Deze browser wordt niet langer ondersteund.

Aandacht vereiste cloudflare

Editors Opmerking: Vandaag Food Safety Newstakes A NEBEL TERUG OP DE MEEST SLEKKELIJKE OUTWOORDEN IN DE VERENIGDE STATEN IN 2018. Net als in het verleden is onze jaar-end-dekking niet slechts een lijst met individu. Ontinue leesvingerafdrukken Lieg niet: Deskundigen zeggen 2018 Uitbraakstatistieken weerspiegelen waarde van WGS

Editors Opmerking: Vandaag Food Safety Newstakes A Toon op de meest belangrijke herinneringen in de Verenigde Staten in 2018. Zoals in de afgelopen jaren is onze jaar-end-dekking niet slechts een lijst met persoon. Ontdekkende lezing herinnert aan dat dreigingen worden weergegeven

een jaar, hij en zijn vrouw, Florence, stuurde een lijst met meer dan 100 van hun favoriete eetgelegenheden in 33 staten met hun jaarlijkse kerstkaart. In 1935 breidden Hines die lijst uit en publiceerden zichzelf zijn eerste editie van avonturen in goed eten en verkocht het voor 1 een kopie. Het volgende jaar verhoogde hij de prijs van het gids tot 1. 0, en het bleef die prijs de komende 25 jaar. Heel snel groeide zijn avonturen in goed eten in een van de meest gerespecteerde en gebruikte reisgidsen in de Verenigde Staten.

Restaurants kunnen in en uit zijn bijvundering vallen, kunnen uit het boek worden verwijderd. Hines weigerden om advertenties of goedkeuringen van restaurants te accepteren. Hij voelde zich gedwongen om in het boek te schrijven, het is een duidelijke teleurstelling voor mij om te leren dat een verrassend aantal mensen naar de beursgenoteerde plaatsen is gegaan en gratis maaltijden en accommodatie ontvangen omdat ze beweerd zijn om familieleden van mij te zijn. Lease Onthoud dat ik niemand geautoriseerd heb om dergelijke eisen te stellen en ze moeten worden geweigerd.

In 1952, toen Hines 72 was, stond hij toe dat de Naam van Duncan Hines op alles verschijnt, van kartonnen ijsjes naar de nu-beroemde taartmengels. Twee jaar vóór zijn dood in maart 1959, werd de hele franchise verkocht aan Procter Gamble.

Maar Duncan Hines was geen chef-kok in de waarheid, hij kon amper koken. Voor de meeste van zijn carrière was hij net een zakenman geweest, wanhopig wanhopig voor een fatsoenlijke maaltijd op de weg. Via zijn zoektocht naar de beste restaurants in heel Amerika, werd hij een toevallige gourmand, een onwaarschijnlijke auteur en een eigen consenseur.

Wanhopig voor een schone plek om te dineren, Hines werd een onderzoek naar een onderzoek en zelfgemaakte restaurantcriticus. Hij droeg een klein dagboek in zijn jaszak en voegde de precieze locaties van zijn favoriete plaatsen neer. Geen enkel restaurant was buiten limieten voor de nieuwste hinderen. De keuken is de eerste plek die ik inspecteer in een eetplaats, schreef hij. MEER MENSEN ZULLEN STERGEN VAN SLIJF OF MISSEN Eten dan van hit en run rijden, grapte hij â € "hoewel hines die duidelijk dachten dat voedselveiligheid geen lachende zaak was.

Hines merkte op of een restaurant airconditioning, de uren van operatie en prijzen voor ontbijt, lunch en diner had. Zijn restaurantbiljetten waren buitengewoon accuraat, zegt Louis Hatchett, auteur van het boek, Duncan Hines: hoe een reizende verkoper de meest vertrouwde naam in eten werd. Als woord verspreidde zich onder zijn familie en vrienden, smeekten mensen hem om de lijst te delen die hij had gemaakt. Er was niets meer zoals het, zegt hij. In 1935, ziek van het worden gepest, stuurde hij eindelijk een beetje blauw pamflet in zijn kerstkaarten, met een lijst van 167 restaurants in de 33 staten dat hij veilig aan te bevelen.

In 1936, op 55, heeft Hines zijn eerste editie van avonturen in goed eten en verkocht ze voor 1 elk. Het bevatte de namen en locaties van 475 restaurants van de kust tot de kust die een hinees 'rigoureuze zegel van goedkeuring had. "De boeken werden verkocht door middel van mond, maar ze zijn snel uitverkocht. Het volgende jaar haalde hij de prijs van de gids tot 1. 0 â €" en dat is waar de prijs de komende 25 jaar zou blijven ", legt Hatchett uit.

