te vinden. Zelfs op de meest brutale september en oktober dagen, vindt u mensen appels, op 4200 voet in het kleine stadje Julian, slechts iets meer dan een uur na de stranden van San Diego County. Veranderende bladeren, een beetje klassieke oosterse Architectuur , Cider Mills, Pick-Your-Ownit's die hier allemaal gebeuren, en is althans het groeide deel van de Apple, sinds het midden van de 18e eeuw. Tijdens een paar droge jaren krijgt het gewas een beetje kleiner, andere jaren is het uit de hand. De hoofdverandering, volgens telers, is dat het seizoen eerder is begonnen, vaak vóór de dag van de arbeid. De beroemde Julian Pie Co. maakt hun gewilde, klassieke appel met lokaal geplukte oma-smeden; ze verzenden via Fed Ex.

Hebt u dit jaar een reis naar de Rockies overslaan? Breng een voorproefje van de bergen naar uw keukentafel, met fruittaarten verzonden vanuit Estes Park Pie Shop & Diner. Als je bent, is het degene met het bord dat zegt dat je taart nodig hebt! Â aan de voorkant, en we ruzie niet.

New Haven kan wereldberoemd zijn voor pizza, maar het nabijgelegen BridgePort bracht dessert, en het is al sinds 1968, toen Siciliaanse immigrant John Dimarco iets heel Italiaans nam, wat de Cannoli is, en het in iets heel erg is American, dat is een cannoli-taart. Jarenlang ging je naar de bakkerij van Luigi om er een op te halen; Nadat het bedrijf een paar jaar geleden is gesloten, lanceerden Dimarco en een paar PALS het Cannoli-taartbedrijf, dat pastei schepen, gemaakt van een schilferige korst van Cannoli Shell gevuld met een zoete, drie-kaascrème, in het hele land. De bijdrage van Bridgeport aan de desserttafel is mogelijk wijd gegaan, maar de pastei zijn nog steeds handgemaakt. Natuurlijk gaat Connecticut Pie-geschiedenis verder dan de jaren zestig. Lyman Orchardsin Middlefield begon in het midden van de 17e eeuw, en hun appelpakken blijven enkele van de meest populaire in de staat.

Bestel bij onze volledige menu's met vooraf bericht. Onze beschikbaarheid varieert sterk tegen de tijd van het jaar en de dag van de week. Bel of mail ons rechtstreeks om de beschikbaarheid voor uw date vroeg in uw planningsproces te controleren.

Shadow River Wild Huckleberry Gourmet Pie Gebak Fruit Vulling All Natural Geen kunstmatige ingrediënten 28 oz Walmart. om

Huckleberry Pie Oregon Recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Uus täna

De twee beste ijssalons in Missoula

De twee beste ijssalons in Missoula

Trek naar deze geweldige sites op de weg naar het Nationaal Park Glacier, inclusief voedsel, waar te springen in het water en plaatsen om het wild te kijken.