Elk jaar, totdat hij in 1954 met pensioen ging, zijn Hines zijn -exploratie van de restaurants van Amerika verbreden en publiceerde een bijgewerkte editie van avonturen in goed eten. Restaurants vielen in en uit de gunst van Hines als ze geen kwaliteitsmeel konden leveren of een kijkje in de keuken laten zien, ze werden uit het boek verwijderd. Hij weigerde advertenties of goedkeuringen van restaurants in ruil voor beoordelingen te accepteren. Miljoenen onderscheidend Reizigers hielden zijn boek in hun handschoenencompartimenten om ze te begeleiden terwijl ze grindly country-wegen op onbekende locaties kwamen.

Duncan Hines, The King of Cake Mix, was inderdaad een echte persoon! Geboren in Bowling Green, Kentucky, de invloed van Hines op American Dining Standards is ongeëvenaard. Ontdek de erfenis van deze originele Zuid-foodie- en Gids Auteur tijdens uw bezoek aan BGKY!

Het verhaal van Duncan Hines begint terwijl de byways en de snelwegen van een nieuw gemotoriseerde natie in de jaren dertig is, waarvan dehineswas onder de indruk was van vele eetgelegenheden. en geschokt door anderen. In een tijd waarin gezondheidsafdelingen niet beschikbaar zijn, is hines niet bang om de keuken te zien terwijl hij anoniem inspecteert restaurants. Zijn nederige, maar humoristische, meningen worden de basis voor zijn gidsen, binnenkort in bijna elke handschoenenkast in de natie.

lees verder om meer te weten te komen over de Eatery-expert van Amerika, of navigeer de secties van de Microsite om te leren over de Duncan Hines-tentoonstelling, de Duncan Hines Scenic Byway, en het jaarlijkse Festival Duncan Hines.

Hines gaat in een nieuwe richting in 1949, Hines en zakenman Roy Park gevormd Hines-Park Foods, Inc. met het doel om hoogwaardige voedingsmiddelen aan de Amerikaanse huisvrouw te brengen. Ze begonnen met het produceren van meer dan 250 ingeblikte, gebottelde en boxed-producten met het Label van Duncan Hines. In 1956 fuseerde Hines-Park Foods met Procter Gok. Binnen een korte tijd introduceerde Duncan-hines cake-mixen, die landelijk in de handel kwamen samen met andere items onder de merknaam. Het merkimago is gebouwd op de kwaliteit van de taartmix.

In 1959 stierven Hines 11 dagen vóór zijn 79e verjaardag. De gidsen werden in 1962 gestaakt, maar marktonderzoek van Procter Gok toonde aan dat 99 procent van de mensen die in een supermarkt in de winkel ging, het merk Duncan-hines herkende. Duncan Hines Lives On. In maart 2004 verwierf Pinnacle Foods Corporation het merk Duncan Hines van Aurora Foods die het in januari 1998 van Procter Gamble hadden gekocht.

Voordat ik leerde van restaurants, leerde ik er graag over te lezen. Mijn moeder, een trouwe bon apptit-abonnee, zorgvuldig gehouden een multiyear archief van rugkwesties op een plank in een kast in de buurt van onze keuken. Zo vaak zouden we ze samen doormaken, recepten uitsnijden om op indexkaarten te sparen voordat je de oude tijdschriften gooit.

Tijdens deze zakenreizen begon hij een dagboek van plaatsen Hed te houden, genoten van het dineren, op de hoogte van hun adressen, uren en rekeningen van tarief. Vóór lange, begon hij hetzelfde te doen in weekendmotoringsvakanties met Florence over het Midwesten. Vanaf het begin van de jaren twintig tot de late jaren 30 bedekten ze tussen 40.000 en 60.000 mijl bij elkaar elk jaar, naast al Hidy Business Travel, die steeds meer lijkt op Culinary excursies . Eens kreeg Hines verwikkeld in een gesprek over kreeft met een paar vrienden die erop stonden dat New England-kreeften de beste waren. Een paar weken later waren hines en zijn vrouw op de achterbank van deze vriendenauto op de weg naar Maine.

Hoewel soortgelijke gidsen op het moment bestonden, geloofden Hines dat hij iets unieks bood. Terwijl andere publicaties gunstige beoordelingen in ruil voor reclame-dollars geleverd, heeft Hines zichzelf ingesteld op NOOIT Accepting een gratis maaltijd, hoewel hij blijkbaar giftsin One Case, een Cadillacfrom blijkt Restaurateurs HED al Gunstig Beoordeeld. Hij hield er graag anoniem op; Hij maakte reserveringen onder valse namen, en hij zorgde doelgericht Kies een oude foto van zichzelf om zijn auteur BIO te begeleiden, dus restaurateurs kon hem niet zien in hun eetzalen. Het enige bedrijf dat iets dat lijkt op zijn voedselgidsen op dat moment was een bandenfabrikant in Frankrijk in Frankrijk, Michelin genaamd.

Hines werd beroemd om avonturen in Good Eagingso beroemd, in feite, dat hij tegen de tijd dat hij stopte met het actief schrijven van recensies, ergens in de jaren vijftig, zijn naam aan verschillende voedingsproducten licented. Die producten werden ook beroemd, en nu rust zijn legacy niet op zijn restaurant Herziening maar op dozen van Devils Food Cake Mix.

In 1957 verkochte Nebraska-geconsolideerde molens de taartmixbedrijf aan de U.. Consumer Products Company Procter Gok. Het bedrijf breidde het bedrijf uit naar de nationale markt en voegde een reeks gerelateerde producten toe.

Het merk Duncan Hines is nu eigendom van CONAGRA-merken, de huidige naam voor Geconsolideerde Mills van Nebraska, die de oorspronkelijke eigenaar van het merk was. Conagra heeft het merk gereloceerd door zijn acquisitie, in 2018, van Pinnacle Foods die het in 1997 van Procter Gamble kochten.

500 Interne server fout

Idont weet hoe geïllustreerd zonder de halve dunkaccino-hack.

Uus täna

Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Glutenfree appeltaart bars met kaneelappelen, nootmuskaat en vanille vestigden zich tussen een zandkoekje en gegarneerd met knapperige zoete amandelen

Kom meer te weten
Nederlandse oven Noknead Multigrain brood in 4 eenvoudige stappen

Nederlandse oven Noknead Multigrain brood in 4 eenvoudige stappen

Deze knapperige, artisanstyle-brood zijn bewijs en gebakken in een Nederlandse oven. Haal hier de heerlijke recepten.

Kom meer te weten
Nederlandse oven ontbijt quiche

Nederlandse oven ontbijt quiche

Op zoek naar de beste Nederlandse ovenrecepten voor het kamperen van deze heerlijke Dutch Dutch Dinner-ideeën, het ontbijtdessert houdt iedereen goed gevoed tijdens je reis.

Kom meer te weten
Ontbijtbraadpan in de Nederlandse ovenafvalhash

Ontbijtbraadpan in de Nederlandse ovenafvalhash

Krijg en deel Best Recepten over Beste Nederlandse Oven Ontbijtbraadpan met video's, kooktips en maaltijdideeën van topkoks, shows en experts.

Kom meer te weten
'S nachts Nederlandse oven Franse toast

'S nachts Nederlandse oven Franse toast

Deze Franse toast is perfect voor brunch, ongeacht het seizoen. Het feit dat het gebakken je een kleine handsoff tijd geeft om de keuken op te ruimen en een kopje koffie voor jezelf te pakken voordat je de bende voedt.

Kom meer te weten
Cheesy Nederlandse Oven Potatoes

Cheesy Nederlandse Oven Potatoes

Southwest ontbijt aardappelen. Deze makkelijk te maken GEBAKKEN aardappelen worden geroosterd met paprika, jalapeno, en de perfecte kruiden mix.

Kom meer te weten
Ontbijt Casserole Nederlandse Oven Recept

Ontbijt Casserole Nederlandse Oven Recept

Deze heerlijke Nederlandse Oven ontbijt frittata kwam uit het kamp koks bij de Valley Forge Black Pots. Het is de perfecte ontbijt om te koken op het kampvuur.

Kom meer te weten
Mountain Man Omelet Recept Easy Recepten

Mountain Man Omelet Recept Easy Recepten

Is er op elk moment van de dag wanneer een pannenkoek niet welkom is aan de tafel, hoe zit het met een hartige Nederlandse baby die in seconden vermengt, dacht het niet.

Kom meer te weten
20 Uitnodigend Appeltaarten voor elke dalingsgelegenheid

20 Uitnodigend Appeltaarten voor elke dalingsgelegenheid

De krokante kruimeldeeg zal dit een nieuwe Thanksgiving favoriet te maken. Gebruik een verscheidenheid van appels en peren voor een heerlijke mix van smaken en texturen.

Kom meer te weten
Uw ultieme gids voor Growing Delicious Aubergine in Containers Garden en Happy

Uw ultieme gids voor Growing Delicious Aubergine in Containers Garden en Happy

AAS Winnaars AAS Winnende Aubergines Fairy Tale, Hans Grietje en Patio de Baby zijn gemakkelijk te kweken en lekker wanneer ze groeien in uw tuin of containers.

Kom meer te weten
Karamel banaan

Karamel banaan

Een vintage handgeschreven recept voor kokosnoot caramel taart maakt deze taart met roomkaas, Eagle merk gezoete gecondenseerde melk, koele zweep, karamel ijs topping, geschilde kokosnoot, pecannoten en OLEO. Plaats lagen koele zweepmengsel en karamel ijs topping in een taartkorst en bevriezen.

Kom meer te weten
26 Easy en smakelijke heide taartrecepten door thuiskoks

26 Easy en smakelijke heide taartrecepten door thuiskoks

Dit witte recept van de schildpadcake komt uit de Cookn Recept Organizer Recept Collection

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.