Kom meer te weten
17 Scrumphtious Pie Slices om in Los Angeles te zweren

17 Scrumphtious Pie Slices om in Los Angeles te zweren

Geef een klik en vind Huckleberry-taart snel bij me in de buurt

Kom meer te weten
Franse prairie een roman

Franse prairie een roman

Dit is een eigentijdse roman met historische flashbacks op basis van bibliotheek en etnografisch onderzoek. Het hoofdkarakter Catherine is een Franse student die is opgegroeid in Normandië en de Europese geschiedenis als undergraduate heeft bestudeerd. Als een tiener had ze gelezen dat Franse Speaking Canadezen de eerste permanente kolonisten in het noordwesten van Oregon in de vroege negentiende eeuw waren. Ze ontdekte ook dat een van die Franse Canadese pioniers praktisch dezelfde achternaam had als HERS. Het vermoeden van een familierelatie met hem, kijkt ze haar vaders genealogische grafiek op en vindt een lege ruimte waar haar potentiële voorouders afstammelingen hadden moeten worden vermeld. Graag om het mysterie op te helderen, stelt ze een langdurig doel om naar de Verenigde Staten te gaan om haar Engels te verbeteren en de Franse Canadese saga te onderzoeken. Catherine bereikt haar droom door een positie als moedershelper in Oregon te krijgen, voor de prijs van het uitbreken van haar Franse vriend. Tijdens haar verblijf in de Verenigde Staten onderzoekt ze het voormalige Franse Prairie-gebied in Northwestern Oregon. Ze ontdekt ook via afkomstonderzoek dat ze inderdaad aanzienlijk is gerelateerd aan de Franse Canadese pionier wiens naam vergelijkbaar is met HERS. Ze ontmoet enkele van zijn afstammelingen en, na enkele omwegen en avonturen, valt verliefd op een van hen. Al met elkaar ervaart ze af en toe een cultuurschok, maar past zich geleidelijk heel goed aan op de Amerikaanse manier van leven.

Kom meer te weten
Easy Blueberry Pie Recept

Easy Blueberry Pie Recept

Zoek en deel elke dag het beste blueberry taart recept tapioca. Ontdek recepten, koks, video's en howtos op basis van het voedsel waar je van houdt.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Routebeschrijving, beoordelingen en informatie voor de Huckleberry-patch in Hungry Horse, Mt.

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Onze oracten kras pastei en fudge. Heerlijke, rijke traktatiemake FantasticGifts, ofjust Houdt ze aan jezelf

Kom meer te weten
Hoe kan klimaatverandering invloed hebben op Huckleberry in de Pacific Northwest

Hoe kan klimaatverandering invloed hebben op Huckleberry in de Pacific Northwest

Dwerg Huckleberry Gayluslussacia Dumosa is een lowgrowing koloniale struik met kleine opzichtige bloemen en eetbaar fruit.

Kom meer te weten
Recepten Hucklebassen Washington State Magazine

Recepten Hucklebassen Washington State Magazine

Bekijk deze heerlijke schoenmaker en Ravioli Recepten met Huckleberriesa Kleine Berry met een grote smaak.

Kom meer te weten
Garden Huckleberry Solanum melanocerasium Kiemkracht, Seed Survival, en reactie op Herbiciden op JSTOR

Garden Huckleberry Solanum melanocerasium Kiemkracht, Seed Survival, en reactie op Herbiciden op JSTOR

Huckleberries werden traditioneel verzameld door Native American mensen voor gebruik als voedsel of traditionele geneeskunde. De bessen zijn klein en rond, 510 millimeter in diameter, en zien eruit als grote donkere bosbessen. Smaak, kunnen ze scherp zijn, met een smaak vergelijkbaar met die van een bosbes, vooral in blauw en purplec

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Veganistische Huckleberry Strawberry Pie is gevuld met verse zoete aardbeien en pittige huckleberries gecoat in een lichte aardbei glazuur.

Kom meer te weten
Huckleberry smaak West Concentrate Vampabel

Huckleberry smaak West Concentrate Vampabel

Huckleberries worden wild op subalpine hellingen, bossen, moerassen en meerbekkens van de noordwestelijke Verenigde Staten en West-Canada. Hucklebranden werden traditioneel verzameld door inheemse Amerikanen langs de Pacifische kust en de rotsachtige bergen voor gebruik als voedsel of traditionele geneeskunde. De bessen zijn klein en rond en lo

Kom meer te weten
Huckleberry vs Blueberry-eigenschappen

Huckleberry vs Blueberry-eigenschappen

Honeyberries zijn een traktatie die echt niet zou moeten worden gemist. Wat is honingbessen die dit relatief nieuwe fruit daadwerkelijk is gekweekt in koelere regio's door onze voorouders. Ontdek meer over deze vrucht in het artikel dat volgt.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.